guernica Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bu kesin yazılmıştır burda ama mimirondan önceki trashler bütün naxtan daha zor geldi bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Hardmode bosslar hotfixle bufflanmış. Blizzard bayağı bir kastırmasını istiyor anlaşılan high end guildlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Nereye kadar? En fazla 1 hafta ekstra sürer. Şunu söylemekten nefret ediyorum ama Blizzard cidden instance zorluğu konusunda işi tam anlamıyla oturtamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ne onemi varki, oyunucu kitlesinin %1'inden az insanın 2haftada butun bossları dovmesinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Valla bence bossların zorlukları mükemmel ayarlanmış. Hiç umrumda değil oyunu makina gibi oynayan 5-10 bin oyuncuya kolay geliyor olması. Sırayla kese kese gidiyoruz, daha hard mode denemedik bile ve daha hiçbir bossa "haftaya ilk denemede iner bu abi rahat rahat" diyemiyorum. 3 ve 4. bosslarda 20şer wipe yedik alışana kadar. Bence gayet güzel ayarlanmış zorluk seviyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 kesinlikle naxxda mesela casual bi guild olarak ki t3 zamanındaki naxxı yapmamış insanlardan oluşuoruz. Bi günde 5den fazla yeni boss kesmiştik. Bunda öel bi durum yok her bossa uğraşiorusn baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 evet ben de zorlugun ayarı kısmında katılıyorum, gayet guzel olmus. dün gece kologarn'ı kesemedik mesela. aslında kolay gorunuyor boss, biraz kendi hatalarımızdan dolayı kesemedik ama yine de ugrastırmayan boss yok leviathan dısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Ben her daim ugrasılması taraftarıyım... epic kolay olmamalı... priest imi 80 ledim sonra bir pazar gunu sabah girdim oyuna aksam tam 10 tane epic vardı ustumde... bu mudur ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 İgnis'i pass geçerek. Razorscale ve XT-002'yi kestik 10 man likte. Sırayla gidelim diyoruzda Iron Council'i nasıl yaparız bilmiyorum. Heavy Melee olarak giriyoruz biz. 3 melee dps 2 caster dps (mage ve spriest) o nedenle ben(warrior) kesilecek target'ı tankladığımda melee daha rahat dps yapıyor. ama aynı şekilde Caster boss'u da her türlü stun'a alıp ya da cast'ini engelleyip rahatça kontrol altında tutabiliyorum(Shield slam, Charge, Conc blow, Shockwave, Intercept gibi bir sıra ile boss'un cast etmesini bayağı azaltabilyorum). Siz ne önerirsiniz kesenleriniz nasıl biryol izledi? (10 man için konuşuyorum. 25'te daha iron council'e gelmedik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 nihlathak said: Su anki gear seviyesi ile gercekten zorlayici olmus, ugrastiriyor. Bakalim watcherlar bu kadar kasiyosa algalon nasildir kim bilir. Ikinci bi c'thun vakasi olabilir, bakip gorucez. P.S (Hard mode uzerine yazilmistir) Update, bu sabahki bufflardan sonra iyice imkansiz'a yaklasti hard mode bosslar. Tadindan yenmiyor su an. Ben boyle birsey daha once gormedim, buff'tan once freya murudan zordu, bufftan sonra saka gibi oldu, allah sonumuzu hayir etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 blizzardın yaptığı en iyi instance olmuş ulduar, 25 men e girememiştim çarşamba perşembe, bugün 10 men yaptık felan baya hoş, hardmodelar genel olarak öküz gibi dps istiyor sadece bazı lootlar aptalca dizayn edilmiş olmasına rağmen sanırım hardmodelardan adam gibi itemlar alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 healer camiası olarak canımız çıkıyor. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Bir ayda temizlenemese content bari. Tadına vara vara kessek herşeyi. Milletin kestiği bossların videosuna çalışmasak da taktikleri kendimiz geliştirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ayrıca ignis hala zor ilk tier boss için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 biz bütün taktikleri kendimiz geliştirdik bütün bosslar için, ki zaten ortada taktik felan da yok pek, boss skillerini öğrenince geliyor gerisi, content bitti gib gözüküyo aslında ama son boss yogg saron değil pek, algalon ve abilitylerine baktım da , bildiğin emzirir şu an en baba guildi bile en az bi 2 hafta lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Dynun said: healer camiası olarak canımız çıkıyor. tşk. Sen bide bizi görsen "Allah yardımcınız olsun kardeş" dersin sanırım :) Heleki son 2M hp'de neler neler yapıyoruz kim bilebilir ki :) Bi Shadowburn atmadığım kalıyor bazı zamanlarda hehe @ Sparkcaster ignis bug fixed diye biliyordum hala aynımı ? Son 3 gündür raid yapmıyorum da o yüzden sormak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 evet pot a aldığı adama melee vurmuyor artık ama hala sıkıntı bi encounter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Abi o combatın zorluğu pottakine vurma veya tankın one shot inmesi değil. Boss scorch'u atınca, 2 tane de golem ayaklanınca ortalık ana bana günü oluyor, ya suya sokulan golem'i kaçırıyor dps vuramıyor ot yatıyor ya da o karambolde 2-3 kişi scorchun içinde kalıp ölüyor. Zorluktan öte alışmak lazım bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 nihlathak said: allah sonumuzu hayir etsin. Allah sizin değil bizim sonumuzu hayır etsin :D, siz bu durumda iseniz, biz artık mormal modeları 2-3 ay farmlayıp 1-2 hard yapıp herkeze full item toplayıp, ancak ondan sonra denemelere başlarız gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ya biraz skillz gerektiriyo o iş, 1 kişi yeter o addlerin çobanı olmak için, ama boss un hpsi de çok yani golem kesince vulnerable felan olsaydı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 10mande o bi kişi slag pota girince sıkıntı oluyor zaten, 25de nispeten daha rahat bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Inner Sanctum, Hodir Hard Mode ı tamamlamış bugun 2 dakka 30 saniyede öldürerek. Bi mimiron kalmış hardmode da kesmedikleri dier freya ve thorim in de world 1st leri onlar fakat thorim ve freya onlar kestikten sonra bufflandıar di mi , Yeni halini kesenler herhalde sayılır world first die hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 deadwoll said: Bir ayda temizlenemese content bari. Tadına vara vara kessek herşeyi. Milletin kestiği bossların videosuna çalışmasak da taktikleri kendimiz geliştirsek. Bence hiçbir guild kendi koyduğu hedefi 1 ayda yapamaz ve doğal olarakta top hardcore guildler 1 ayda tüm hardmode'lar + algalon'u kesemez diye tahmin ediyorum. Mesela bizim öncelikli hedef tüm ulduarı temizleyip en az 4 hard mode kesmek. Şuan ki halimize bakınca 1 ayda pek mümkün görünmüyor gözüme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Cuce said: ne onemi varki, oyunucu kitlesinin %1'inden az insanın 2haftada butun bossları dovmesinin? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 %75 mitigation'ı olan plate tank'a 17k 20k 25k vuruyor bu bosslar; ben cd'lar açarım açmasına da; allah healerlara yine de kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar