zgrw Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=17&ArticleID=1086555&Date=24.04.2009&b=Japonlar%20uzaktan%20sevismeyi%20icat%20etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bir filmde vardı böyle birşey ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 evet bi filmde vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bence de bi filmde vardı. ben sevmedim bu aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 said: Uzaktan sevişme hedefini güden bilgisayarlı görme sistemi, kullanıcının vücudunda gezdirdiği yüzüğün hareketlerini izliyor ve cihaz aynı anda uzaktakinin vücuduna ışık hüzmeleri veriyor. Bu nasıl sevişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 msnden sevişirim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 eldar said: evet bi filmde vardı... wesley snipes slyvester stallone stallone abimizi donduruyolardı polis bu. gelecekte tekrar bunu azılı bir suçluyu yakalasın diye salıyolardı. tabi devir değişmiş. stallone abimiz hatunla sevişecem diye sevinirken kafaya takıyolardı cihazları fsdfd. hayran kaldım kendime. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Evet bi filmde vardı. ayrıca temas yok ne anladım ben bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 demolition man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 yazıldı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ha elizabeth ha bu makina ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 "Sevdiğiniz uzakta mı? Aranızda yollar var ve siz uzun zamandan beri birlikte mi olamıyorsunuz? Dert etmeyin! Japonlar sizin gibi sevgililer için çok özel bir cihaz keşfetti." - Hanım köye gittiydide. Lazım bişey bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 emanaulla mı neydı o gacıdada vardı hatta konusu bunu ustuneydı,sonra hatun dayanamayıp dırek ısınlanıyordu erkekikin kollarına dsafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 film Silvester'a aitmiş :D ben Arnold'un diye hatırlıyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 mobi said: emanaulla mı neydı o gacıdada vardı hatta konusu bunu ustuneydı,sonra hatun dayanamayıp dırek ısınlanıyordu erkekikin kollarına dsafasfAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 seni uzaktan sevmeek aşkların en güüzeliii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Demoliton man den baska bir filmde daha vardı çok eski.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 evet ışık gönderiyo sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 |Joker| said: Demoliton man den baska bir filmde daha vardı çok eski.. Woody Allen'ın dondurulup gelecekte uyandırıldığı bir film vardı.Orada orgazmatör diye bir cihaz vardı.O cihazımı diyorsun yoksa? Hatta Woody Allen bilmeden içine girip çok uzun süre kalıyordu.Çıktığındaki hali süperdi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 senelerdir var asırlardır gözünle .... derler ya o işte japonlar geç kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 http://2.bp.blogspot.com/_nOqpCQF68KA/STxQ5TWOH6I/AAAAAAAAANw/znu8IsfyXII/s400/Emmanuelle+In+Paradise+-+Cover.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Sylian said: said: Uzaktan sevişme hedefini güden bilgisayarlı görme sistemi, kullanıcının vücudunda gezdirdiği yüzüğün hareketlerini izliyor ve cihaz aynı anda uzaktakinin vücuduna ışık hüzmeleri veriyor. Bu nasıl sevişme. ben de tekrarlamak istiyorum bu soruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 zeki müren de bizi görecekk mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar