Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Getafe'deyken baya duymuştum ben :p hele barca'dan kupayı çarpması baya iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 benim de selamlaşmışlığım var bir kaç kez otobüste o daha getafe'deyken. ama şimdi o kadar para istemesi garip geliyor,aynı otobüse biniyorduk lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Yahu Schuster'e isimsiz demek çok saçma, teknik direktörlük kariyerinin başında dersin ama futbolculuk kariyerini silmek lazım isimsiz demek için. Hele Bülent Korkmaz'dan tek farkı Real Madrid'i çalıştırmş olması gibi saçma bir yorum gördüm ki acaba ironi mi var diye 2 kere okudum. Yahu adam Real Madrid'in başına Getafe'de başarılı olup gelmiş, tombaladan çekmemişler adamı. Üstelik Real Madrid'le şampiyon olmuş bir adam bu, Barcelona faktörü olmasa kovulmazdı da. Öte yandan Bülent Korkmaz takıma futbol oynatıyor mu ondan bile şüpheliyim. Böyle sığ düşünceler yüzünden Türkiye'ye gelen hocalar abuk sabuk eleştirilere maruz kalıyor, yıpratılıyor. Ben eminim yarın Mourinho bir takımın başına geçse Türkiye'de, ne laflar duyarız. Bu taraftar yapısı taa 1980'lerde Türkiye'ye allahın bir nimeti olarak gelmiş Jupp Derwall'i kovalıyordu neredeyse. İlk yıl 5., ikinci yıl namağlup 2. bitiren Galatasaray, Alman hocayla üçüncü yılda da devam eder. Ligin sonu yaklaşırken alınan kötü bir sonuç üzerine taraftar Florya'yı basar. Ancak ligin son maçında, Beşiktaş kendi evinde 88. dakikada frikikten gol yiyerek Denizli ile berabere kalır ve 14 yıl aradan sonra Galatasaray şampiyon olur. Böylece Türk futbolunda bir değişimin temeli atılır. Ha o zaman ilk senesinde 5. olan hocayı kovmayacak bir yönetim mevcutmuş. Teknik direktör faktöründe istikrar da hocanın kalitesi kadar etkilidir, daha gelmeden olumsuz yönlerine odaklanmak kesinlikle fayda getirmiyor. Bu sene Skibbe Ali Sami Yen'deki ilk maçında sakat bir oyuncuyu (M. Topal) oyundan alırken kendi seyircisi tarafından yuhalanmıştı, artık nasıl dolduruşa geldilerse. Ve bu yıpratma harekatı altında Skibbe en azından "futbol" oynayan bir takım yaratmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Fatih Terim de gs'ye geldiği ilk sene devre arası istifasını vermişti yönetime. Süren ve ekibi kabul etmedi, devam edicez seninle dediler, sonuç ortada. Skibbeyi kovmak büyük hatadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 eldar said: Yahu Schuster'e isimsiz demek çok saçma, teknik direktörlük kariyerinin başında dersin ama futbolculuk kariyerini silmek lazım isimsiz demek için. ben daha ne diyeyim... Rewendor said: E R.Madrid'den önce ismi bile yoktu zaten t.direktörlük olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Rewendor ben senin o yazdığını gördüm hatta özellikle "isimsiz demek için futbolculuk kariyerini silmek lazım" dedim. Anlıyorum, adamın teknik direktörlük kariyeri sınırlı diyorsun. Ama maradona Arjantin milli takımının başına geçerken isimsiz gibi bir argümanı nasıl öne süremezsen( hoca olarak deneyimsiz dersin) Schuster'e de isimsiz diyemezsin çünkü adam bayağı bayağı bir futbol efsanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Yanlış, gayet isimsiz diyebilirsin. t.direktörlük ayrıdır, futbolculuk ayrı. İyi teknik direktör geçmişinde iyi futbolcu olacak diye bir şey yok, iyi futbolcu ileride iyi teknik direktör olacak diye bir şey de yok. Dolayısıyla "adam efsane futbolcuydu, ismi var" diyemezsin, çünkü t.direktörlüğüyle alakalı değildir. Bir kariyerini bitirip diğerine başlarken haliyle yepyeni olarak başlarsın. Yoksa aynı mantıkla basketboldan beyzbola geçen Michael Jordan'a da "ismi var" denirdi. Ha, tutar yönettiğin takımla kısa sürede büyük başarılar kazanırsın, isim yaparsın o ayrı. Ama t.direktörken futbolculuğunu referans gösteremeyeceğine göre oradaki ünün de ismin de anlamsızdır, sıfırdan başlarsın. Ha son bir ekleme yapayım, Maradona için de gayet t.direktör olarak isimsiz derim. Arjantin milli takımının başına geçmeden önce bir t.direktör olarak ismi var mı? Yok. Sanırım arjantinde 1-2 takım çalıştırmış ama ün yapacak bir başarısı ya da süreci yok. Yani t.direktör olarak Maradona da isimsizdir Arjantin'in başına geçtiğinde. Ha futbolcu olarak efsane, o ayrı bir mevzu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Tamam o zaman bu konuda farklı fikirdeyiz, olabilir. Ancak Micheal Jordan örneği doğru değil çünkü bir spor dalından diğerine geçti Jordan, yani elmadan armuta. Ben futbolculukla futbolcuyu yönetmeyi daha bağlantılı buluyorum, yani elmadan elma ağacına geçmek gibi :). Anladım sen futbol kariyeriyle hocalık kariyeri doğru orantılı değildir diyorsun; birinde başarılı olan diğerinde gayet batırabilir. Kısmen haklısın çünkü hocalık bambaşka nitelikler gerektiriyor, öte yandan "isim" diye bir kriterden bahsediceksek hocalık için meşhur bir futbolcu olmak buna katkı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 said: Kimler gidecek Galatasaray’dan 2009-2020′da? Gideceklerin isimlerini tek tek vermek yerine Galatasaray’ın yaş ortalamasının 1 sene gençleşeceğini söylemek yeterli. Tam 11 futbolcusuyla yollarını ayıracak Galatasaray. Gidecekler içinde dört tane yabancı da var. Iste habercilik bu ileriyi gorebilme yetenegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Abi istersen sayısız örnek verebilirim süper futbolcu olup da hocalıkta batıran, ya da ismi duyulmamış futbolcuyken çok iyi hoca olan. Aralarında pek bağ yok yani. Al en basidinden Rıdvan, hiçbir takımda t.direktör olarak tutunamadı, ama canavar futbolcuydu, futbol bilgisi de yorumu da sınırsız. Hagi ya da, futboluna laf edilemez, ama t.direktörlükte o da iyi değil. Tersi örnek istersen al sana Mourinho. Adam dünyanın en iyisi gösteriliyo t.direktörlükte, ama futbol kariyeri yok, futbolcu olmamış bile :) Yani futbolcuyla t.direktör de elmayla armut aslında. İsim derken zaten genel ünden değil t.direktör olarak isminden bahsediyorum dediğim gibi. Hiçbir aklıbaşında büyük kulüp sırf futbolcuyken ünlüydü başarılıydı diye çat diye bi t.direktöre direkt olarak teklif yapmaz. T.direktörlük ismi o bakımdan farklı yani. Maradona futbolcu olarak efsanedir, genel kültür olarak da efsanedir, ama t.direktörlük alanında yoktur daha piyasada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 2 yıllığına 7 milyon euro doğru ama ekibiyle birlikte.sadece ona değil. morientes yalanmış bu arada. leo franco kesin. bir de mustafa sarp geliyor bursadan diye dedikodu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 valla türkiye'de yaşıyoruz. en basit problemde adamın yardımcılarını kovup kendi yardımcılarını koyar yönetim sonra o para sırf schustere harcanmış olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 schuster genel direktör olarak gelecek aynı zamanda.öyle kolay kolay bozamayacaklar işini. adnan sezginin görevi daraltılacak ve karışamıcak cart curt takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Schuster yalan diye haber cikti. Yani bahsi gecen para yalan en azindan ki herkes bunu biliyordu. 1.5 milyon € luk direktör bakiyoruz yaZiyodu vatanda. Insallah laudrup'u fln alirlar ama her kimi alicaklarsa bu sefer ellerini cabuk tutsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 haberleri geç şu an için değişen birşey yok. hala anlaşmışız gibi varsayın ve 7 milyon da gerçek rakama yakın.değişebilir tabi ama o yalan haberleri anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Evet, ben yazdim Bulent'ten tek farki real madridi calistirmak diye. Real Madrid disindaki kuluplerde ne kazanmis ki, kral kupasi.. Yani? Bu adama bu kadar para vermek dogru mu? Bu para capello ya verilir, ramos a verilir. Adamlarin belli kariyerleri var. Ben bir galatasarayli olarak schuster in bu kadar buyuk bir ucreti hak ettigine inanmiyorum. Capello yu mu getirelim sana diye dondan firlamamak lazim. Parayla denj hoca soyledim. Biz daha az paraya getirebilecegimiz hocalarla anlasmaliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yahu stad yapılıyor.o stada böyle kim gidicek ,kim kalıcak, kim gelmeli ,şu istifa, bu adam değil diye cıkmayalım bi zahmet adam gibi teknik direktör gelsin.ama gitmesin.kadroda yavaş yavaş oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 menejer fiyat arttırıomuş schuster için.kendi paına düşeni fln arttırıomuş. anlaşmalar sürüyor. 1 hazirana kadar süremiz varmış schuster için ama yedekte tutulan 2 hoca daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 dün haber vardı, bir takımla anlaşmış bile schuster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 yahu sallayın o haberleri yok öyle bişi.1 hazirana kadar süremiz var işte söylüyorum size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Hoşgeldin Sayın Adnan Polat. Tavrınız hiç hoş değil. Çekin gidin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Diğer yedekler kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 İsmi geçenler; Schuster Van Gaal Laudrup Felix Magath Ersun Yanal Fatih Terim Mattheus bunların ismi geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Fatih Terim kesinlikle gelmesin. Kişiliksiz futbolla, Allah ne verdiyse gazıyla değil de kaliteli taktikli ve bilinçli futbolla mücadele etmesini isterim ben takımın. Van Gaal iyidir, Schuster için bir şey söylemek erken, Ersun Yanal da GS'nin ağırlığını kaldırabilecek bir T.Direktör değil kesinlikle. Genel olarak hep taktiği aynı, sezon başında hayvan gibi kondisyon yüklüyo takıma, sezon ortasına falan kadar takım coşup canavar gibi oynuyor, sonradan ama yorgunluk etkisini gösterince ayaklarını yerden kaldıramıyo oyuncular son maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Van Gaal gelsin gerisi boş ki bir sene daha duracak diye biliyorum az de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar