soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 derdimi anlatamıyorum. o halde derdimi neden anlatamadığımı anlatim dedim. insan insana "dertliyim" diye gittiğinde daha dinlemeden "gençlik triplerinde misin yine?" dememeli. ne bilim, demesin cidden. mutluluk bulduk da biz mi istifade etmiyoruz? bi de "hıhı, evet, tabi, anlıyorum" onaylarıyla geçen kısa bi diyalogtan sonra "emosun gızım sen" diye laf yapıştırdığını sananlar var. o noktada susuyorum. ama anlamıyorum vallahi, insanlara dertli olduğumu hissettirmek için ne yapmam gerekiyo bilmiyorum gerçekten. ya da gerçekten dertli olmak bu kadar inanılmaz, absürd, ulaşılmaz bi mertebe mi? bi de şey düşünüyorum, böyle dertliyim ayaklarıyla gidince sanırım karşı taraf ilgi beklediğimi düşünüyo sanırım. kısaca "ilgi çekme ayakları" sanılıyo bu davranış. her neyse, iç dökmek istedim. asıl derdimi anlatsam bile bu kadar rahatlayamazdım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 lolz drama queen! eheheh evet, gıcık bi durum. bi noktadan sonra sorunlarını içine atmaya başlıyosun ve bu sefer de en ufak sorun bile birike birike insanı delirtebiliyo. kolay gelsin ne diyim. insanlarla dertlerini paylaşırken de selam naber demeden "öff çok sıkıntılıyım" diye girme konuya, havadan sudan muhabbet edip laf arasında sıkıştır, daha verimli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Derdini yanlış insana anlatıyor olabilir misin peki? Ben derdimi anlattığımda örneklediğin tarzda tepki verecek adama sırtımın kaşındığını bile söylemem açıkçası. Dert dinleyecek adam seni dinlerken sıkılmayacak, dinleyecek ve akıllı mantıklı bir cevap verecek. Tabi bu insana aynısını da sen yapıyor olacaksın ki bir sebebi olsun seni dinleyenin dinlemek için. Bence anlattığın kişilerde sıkıntı var, veya dertlerin hakikaten böyle tepkiler verilmesini gerektiriyor ama bunu göz önüne alarak yazmadım tabi bu mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Ben iyi dert dinlerim ama bazen liseli kız kardeşim okuldaki olayları şu şöyle yaptı, şu şöyle dertli diye anlatınca; bir sus yahu, ergen tripleri bunlar, büyüyünce geçer diyorum. Kızıyor tabii o da. Ama bir abi olarak kardeşimle uğraşmak en doğal hakkım elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hey senin derdin ne!? anlamadım derdini ya da anlatamadın kimbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 keşke benimde kardeşim olsaydı :( benden 8 yas buyuk ablam var benim dert anlatırdım. oda gider anneme anlatırdı sonra bütün sülale+ komsular duyardı (nası dedikodu hengamı içindeyseler artık). cinnete prize bağlardım. lan özelim lan onlar benim. güvenip iç döktük kötümü yaptık hain kadın. şimdi 26 yasındayım annem ve ablam hiç birşey anlatmadıım için sitem ederler bana. annem bariz üzülür. anlatmıorum kardeşim, anlattıkta değerinimi bildiniz. ooh be rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Çok iyiyim ben kardeşimle. 5 yıl büyüğüm işte, aileye karşı bir sorun çıktığında haklı haksız hep biribirimizi savunmuşsuzdur, asla olmaz öyle birşey (gerçi kardeşim gelip de hamileyim falan demedi, öyle büyük bir mesele olursa ne yaparım bilmiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 gerge sana abi diyebilirmiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Evet beni de böyle böyle içime kapattılar 'yok olm takmışsın kafaya yok öyle bi dert' durumları vb. olaylar en sonunda 'ya bi s..tirin gidin anlatmıyorum' noktasına getiriyor insanı. Ulan insan derdine derman arayamaz duruma geliyo bunları duymaktan her şeye laf yetiştirirler kalkıpta yardımcı olacak 2 kelam edemezler... Bir de olaya 'tey tey yediğin önünde yemediğin arkanda sen hala derdim var diyosun...' zihniyetiyle yaklaşanlar var ki tam tokatlıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 gençlik tripleri derlerse o da olabilir diyorum, e gençlik tripleri olabilir yani yaş itibariyle neden bunu reddediyoruz ki anlayamadım. kızacak gücenecek bir şey yok. ama bu gençlik tripleri hehey cümlesini hafife almak için söylüyorlarsa dinlemeden makara yapıyorlarsa o zaman yanlış kişiye dert anlatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 soulberry said: ama anlamıyorum vallahi, insanlara dertli olduğumu hissettirmek için ne yapmam gerekiyo bilmiyorum gerçekten. bileklerini kes. herkes inanacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Ulan paticik bugün bayaa efkarlanmış. Kafma çok iyi şu anda. Öncelikle aynı şeyden şikayetçi oluyodum artık olmuyorum anladılar dertlenince gerçekten dertli olduğumu nasıl anladılara gelince aptal salak nedenlere takmamış gibi yaptım büyük bişi olunca takmış gibi yaptım aslında ötekinlere de yaptım.Şimdi bu çocuk üzülüyosa gerçekten üzülüyodur diye bakıyo arkadaşlarım. Şu anda aslında efkarlıyım evet güzel bi sevgilim var derslerim iyi gidiyo belki de dert arıyorum ama sevgilim mesela güzel olması dışında bana hiç birşey ifade etmiyor.Hala eski sevgilim Gizem Gizem diye ağlıyorum nah içtim yine sadece o var aklımda sadece onu düşünüyorum.Ayrılıcam şu ankinden hatta ayrıldım bile gibi çünkü olmuyo başkasını sevince dünya güzeli gelse yapamıyosun.Çok sıkıldım bu konudan.Ailemle de aram açık.Tek tesellim hayallerim derslerimin iyi olması. Ona şu anda o kadar çok mesaj atmayı istiyorum ki off olmuyo ya insan harbiden kalbini birine verince o kişi hep özel oluyo hep onu istiyosun kim gelirse gelsin. Karşıma çıktı geçenlerde arkadaşlaydık o da bi kız arkadaşıylaydı cafedeydik ortak arklar olduğu için oturdular yanımıza vedalaşrken klasik veda öpücüğüünü yaptığında kokusu burnuma geldi.Onun elini tutmayı ona sarılıp öpmeyi o kadar çok istedim ki...Ben ne kadar istediysem o da o kadar istemedi..Olmuyo ya hepimiz şurda takılıyoruz gülüyoruz ediyoruz ama küçümsense de hepimizin bu tür bi sıkıntısı var yansıtmamaya çalışıyo.. Bu foça olayı da aslında uzaklaşmaktı herşeyden ama şuan kurtulabilceğimi düşünmüyorum neyse ya evet küçüğüm 18-19 arası bi yaştayım işte 90lıyım hayatımdan 1 ton bişi geçicek şu dertler hiç birşey hepsini biliyorum ama takmadan da yapamıyorum napayım :( Neyse ya burda beni seven ve yakın olduğum, arkadaş olduğum insanları çok seviyorum söylemek istedim :) Daha fazla trollemeyim başlık açmak istemedim sadece içimi dökmek istedim rahatladım Başlık kimindi onu bile hatırlamıyorum ondan da özür dilerim.Umarım en kısa zamanda sorunlarından kurtulur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Hee bi de benim bi arkadaşım vardı bu üzücü bi olay evet, kız da senin gibi problemliydi ama tabii ki seni tanımasam da tahminimce daha depresifti.Sonunda intahar etti ve onu kaybettik.Tabii ki böyle aptalca bişi yapmıcağını biliyorum sadece o zaman inandılar o kıza ama bedeli çok ağır oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 insanlara dertli oldugunu gsterme merakından vazgeç önce.dert senin derdin.kendi kendine çözersin edersin geçer gider. böyle durumlar için dostlar vardır.bilir misin.gerçek anlamda sıkıntını açarsın.paylaşırsın. yani gençlik tribi derken dogru demişler biri sana gülümsüyorsa ve senin derdin varsa ona gülümseyemezsin diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 90lılar alkol alıyo mu la artık oha :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 derdinin ne olduğuna bakar. sevgilimden ayrıldım obuaaaaaaa : ((((((((88 ise güler geçerim, ergen tribine bile sokmam. ayrıca gençlik tiribi ne genç değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Seperate said: 90lılar alkol alıyo mu la artık oha :S Evet 18-19 dedim :P Bu arada derdim sadece karı kız değil.. yanlış anlaşılmasın tek yolunda giden şey ders... öyle düşünün benim için de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Seperate said: 90lılar alkol alıyo mu la artık oha :S 92'liler alıyor. Sonra da bir bira içtim kafa oldum triplerine giriyorlar sinir oluyorum. Zaten nedense bira içip kafa oldum diyen herkese bir sinir oluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ha bide 90 nesline o kadar laf edilioki.bikaç defa savundum yine savunayım :). 20 yaşına geldi nerdeyse 90 nesli. ki ben 90lı biriyle aramdaki 4 yaşı cok büyük görmüyorum.kocaman insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 @gerge extra iç olum madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 18 yaşında ne sorunu olabilir ki... Bir de o yaşlarda herşey kötü gidiyor, hayatımız berbat diyorduk (ben diyordum), o yüzden şimdi büyüyünce geçer diyoruz, tecrübeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 extra iç yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Laraken said: @gerge extra iç olum madem. İçinde o kadar su varki hangover bile yapmıyor bu bira ya... Alkolik adama ters. Ayrıca extrada %8 alkol yok mu? Ben ikinci şarap şişesini yarılamadan sarhoş olamıyorum abi, bir şişe çakır yapıyor öyle kafaya dikip 10 dakikada bitirmezsem. Hem hangover yapmayan içki bizden değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Laraken said: derdinin ne olduğuna bakar. sevgilimden ayrıldım obuaaaaaaa : ((((((((88 ise güler geçerim, ergen tribine bile sokmam. ayrıca gençlik tiribi ne genç değil misin? genç değilim demiyorum. "gençlik tribi" ne demektir ama? trip amaçlı derde girenler de var biliyorum. ama en azından kendimden eminim ben, derdimin de dediğin türden bi şey olmadığını biliyorum. ben zaten derdimin büyüklüğünü kanıtlamaya çalışmıyorum, ama dert dinlemek bu kadar zor mu diyorum? derdin içeriğini açmıyorum şu anda. büyüktür küçüktür, orası dertlinin derdi. aklıma gelen tek olasılık yanlış kişileri seçip duruyo olma olasılığım. başka bi olasılık da bulamıyorum. varsa iğrençliktir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 olum 10 dakika kafa havada durursan zaten kafayı kurtarırsın. extra dengesiz bira hacı 9 u bişi yapmaz bi gün içersin 4 tanesi çarpar o tarz. nefis bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar