senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 image processingte baydi ya soyle bir baktimda yapmam gereken isin %20lik kismini anca halletmisim, son 5saattir :( duz mantik 25saate daha ihtiyacim var, ama kalan zaman 8 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Ya o savcı ne yaptı öyle Behzat'ı? Yönetmen demiyordur değil mi "alt dudağını emiyoruz Behzat'ın" diye? Yok valla, Behzat kesin karısı ile kavga ediyordur şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Günlükcüm sırtımın ağrısı geçmek üzere ama önümde problem var. A )Şimdi yarın hatunla buluşup bir ihtimal geceyi arkadaşın evinde beraber geçirebiliriz. B )Ancak lakin daha sırtımın ağrısı tam geçmedi yarın çıkarsam iyice kötü olacak diye korkuyorum üstüne üstlük haftaya 3tane baba sınavım var kendileriyle hiç etkileşime geçmişliğimde yok. Napsam sen akıl ver günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 a)Arkadaşın evinde birlikte geçirirseniz kardeş kardeş uyuyun,yaramazlık yapmayın.Mazallah bu ağrıların üzerine bir de yaramazlık sırasında sinir sıkışması falan olursa yan basarsın koçum.Neye yan basacağını anladın sanırım. b)Bence en güzeli sen evinde dinlen koç.İyileş nasıl olsa kız arkadaşın senin kız arkadaşın,arkadaşının evi de nasıl olsa yerinde duracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 saat yine 2:30 oldu günlük. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 oda arkadaşımın horlamasını duymamak için sürekli müzik dinliyorum, sürekli müzik dinleyince sürekli uykum açılıyo, öğlen de dersim var çok fena oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 2 haftayı geçti vizeler biteli hala 3 tanesi açıklandı kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Nasıl oldu anlamadım ama mutluyum gibi len. O_o Bende şaşırdım valla ama sorgulamamak lasım gablediim yeter ^_^ hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 haftabaşı, haftanın başı.. baş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hastalık arefesindeyim. gerginim huysuzum :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Arkadaşlar çiçek böcek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Aşık mısın bilae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ohoo açıldım, reddedildim bilenem baya baya oldu.. Ne biliyim len güneş var. İş güç az, yurtdışından arkadaşım geldi akşama sofra kuracaz eskiyi yad edecez falan. Güzel gibi bugün ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yurtdışından gelen arkadaşına rakı masası kur. aç müzeyyen senarı da oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 gunluk alıskın diilim spor yapmaya.. her tarafım tutuldu yav :/ omzumdan bilegme kadar kıpırdamıo kolum resmen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 o kadar inişli çıkışlı 3 gündü ki, yaşlandım bildiğin. biri çok heyecan verici biri utanç verici iki "hayatımda ilk" yaşadım. üstüne mal gibi saatlerce süren yağmur altında iman gücüyle mangal yakıp ayakta onları yedik. gecesine de ne papazlar ne papazlar. anne/babayla aranız nasıl topiğine bi güncelleme çekmem gerek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sol gözüm akıyo günlük, nedir derdi çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Günlük Türkiye mühendislik yarışmasını kazandık. Ağustos'ta Avrupa yarışmasına giriyoruz. http://files.sharenator.com/Challenge_accepted_Red_pancake-s400x300-128675-580.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 türkiye mühendislik yarışması ne lan ahahahah "HERKESİ DÖVDÜ" gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 nomsaR said: sol gözüm akıyo günlük, nedir derdi çözemedim. Özgür olmak istiyordur belki. Akarak seni kandırabileceğini düşünmüştür. Kanma kanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Holy said: Günlük Türkiye mühendislik yarışmasını kazandık. Ağustos'ta Avrupa yarışmasına giriyoruz. ahahah nasıl bir yarışmadır abi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sesu said: Baaa hala derse başlamadım. Sound the alarm. WAU WAU WAU CARE POLICE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ahmet yurduna dön özledik seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bolu pinhani konseri...harikuladeydi!iyi ki gitmişim,sinan kaynakçı gerçekten takdire şayan bir insan,grubun tüm üyeleri kaçarak arabaya gitmesine,korumaların bizi uzaklaştırmaya çalışmasına rağmen o kalıp,imza verip sohpet etti ve bir sürü fotoğraf çektirdi bizle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 xunn said: sesu said: Baaa hala derse başlamadım. Sound the alarm. WAU WAU WAU CARE POLICE Bir sıktın dedim; bu kadar mı kafana taktın da sayfalar öncesinden yazdığımı ayıklayıp uğraşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar