Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7 RC

GERGE

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:
Vista değildir tabi. Vista ara bir sistem, Me gibi, esas işletim sistemi bu 7 olucak xpden sonra.

vista'nın ara sistem olduğu doğru. Ve bundan sonra da sadece 64bit desteğiyle işletim sistemi çıkaracaklar. Yani windows 7 göreceğiniz son 32bit destekleyen sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:
indirdim bunu dvdye de yazdım ohş. bi işlerimdeki yoğunluk geçse yeni bilgisayar toparlayacam. bunu kuracam direkt. hatta 32 bit indirmiştim 64 de indireyim di mi :D denerim.

Aynen, haftaya proje teslimim var onu bitirmek zorunda olmasam gözümü kırpmam, önemli dosyaları yedekler direk geçerim. 64 bit olanı var elimde, acilen kurmam lazım. Ama el mahkum, 32 bit, driver kirliliğinden muzdarip, bitakım hatalar yaşayan bi Vista kurulumu kullanıyom şu an :(
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat kadar önce indirmeye başladım ben de. Muhtemelen 5-6 gibi bitmiş olur, yarın sabah da format atıp kuracağım. :)

Windows 7 nasıl diye soranlar için, XP'nin hızı ve stabil olmasını alın, Vista'nın kolay kullanımı ve estetiğiyle birleştirin, işte Windows 7 bu oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

core2duo 2.20 ghz işlemci, 2gb ram var.. bu makinanın üstünde işlemciyi ortak paylaştırarak, 1gb ayrılmış ram ile virtual machine üzerinde win7 koşturuyorum. sorun yok. gayet akıcı çalışıyor.

tabii konu burda sadece işletim sistemi değil, çalıştırdığın programlar da önemli ama en azından win7 üzerine düşeni yapıyor bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

Baalzebul said:
Şimdi ben bunun 64 bit versiyonunu XP ile birlikte kullanmayı planlıyorum. Önemli her şeyin yedeğini almalı mıyım? Yoksa windows 7' nin kurulu olduğundan farklı bir partisyonda tutsam yeterli olur mu? Sürücü olarakta vista' nın 64 bit sürücülerini kullanmam lazım değil mi?

Yok mudur yardımcı olabilecek?
Sosyal ağlarda paylaş

sorun olmaz baalzebul.
ben şöyle bir soru sormak istiyorum, win xp kuruluydu, win7 64 bit kurdum, ikisi ayrı disklerde (partition dahi değil). hatta win xp'nin g olarak gördüğü partition a kurdum (f de olabilir mevzu bu değil), bu partition ı win7 C olarak kabul ediyor ve boot sequence ta default win7. bunu düzeltemedim bir şekilde herhangi bir yerde konuya uygun boot.sys bulamadığımdan.

napabülüre ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...