Syn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Warrior: 2 - 0.79% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 http://www.arenajunkies.com/rankings/2v2/ ilk 10 da 6 takım rogue priest wispy dont qq m8 go grap a good priest :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Dworgian said: Season Five Deadly Gladiators: Paladin: 45 - 17.79% Death Knight: 44 - 17.39% Hunter: 38 - 15.02% Priest: 37 - 14.62% Mage: 27 - 10.67% Shaman: 25 - 9.88% Rogue: 17 - 6.72% Warlock: 9 - 3.56% Druid: 9 - 3.56% Warrior: 2 - 0.79% Torondor bu hesap senin lafını çürütüo :S sezon 5 demedimki ben şu anki takımları diyorum... geçmişe mazi gazi muhabbeti yapmayalım hiç şimdiki zamanda oynuyoruz bu oyunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Syn said: Warrior: 2 - 0.79% Bu değişecek. Çok çok iyi şu an warriorlar, bu sezon çok yukarılarda göreceğiz. Paladin, allahın emri DK, priest, warrior, druid oynayacak. Gerisi de elbette girer ama, eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Syn said: Warrior: 2 - 0.79% sezon 6 da buna inanıyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 retri çok vuruyo yav selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 retri pala ile ilgili bişi sorayım bende o zaman şuan az buçuk gearlı bi paladinim var 296 hit rating - %9 3036 power 34.21 crit 11 expertise var critten kısım power a falan abanmalımıyım yada ne blim neler yüksek olmalıdır falan filan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Hit %8 yeterli.. Str > Crit .. %30 civarı crit yapınca gerisini full str asıl item bonuslarını göz önüne alarak tabi.. 2 adet ulduar gearları ile gelen armor pent. dummylerde 500dps artısı oldu armor pent'i de göz önünde bulundur derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hit %8 expertise %6.5 bunlar cap zaten yetiştigin anda rahatsın asıl konuyla ilgili bence dot vermezler zaten şu anda dot umuz var, büyük ihtimal crusader strike la oynicaklar bir şekilde. dmgini düşürüp cooldownu kaldırabilirler yada stack koyup judgementla release ettirirler bişey yapıcaklar ama pve bakımından bufflı zaten 8k mana ya cıkıyorsunuz kolay kolay mana bitmez divine plea kaçırmadıktan sonra pvp ye gelince valla acıkcası paladin şu an dengeli halde. Exorcism geldiginde tahmin etmiştim hemen kaldırıcaklarını deli gibi bürst dmg oluyordu ama paladin kesemiyorsanız kendinizde arayın o derdi eskisi gibi ölümsüz bir class degil. trinketiniz yoksa gidip BG yapıp alın allah aşkına şurda 2 tane stunımız var onlardan kaçamıyorsanız biz napalım. eskiden druidler ağlardı burda 500 tuşa basıyoruz dmg yapamıyoruz diye en azından o aglamalar kesilmiş :P roguelar aglardı böhühü paladin stunkill yapıo diye :P kim yapıyo şimdi neyse PvE ye dönelim. judgement nerfinden sonra dps cok abartı olmasada düştü ilk 3 lerdeyken ilk 5 e zor giriyorum AoE gerektiren bir boss olmadığı sürece ama en azından Ulduar da aoe gerektiren boss bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bi milyon yildan sonra pala ile ret oldum iki bg atayim diye badgeleri markları basıp maytli 4k ap 33 crit 600 resil set yaptim bide ulduardan spear almıştım ulan bu nebiçim zevk vurduğun patlıyor :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Baştan sonra faceroll ayrıca, biçer döver gibi gidiyor adiler. Gördüğüm zaman spamsteal spamle geri kaçmaya başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Torondor said: Arenajunkies de baktım az önce ilk 50de 17 takımda paladin var 9 Holy 6 retri 2 prot.. prot'a gerçekten bi anlam veremedim.. prot paladin ama holy gearlı. 20 sn JoJ, silence ve inanılmaz survival ile baya iyi iş yapıyor deep prot holy gear ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ama 2 dps'in dps yaptığı targetı hayatta tutamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Regalya said: 4k ap 33 crit 600 resil Ben 500 resi takayım statlarım TBC günlerine dönüyor =( Bide o spear güzel mi? Hızlı ya baya, bi black ice havası yok sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Biri yukarılarda "ret gayet balanced" demiş. Enh shamanım, 800 resilencela oynuyorum, ret paladin gördüğümde purge spamlayana kadar 10k dmg yemiş oluyorum. 3 kişi daldığımız bi ret paladin beni targetına bile almadan 7k hpmi götürüyor vsvs. Evet gayet balanced ama imbalanced. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 axedice said: Bide o spear güzel mi? Hızlı ya baya, bi black ice havası yok sanki Max dmg biraz düşük ama çok güzel crit gelior azda haste var 3.03 gibi bi hızla savuruyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Lotrafen, Spear of the Damned mı silah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Yok yahu Relentless Edge 25mandan 1h/2h melee silah göremedik daha geldiğinden beri sadece bitane Worldcarver düştü oda bu hafta. Bu hafta Furious mace alıcam inş başladım arenaya 1600 olduk hemen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Arkadaslar 2vs2 arena takimi icin ret pala template i alabilir miyim reca etsem priest ve pala olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 birde hangi seal i kullanmaliyim genelde command kullan diyorlar ama ? birde glyph ler ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Ben Bu Talentleri Kullanıyorum 2v2 de.. glyphlerde sizin takıma böyle güzel olabilir.. yada DS glyph yerine Seal of BLood alabilirsin.. Retri Talent Sonuçta healer ile oynadığın için Seal of Blood kullanırsan daha çok burst yaparsın..baskı kurmak için 2 targetada sürekli vurmaya çalış en son priest Fear fear bitimine sen Repe ver healera yada 2. elemana diğerine burst yapın.. Hand of Protection, Hand of Sacrifice macroları yap çok kullanıyosun onları.. Divine Sacrifice de çok hayat kurtarır CC yemezsin kolay kolay Hand of Sacrifice ile zamanlamayı iyi ayarlarsan.. ben SoC ve SoB glyphleri kullanıorum.. Drood ile oynarken uzun figtlarda mana sorunu olursa Seal of Blood ile bu sorun kalmıyor.. 2dps'e karşı Wingsi bubbledan sonraya bırak.. tek dps tek healer olursa direk açılışı kanat + seal of blood ile yapıp baskı kurmaya çalış :) neyse dailyleri yapayım aklıma daha bişiler gelirse yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 O macrolari alabilir miyim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 tabi. :) #showtooltip /cast [target=ElemanınNick] Hand of Protection(Rank 3) #showtooltip /cast [target=ElemanınNick] Hand of Freedom #showtooltip /cast [target=ElemanınNick] Hand of Sacrifice #showtooltip /cast Crusader Strike /startattack ben DS yede Judgamentlerede Start attack macrosu bağladım CD de iken kullanışlı oluyo target değiştirince falan sonra Focus Target Repe #showtooltip /cast [target=focus] Repentance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ya torondor yanlis anlama ben hayatimda macro kullanmis biri degilim ve hicbirsey anlamadim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 /macro yaz açılan pencereden yeni macrolar yapabilirsin bunları kopyala yapıştır istediğin logoyu seç.. skillin logosunu seçmek daha mantıklı geliyor bana :D target=.... olan yerlerde senin Current Target değişmeden o nickteki elemana kullanacağın spelli atar sende hiç target değişmesi şusu busu uğraşmadan devam edersin.. Focus Repe de Focus target aldığın elemana Repe atar.. Fear Duration takip edip bittiği gibi elemanın ağzına repe vermek için hiç target değiştirmeye gerek kalmaz dps + healer takımlarında çok işe yarar.. bi bak derim macro muhabbetine çok güzel şeyler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar