reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 lanet bir okuldayım. Bahar şenliklerinde alternatif sahne adı verilen sahnemsi çimlik alanda konserimiz vardı ve o sahneden MKÜ rock müzik topluluğu sorumluydu. normalde 17.00 de çıkcaktık sahneye ve 45 dakika bize ayrılmıştı. saat 17 de sandalye kapma yarışı başlatıldı. 17.15 de biz çıktık 5 dakikada kurulduk hemen (tonmaister faciasını anlatmıyim bile) ve 17.35-17.40 arası ROCK MÜZİK TOPLULUĞU BAŞKANININ BİZİ SAHNEDEN İNDİRMESİYLE BİTTİ KONSER! wow biri bana anlatsa "demek çok boktan grupmuşsunuz arkadaş" derdim. Ama sonuçta ilk konserimiz değil ve diğer gruplarla kıyaslanınca süper orrayt bile kalıyoruz. Sahneden şu şekilde indirildik: "arkadaşlar program çok yoğun,bir yerden kısmamız lazım" Bunu diyen mkü rock müzik topluluğu başkanı! Resmen indirildik ve yerimize halay başladı Faciaya bak Rock topluluğu bizi indirip yerimize halay müziği verdi. Gerçi okul gerizekalı! tüm rock gruplarını dinleyenlerin 4-5 katı adam doluştu bir anda. Mesela oryantal yarışı olduğunda 7-8 katı ve tirabson kolbastisi zamanlarında 10-15 katı oluyor bu sayı nerdeyse! OFF O sahneye dream theatre çıksa kolbastıdaki kadar adam toplyamaz zaten kabul de ROCK MÜZİK TOPLULUĞU nun yaptığı hayvanlık değil de ne! Desteklerinden dolayı tekrar kınıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 mkü nere lan diycek olanlara direk söyliyim mustafa kemal üniv. hatay. namı değer Mecbur Kalanlar Üniv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ROARRRRRRRRRRRRRRRRGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEE o değil de, rock topluluğunun yapması cidden ayıp ve garip olmuş ama, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Nickini raptiye diye okuduğum için girdiğim başlığa ve ömrümden resmen bir kaç dakika boşa gitti =/ Ama sana da hak veriyorum okulun konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 rock ne abi siz baştan hata yapmışsınız kolbastı varken rock nedir bi git allaseersen ya sonra kalkıp buraya başlık açıyosun tabi indirirler sahneden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Mustafa Kemal isminin önüne lanet kelimesini getiremezsin, banlansın. Liboşları sevmiyorum, biz kaç kişiyiz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 abi o bölgedeki bir okulda ne bekliyosun ki, tabi ki arz talep meselesi. halk oyunu türkü seveni daha fazla olacaktır. azınlık sensin kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 geçen sakaryada da böyle bi olay olmuş. bahar şenliklerine kutsi, grup 84, sıla, sakarya bilmemnesi mehter takımı falan gelmiş, rokçular beğenmemişler, ayrı sahne kurmuşlar. http://www.facebook.com/group.php?gid=61543620255 grubun mail adresine ayrıca dikkat çekmek istiyorum dsfkjhsdkfjhsdkjfhslkdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Kolbasti > raks muzik, inanmiyorsan saygi duyacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 http://www.facebook.com/group.php?gid=7277233460&ref=ts bu da bizimkilerin ama msj atacak yeri bulamadım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 5 DAKKA bile fazla antakyada iyi dayanmıslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 abi yazık olmuş da anlatımın efsane sdgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ouv kötü olmuş ._. Rage'e girmekte haklısın, saygı duydum ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Gazi de über o konuda mustafa yıldızdoğan show dsafgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Nabza göre şerbet işte, adı üstünde şenlik, insanların en çok eğleneceği şekilde düzenlenmesi de normal. O halayın kolbastının 1/5i kadar bile ilgi çekememişsiniz. Onlar da sizi indirip insanları eğlendirecek grupları koymuşlar, bundan doğal ne var ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 e program düzenleniyor başka ilçelerden ekipmanlarının hamallığını yapıyor gruplar davet ediliyorsun herşeyden önce :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Evet, sizin açınızdan kötü olmuş. Ama genel olarak bakıldığında hani orada eğlenen 500 kişinin sıkılmasındansa 5 kişinin sahneden indirilip sıkılıp kalan 500'ünün eğlenmesi daha mantıklı bir hamle tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 iyi de hazırlayan adam düşünemiyo mu bu 500 kişi sıkılır bık bık falan diye, ona göre ayarlaması gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar