LethE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ilerleyince gelecek karşına NCR dan adamlar gelicek sağdan solda devriye olarak görürsün öldürürsen (ölürebilirsen) alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 öldürüp ncr ile papaz olmaya gerek yok, (hem de iyi adamlar direkt heh) devriyeler yolda başkalarıyla kapışırken ölenlerden toplayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 lethe kötü adammış, katil karakter oynuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Okeydir eyvallah :D NCR bounty var kafamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Sam said: öldürüp ncr ile papaz olmaya gerek yok, (hem de iyi adamlar direkt heh) devriyeler yolda başkalarıyla kapışırken ölenlerden toplayabilirsin. ölüsoyuculuk iyiyse ben kötüyüm arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Sam'in karakteri lawful good olduğu için gidip kendisi öldürmüyor iyi npcleri, ölmelerini bekleyip sonra cesetlerini soyuyor. İyi ki oyunda cinsellik öğesi çok ön planda değil, yoksa sam... Neyse... Ama itemlar için belli bi scaling sistemi var ne yazık ki. Mesela lvl16dan önce sniper rifle, 18den önce antimatter rifle göremiyorsun vendorlarda. Bide oyun o kadar büyük ki, main quest haricinde her şeyi görmek için bi 5-10 defa oynamak gerekir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 üretimin %99'unun recycling olduğu bir setting'de çok başarılı bir suçlama olmuş. dune oynarken de cesetlerin suyunu emerim kesin ben. 8-) axedice said: İyi ki oyunda cinsellik öğesi çok ön planda değil, yoksa sam... Neyse... http://www.virginmedia.com/images/t-bag-top-10-ciminals-431x300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 fallout ortaminda buldugu cesetten bisey almayan yasamayi haketmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Düzgün bir face pack olmadı skin mode arıyorum bilen önerebilicek var mı nexusda denk gelmedim bir türlü varsa birde armor texture pack arıyorum orjinalleri bozmadan gerçi NCR armoru hd ledim güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 LethE said: Sam said: öldürüp ncr ile papaz olmaya gerek yok, (hem de iyi adamlar direkt heh) devriyeler yolda başkalarıyla kapışırken ölenlerden toplayabilirsin. ölüsoyuculuk iyiyse ben kötüyüm arkadaş! Stealth kill denen mucize ile nice ncr kamplarını reputitionım düşmeden temizledim. Gerçi dialoglarda geçen bir adamı öldürünce o dialogu kuran adamla konuşamıyorsunuz sanırım ama olsun. Ayrıca ceset yemek güzeldir ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Old World Blues çıkmış, en son patch (update 7 mi ne öle bişi) lazım oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 şu ana kadarki en detaylı ve güzel dlc olmuş sanırım bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 bende p4 3.2 2gb ram 8600 gt Ekran kartı var fall3 sorunsuz calısıordu ama bunda 2 3 tane yaratık girince kasıor 800 600 yaptım ona ramen kasıor patch le düzelme şansı var mı? yoksa Yeni bi pc mi lazım:/ 1024 high yapıyorum 800 600 low ile aynı neredeyse Takılması saçmalık yaaa Cod 4 mw2 bile 1024 ultra high calıstırıor (17 inc ekranım oldugu için 1024 takılıorm :D) Lütfen patchle fln düzelir diyinde rahatliyim ya :( Kasıor makine resmen ama sorun şu grafik ayarları ne olursa olsun kasma şekli aynı.1024 high yapıorum 800 600 low la aynı derecede kasıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 yeni bilgisayar al liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Alıcamda bunla taklıorum simdi Karne parası biriktirdim 3 kağıt. Oyun canavarı bi laptop alcam. Patch iş yapmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 liseli said: Oyun canavarı bi laptop :) tweakguides nv tweakguides fo3 şu iki rehberin faydası dokunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 monster x99 var oyun canavari laptop ama hafif tuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Sam said: liseli said: Oyun canavarı bi laptop :) tweakguides nv tweakguides fo3 şu iki rehberin faydası dokunur. sam sağol ilginç için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 rica ederim, iyi eğlenceler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 laptopta oyun her türlü sıkıntı manstırla flnda denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 sam sağol abi, Patch yaptım oyuna birde grafik kartımı upload ettim 1024 ile sıkıntısız oynuyorum suanda, Stealth Survivor Karakter yaratıp oyuna başlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 revolver olayı çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 olur mu ya laptopda sikinti msi gx620x ile kapi gibi oynuyorum ben deli gibide grafik modu var sizde bence bir sorun olabilir.Benim laptop oyle agim sahim birseyde degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Aluriel said: revolver olayı çok eğlenceli Revolver olayı ne kanky Nomak said: olur mu ya laptopda sikinti msi gx620x ile kapi gibi oynuyorum ben deli gibide grafik modu var sizde bence bir sorun olabilir.Benim laptop oyle agim sahim birseyde degil Hacı bu grafik modu ney tam olarak? hiç değilse bunuda yapıp Mesafe ayarlarını yapayimde daha az kassın.Yoksa 2 metre ötemdeki kapı gözükmüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yazdım modları sana ozel mesajdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar