Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Sam'in karakteri lawful good olduğu için gidip kendisi öldürmüyor iyi npcleri, ölmelerini bekleyip sonra cesetlerini soyuyor.

İyi ki oyunda cinsellik öğesi çok ön planda değil, yoksa sam... Neyse...

Ama itemlar için belli bi scaling sistemi var ne yazık ki. Mesela lvl16dan önce sniper rifle, 18den önce antimatter rifle göremiyorsun vendorlarda. Bide oyun o kadar büyük ki, main quest haricinde her şeyi görmek için bi 5-10 defa oynamak gerekir heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

üretimin %99'unun recycling olduğu bir setting'de çok başarılı bir suçlama olmuş. dune oynarken de cesetlerin suyunu emerim kesin ben. 8-)
axedice said:

İyi ki oyunda cinsellik öğesi çok ön planda değil, yoksa sam... Neyse...

http://www.virginmedia.com/images/t-bag-top-10-ciminals-431x300.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

Sam said:

öldürüp ncr ile papaz olmaya gerek yok, (hem de iyi adamlar direkt heh) devriyeler yolda başkalarıyla kapışırken ölenlerden toplayabilirsin.

ölüsoyuculuk iyiyse ben kötüyüm arkadaş!

Stealth kill denen mucize ile nice ncr kamplarını reputitionım düşmeden temizledim. Gerçi dialoglarda geçen bir adamı öldürünce o dialogu kuran adamla konuşamıyorsunuz sanırım ama olsun. Ayrıca ceset yemek güzeldir ._.
Sosyal ağlarda paylaş

bende p4 3.2 2gb ram 8600 gt Ekran kartı var fall3 sorunsuz calısıordu ama bunda 2 3 tane yaratık girince kasıor 800 600 yaptım ona ramen kasıor patch le düzelme şansı var mı? yoksa Yeni bi pc mi lazım:/ 1024 high yapıyorum 800 600 low ile aynı neredeyse Takılması saçmalık yaaa Cod 4 mw2 bile 1024 ultra high calıstırıor (17 inc ekranım oldugu için 1024 takılıorm :D) Lütfen patchle fln düzelir diyinde rahatliyim ya :( Kasıor makine resmen ama sorun şu grafik ayarları ne olursa olsun kasma şekli aynı.1024 high yapıorum 800 600 low la aynı derecede kasıor
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

revolver olayı çok eğlenceli

Revolver olayı ne kanky

Nomak said:

olur mu ya laptopda sikinti msi gx620x ile kapi gibi oynuyorum ben deli gibide grafik modu var sizde bence bir sorun olabilir.Benim laptop oyle agim sahim birseyde degil

Hacı bu grafik modu ney tam olarak? hiç değilse bunuda yapıp Mesafe ayarlarını yapayimde daha az kassın.Yoksa 2 metre ötemdeki kapı gözükmüyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...