Convi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 SEZER Artik babamiz :D Cumhurbaşkanı Sezer, Yükseköğretim Kanunu ve Yükseköğretim Personel Kanunu’nda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun’u kısmen TBMM’ye iade etti. Hukukun temel niteliklerine dayanmayan, devletin amacı ve varlık nedenleriyle bağdaşmayan ve yalnızca parlamentodaki çoğunluğun sağladığı oy gücüyle çıkartılan yasalar, toplum vicdanında olumsuz etkiler yaratmaktadır[signature][hline]It's a good day to die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Convi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 dedi.[signature][hline]It's a good day to die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Demokrasi gibi görünen ama demokrasi olmayan bir hal aldı meclis ve kararları. Ne istersek çıkarırız mantığı şimdilik Sezerden dönüyor ama ilerde cumhurbaşkanı başkası!! olduğunda ne olacak?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 O zamana kadar da bu millet akillanir da adam gibi adam secer meclise diyecegim ama... Kendim bile inanamiyorum soylediklerime ne yazikki...[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Convi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Sayin cumhurbaskanimizi tanimiyorum pek ama hukukcu oldugunu biliorum. O yuzden insallah gene hukukcu bir baskan gelir :d[signature][hline]It's a good day to die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Gelecek C.Başkanı Tayyip.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 o kesin zaten[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 cumhurbaşkanı tayyip , iran modeli bir türkiye ; bütün şehirlerinde amerikanın bir üssü olan , kısaca türkiye değil amerikanın ortadoğu üssü olan bir türkiye; bu gidişle böyle..sezer veto etse de neye yarıcak yine gönderip kabul ettirmiolar mı?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 sezer bence oldukça iyi görev yapıyor ben destekliyorum onu sonuna kadar...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 iyide tek başına nereye kadar? tayyipta c.başkanı olduktan sonrasını düşünmek bile hoş gelmiyor.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bu kadar aptal vergilere , saçma sapan kararlara zamlara carta curta ayaklanmayan halk, bi yerden sonra kopar bence, yada darbe olur bişi olur, yoksa gözgöre göre birleşik amerikan emirliklerinin ilk adımı olacaz[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 akp tayyip olmadan dağılır. şimdi adamın teki gelse tayyibi vursa oldürse AKP dağılır. orası kesin.[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 veto etmeyip napıcaktı cuma namazımı kılıcaktı :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Othranx, 29 Mayıs 2004 12:31 tarihinde demiş ki: iran modeli bir türkiye ; bütün şehirlerinde amerikanın bir üssü olan bu yazdığın biraz o levis reklamındaki çikolata soslu hotdog gibi olmuş.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bi arkadaşın yaptığı bi espri aklıma geldi süper=) bütün korumaları geçiyorsun elinde mp5 le , tayyip önünde, doğrultuyorsun silahı, "salavat getir tayyip" diyosun adam önünde tayyip ıstavroz çekiyo=))ehehe[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Sam, 29 Mayıs 2004 12:48 tarihinde demiş ki: said: Othranx, 29 Mayıs 2004 12:31 tarihinde demiş ki: iran modeli bir türkiye ; bütün şehirlerinde amerikanın bir üssü olan bu yazdığın biraz o levis reklamındaki çikolata soslu hotdog gibi olmuş.. :) öyle oldu sam ama görüyoruz gidişi, hangisi önce olur bilinmez ama 2 side olucak gibi gelio[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bu sezer olmasa bu taiiyp ülkeyi satar vallahi... adam çok zeki biri ya.Çok güzelde veto gerekçesi vermiş. Artık bunu tekrar göndermek için oy veren milletvekillerine kafam girsin.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 cem uzana bok atıoz, adam nmaximum savaş çıkarırdı, amerika da kıl zaten adama, satamazdı ülkeyi kimseye,ama bu satar wala[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 iran modeli bir türkiye girişimlerinde bulunulursa ben hiç korkmuyorum çünkü öyle bir durumda silahlı kuvvetler devreye girecektir ve bir kez daha darbe yaşanacaktır.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 kilit alsak bu konuya.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 doğru söze +1 denirmiş..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 evet, siyaset yasaktı diye hatırlıyorum ben[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 yahu Tayyip yazsak siyaset diorsunuz. Burda yök yasa tasarısından bahsediyoruz. Hani burda yüzlerce kişiyi ilgilendiren türkiyede ise 2milyon genci ilgilendiren tasarı...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 yök yasa tasarısıyla ilgili mesajlar %10'unun oluşturuyor başlığın..geri kalanı tayyip türkiye'yi satar mı yoksa stoklar mı üzerine..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 tayyip punisher mesajlarını es geçmeyelim :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar