BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 simdi abi bi cevap verin cok mu iyi yoksa yeni bi vista mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 yeni bir vista değil kesinlikle. yani 10dk kullansan anlarsın bunu. "makyajlı vista" diyenlere selam olsun. vista'dan da, xp'den de iyi bence. RC versiyonunu bilmem ama tam sürüm çıktıktan sonra, imkanınız varsa kesinlikle geçin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 indirdim bunu dvdye de yazdım ohş. bi işlerimdeki yoğunluk geçse yeni bilgisayar toparlayacam. bunu kuracam direkt. hatta 32 bit indirmiştim 64 de indireyim di mi :D denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 BonePART said: simdi abi bi cevap verin cok mu iyi yoksa yeni bi vista mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Vista değildir tabi. Vista ara bir sistem, Me gibi, esas işletim sistemi bu 7 olucak xpden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 aktiftablet said: Vista değildir tabi. Vista ara bir sistem, Me gibi, esas işletim sistemi bu 7 olucak xpden sonra. vista'nın ara sistem olduğu doğru. Ve bundan sonra da sadece 64bit desteğiyle işletim sistemi çıkaracaklar. Yani windows 7 göreceğiniz son 32bit destekleyen sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 7077 kurulu bende halen. RC yüklemedim ama o bile gayet güzel hızlı çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Tam olarak ne zaman piyasaya sürülmesi bekleniyo 7 nin ona göre yeni pc toplayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Sonbahar diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mr_Hand said: indirdim bunu dvdye de yazdım ohş. bi işlerimdeki yoğunluk geçse yeni bilgisayar toparlayacam. bunu kuracam direkt. hatta 32 bit indirmiştim 64 de indireyim di mi :D denerim. Aynen, haftaya proje teslimim var onu bitirmek zorunda olmasam gözümü kırpmam, önemli dosyaları yedekler direk geçerim. 64 bit olanı var elimde, acilen kurmam lazım. Ama el mahkum, 32 bit, driver kirliliğinden muzdarip, bitakım hatalar yaşayan bi Vista kurulumu kullanıyom şu an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Masaüstü hoşmuş. Compiz'in üzerine geliştirmişler gibi duruyor ama Vista'dan çok. Şimdi Compiz'de bunun eklediği bazı şeyleri katınca bünyesine hırsız olarak adladırılacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 3 saat kadar önce indirmeye başladım ben de. Muhtemelen 5-6 gibi bitmiş olur, yarın sabah da format atıp kuracağım. :) Windows 7 nasıl diye soranlar için, XP'nin hızı ve stabil olmasını alın, Vista'nın kolay kullanımı ve estetiğiyle birleştirin, işte Windows 7 bu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 p4 1.6 2gb ddr ramde düzgün bi şekilde çalışırmı sizce ona göre çekicem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 core2duo 2.20 ghz işlemci, 2gb ram var.. bu makinanın üstünde işlemciyi ortak paylaştırarak, 1gb ayrılmış ram ile virtual machine üzerinde win7 koşturuyorum. sorun yok. gayet akıcı çalışıyor. tabii konu burda sadece işletim sistemi değil, çalıştırdığın programlar da önemli ama en azından win7 üzerine düşeni yapıyor bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Peki oyunlarda programlarda herhangi bir problem çıkar mıki açılamama v.s gibi. Ve birde max kaç RAM görebiliyor bu windows 7 herhangi bir bilgiye ulaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 32 bit isletim sistemlerindeki ram limitinden bahsediyorsan digerleri gibi windows 7'de de 3.x gb'dir limit yok 64 bit versiyonunu soruyorsan sen 4 gb koy, kalanini da bizimle paylas hayirsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bende direk 4 yazıyordu o bilgi yerinde ama 4 mü kullanıyor bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mum_Chamber said: 32 bit isletim sistemlerindeki ram limitinden bahsediyorsan digerleri gibi windows 7'de de 3.x gb'dir limit yok 64 bit versiyonunu soruyorsan sen 4 gb koy, kalanini da bizimle paylas hayirsiz :D tabi ki paylaşırım mum adresini söyle göndereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sistemi yüklemek, dvdsini yazmaktan daha kısa sürdü. format öncesi restarttan 20 dakika sonra patideyim. çok yaşa win 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Driver sorunu yasayan oldu mu su ana kadar? Bu arada Vista ara bi sistem filan degil, hatta devrimsel nitelikte farkli cekirdege sahip bi sistem ama olmadi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Baalzebul said: Şimdi ben bunun 64 bit versiyonunu XP ile birlikte kullanmayı planlıyorum. Önemli her şeyin yedeğini almalı mıyım? Yoksa windows 7' nin kurulu olduğundan farklı bir partisyonda tutsam yeterli olur mu? Sürücü olarakta vista' nın 64 bit sürücülerini kullanmam lazım değil mi? Yok mudur yardımcı olabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bende bir sorun var sanırım yaklaşık 1 senedir vista kullanıyorum ne bir kere çöktü nede driver sorunu yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sorun olmaz baalzebul. ben şöyle bir soru sormak istiyorum, win xp kuruluydu, win7 64 bit kurdum, ikisi ayrı disklerde (partition dahi değil). hatta win xp'nin g olarak gördüğü partition a kurdum (f de olabilir mevzu bu değil), bu partition ı win7 C olarak kabul ediyor ve boot sequence ta default win7. bunu düzeltemedim bir şekilde herhangi bir yerde konuya uygun boot.sys bulamadığımdan. napabülüre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mighty_THoR said: bende bir sorun var sanırım yaklaşık 1 senedir vista kullanıyorum ne bir kere çöktü nede driver sorunu yaşadım << 1.5 yıl bilgisayar bozuldu ekran kartı yandı psu değişti ama vista + hddler cillop halen çatır çatır çalışıo aman nazar değmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Anason said: Driver sorunu yasayan oldu mu su ana kadar? Bu arada Vista ara bi sistem filan degil, hatta devrimsel nitelikte farkli cekirdege sahip bi sistem ama olmadi iste. dandik webcam driverımı bile kendisi buldu yükledi , o derece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar