tunca Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 gerçekmiş http://www.facebook.com/video/video.php?v=1032712631336&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 acımam tokatlarım abi bu çocuğu. gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Koala/lemur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 hacı farketmez ikisini de tokatlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 beni böyle hoca şarkı söyle diye tahtaya çıkardığında ferdi tayfur - emmooğluu nu söylemiştim dedem istediğinde de sertar ortaç - karabiberim.mp3 kaç kuşak geçti lan arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Laraken said: acımam tokatlarım abi bu çocuğu. gerçek. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 yarısında sallaıyor gibi geldi bu çocuk bi konuşmaya başlarsa susmaz abi ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 dosyayı paylaşan sümeyye yi tanıyan varmı? çene altı foto pozu cok güzel vermiş sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 nedense şöle bi tokat basasım geldi çocuğa. niye lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 lan ön sıraya oturdu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bir de gülüyo ya tam degajlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bende bu akşam ölürüm tersten söylemiştim orta1 de hiç unutmuyorum hatta ub maşka mürülo ineb esmik zamatut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Bunu ceza konuk olduğunda Şahan da söymiş miydi yoksa o başka bişey miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 sonuna kadar dinleyebilen, katlanabilen kendini mesih ilan etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Aiko said: bende bu akşam ölürüm tersten söylemiştim orta1 de hiç unutmuyorum hatta ub maşka mürülo ineb esmik zamatut selam Dostum yalnış söylemişsin :( Tam tersten olması için: ineb esmik zamatut ub maşka mürülo olacak saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 scorch said: dosyayı paylaşan sümeyye yi tanıyan varmı? çene altı foto pozu cok güzel vermiş sdfsd Allah kimseyi abazalıkla terbiye etmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 lemür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 sağ elinin ayasını ağzın üstüne, baş parmağını burnun sağ kanadından sağ göze doğru uzanan yere, geri kalan 4 parmağını da suratın diğer tarafına iyice oturcak şekilde, elini bu çocuğun suratına hızlıca ama kendinden emin bir şekilde güzelce yerleştirip hızlıca iterken "sktrula kodumun bebesi" diceksin evet böyle yapıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Rewendor said: scorch said: dosyayı paylaşan sümeyye yi tanıyan varmı? çene altı foto pozu cok güzel vermiş sdfsd Allah kimseyi abazalıkla terbiye etmesin :)AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Rewendor said: scorch said: dosyayı paylaşan sümeyye yi tanıyan varmı? çene altı foto pozu cok güzel vermiş sdfsd Allah kimseyi abazalıkla terbiye etmesin :) Bu lafa bayıldım, kullanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 gadsfhua tipe bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ucunbiri said: sağ elinin ayasını ağzın üstüne, baş parmağını burnun sağ kanadından sağ göze doğru uzanan yere, geri kalan 4 parmağını da suratın diğer tarafına iyice oturcak şekilde, elini bu çocuğun suratına hızlıca ama kendinden emin bir şekilde güzelce yerleştirip hızlıca iterken "sktrula kodumun bebesi" diceksin evet böyle yapıcaksın o anı yaşadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sostizm said: Bu lafa bayıldım, kullanabilir miyim? haha tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Tuncanin cocuklugu mu lan bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Rewendor said: scorch said: dosyayı paylaşan sümeyye yi tanıyan varmı? çene altı foto pozu cok güzel vermiş sdfsd Allah kimseyi abazalıkla terbiye etmesin :) ahahaha güzel poz vermiş tanışalımmı dicektim SDfjşsakdfjalşkshdf ne alaka abazalık ... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar