Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.1 ve 25man PVE yarışı


Wispy

Öne çıkan mesajlar

Her ne kadar elimi eteğimi çeksem de merak uyandırıyor PVE yarışı.

Ensidia'mı, Method'mu yoksa bir US guildi mi world first achievement'ı alacak ?!?!

Her ne kadar All-Star kadrosuna sahip olsa da Ensidia'nın üzerinde bayağı bir baskı olacağı şüphesiz. Kungen, Mu'ru ve KJ'da yaptığı gibi saçmalamaya devam ederse, lulz I am the king I know zhe best strategyz tavrıyla progressi hiç edebilir. Gerçi bu sefer Mackzter faktörü de var. Ne olacağını zaman gösterecek.

İlginç olan, bu instance'taki yarış aslında gelmiş geçmiş en adil yarış olacak. Rekabet edebilir hemen her guild aylar öncesinden best in slot itemlarla donandı. Ortada TF, sulfuras veya warglaive faktörü yok.

Ama varolan en büyük faktör no lifer faktörü olacak şüphesiz. Merak ettiğim, guid'lerin özellikle ensidia'nın KJ yarışı kadar abartacak mı raid saatleri konusunda. SK olmasa, nihilum olarak kesinlikle sabah 10'da raidi başlatıp gece 03 te bitirmezdik raidi.

Bir de anket ekliyorum, kaç haftada bütün instance'ın temizleneceğini yazınız lütfen.

Edit: Konu 25man üzerinedir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sonucta hard mode yapabilmek de ulduar 25 normal'de aldigin itemlere bagli bence, cunku hakkaten olayi degistircek seviyede itemler var ulduar'da. demeye calistigim 25 normal belki 3 4 kez farmlanmadan hard mode yapilamayacak yonunde yani en azinden ben boyle umuyorum. hard mode'u hic incelemedim nax, os itemleri ile olur mu olmaz mi bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...