Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Bülent'ten önce GS sağlık ve kondisyoner ekibine sormak lazım sezon başından, Bülent öncesi dönemden beri GS'li oyuncular neden sürekli sakatlanıyorlar acaba diye. Lig bitti bitecek hala hiçbir maça tam kadro çıkamadık. Sakatlardan 11 kuruluyordu zaman zaman. Sezon başından beri 3-5 maça çıkamayan oyuncularımız var. Bu kadarı ne tesadüf olur ne de şanssızlık. Belli ki bir şeyler çok ciddi şekilde yanlış yapılıyor GS'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 futbolcu hazır olup olmadığınıda bilmez mi o da var tabi. gs de herkes serveti örnek alıyorsa ciddi bir sıkıntı var demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 beşiktaş puan kaybederse direk turu atarız, sokaklara dökülürüz, kolbastı oynarız. yok kaybetmezse bi dahaki haftaya kalır, belki hatta haftaiçi falan bile olabilir belli olmaz. her an şampiyon olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 sivas ligden cekiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 sivasla konuştum haberler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Sivas son haftalarda stresi kaldıramayıp kendi kendine ligden olmasa bile liderlik yarışından çekilecek gibi geliyor bana. Zaten 4-5 haftadır adamlar kötü futbolla kör topal ilerliyorlar, puan kayıpları da arttı, yavaş yavaş gerilerler 3. 4.lüğe doğru. TS de durgunlaştı bayağı, şu son dönem coşan beşiktaş var tehlikeli bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bu arada maçı aldık ama hakemin ne kadar dandik oldugu konusunda yorum yapmak istemiyorum.göz göre göre kendini yere atan zenci adama faul verdi ya.hani sırf aleyhimizeydi demiyorm.onlar için olsun bizim için olsun sürekli oyunu sogutu hakem.her ikili mucadeleye faul verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Red said: kendini yere atan zenci adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 http://www.bet.com/Assets/BET/Published/image/jpeg/82158bce-ec3b-1627-55f0-b19dbe29633f-news_fb_blacksporticons_Cullen_Jones.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 aynen öyle atladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Arda akredite kartı olmadan soyunma odasına daldığı için tekrar PFDK'ya sevk edilmiş... 3 maç ceza artık olur 6 maç. Biz de lincolnden kurtulamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 galatasaray hala şampiyon değil mi, oho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 MrLevie said: Arda akredite kartı olmadan soyunma odasına daldığı için tekrar PFDK'ya sevk edilmiş... 3 maç ceza artık olur 6 maç. Biz de lincolnden kurtulamayız.Benim sormak istediğim bir nokta var. Bu Arda bizim maçta kırmızı kartı gördükten sonra soyunma odasına inmek yerine dayadı dirseklerini reklam panolarına, ordan maçın son dakkasını izlemeye devam etti. Şimdi sorum şöyle; Kırmızı kart gören bir oyuncu, saha sınırlarını terketmek zorunda değil mi? Bu yaptığı hareket kurallar dahilinde midir? Benim bildiğim kadarıyla direkt olarak soyunma odasına gitmek zorunda. Kulübede bile oturamıyor kırmızı kart gören oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 oyle, onun icin ayrica ceza veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 soyunma odasına gitmesi lzm.ama arda bu konuda ilk değil yani.böyle maçlarda kırmızı gören bi şekilde ordan burdan bakıp izlio yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Ben görmedim hiç böyle pişkin pişkin izleyen :) Varsa örneği koysana ben de öğrenmiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Holy said: Ben görmedim hiç böyle pişkin pişkin izleyen :) Varsa örneği koysana ben de öğrenmiş olurum. Nerdeyse her maç olur, özellik maç sonunda atılırsa oyuncu soyunma odası koridorunun başından, reklam panolarından izler falan. zaten maçı nasıl izlicek top oynanmadı olaydan sora. arda atıldıktan sonra 1 kere topa vuruldu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Red said: soyunma odasına gitmesi lzm.ama arda bu konuda ilk değil yani.böyle maçlarda kırmızı gören bi şekilde ordan burdan bakıp izlio yani :) Tabii canım, sizin başınıza geldi ya, kesin herkes yapıyordur. Bugüne kadar hiç izlemek isteyip de izleyebilen görmedim, hep de dikkat ederim o detaya, bir nevi umursama göstergesidir benim için. Tünelin orda durup izlemeye çalışırlar, birileri gelip ittirir içeri falan, elbet giderler. Tek bir şey diyemeyecekleri çözüm tribüne çıkmak, o da futbolcuların ya aklına, ya da işlerine gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 nerde görülmüş öyle izleyen hahaha pes artık. en fazla koridorun ordan bakmaya çalışır. kimsede git demedi o maç ayrı. onun için bi ceza almadı. o yumruklardan 3 maç. ama bu yaptığı hareket komik ardanın. biri buna ya yanlış akıl veriyor ya da vermiyor. akıl hocalığı yapmalı birileri arda'ya. yoksa ülkece kaybedicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 alla alla.niye antilik yapıosunuzki.ben galatasaray'da da çok gördüm fenerde de beşiktaşta da.reklam panolarından izleyen tünelden izliyen.göstermelik içeri giren sora yine köşeden bi yerden kafa cıkarıp izleyen hani yapılan dogru falan diyen yok.kötü birşey değil ama kural gereği uygun değil.ama futbolcu.o an sinir stres korku ceza yiceğini falan düşünmüodur yani. hani normal bi msg ı bile alıntılayıp mevzu yapıosun tebrikler bu arada kırmızı kartlar 90+ bilmemkaçta cıktı.arda atıldıktan 1dk içinde maç bitti.sanki yarım saat orda izlemiş gibi anlatmayın hani 70 de atılsaydı tünelin ordan falan bakmaya calısırdı mesela aklıma emre aşık geldi.başka takım örnekleri aklıma gelmio ama gördüm.emre yine atılmıştı.soyunma odasına gitti.maç bitimine dogru dk 70 küsür falandı tünelin ordan ama sadece kafanın yarısı gozukuo.ordan maçı izliodu.hangi sezon hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Sadece bir detayı görüdm ve kural hatası olup olmadığını sordum emin olmak için, öğrendim ve yanlış olduğunu söylüyoruz. Buna karşılık "AMA HERKES YAPIYOR ÖNCE OSMAN BENİM KILICIMI ÇALDI SONRA BEN ONUN KAFASINA VURDUM" demenin bir anlamı yok. Öyle her atılan oyuncu da maçı izlemiyor, yanlış bir yerden izliyorsun maçları sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 zaten maç bitio diye ceza almadı büyük ihtimalle. en son arda vurdu. arda en büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 sizinkiler vuramıyor diye kıskanma! sizinkileri içeri itiyorlar diye kıskanma!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 biz hiç vuramadık ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar