dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bizim ekmekçilerden neyimiz eksik tansu çiller mode on
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 türkiyede mevlüt olsa kıbrısta tatil oluyo. seviyorum lan burayı
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Okula Taksim Meydanı üzerinden giden bir gariban olarak çok sevindim bu habere. Gerçi zaten gitmeyecektim okula sdf.
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Artizlik yapacaktımda Levent, neyse acıdım sonra :P
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 tabi tatil olsunki daha çok kişi gösterilere katılsın
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben alanyaya gidiyordum tatil olursa yok yazılmam negzel
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bi durun bakalim harbi gerceklescekmi bence rte secim biti diye vazgeccek
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 resmi bir tatil yokken bile bizim itü gümüşsuyu makinada 1 mayısta ders yapılmıyor öğrenciler boş yere cop yemesin diye.
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 süper lan. perşembede ben tatilim. 4 gün tatil. ne güzel.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 1 mayisda tatil olsun enfes evde gecircez yane disarisi savas alanina doner cunku
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 dönmemesi lazım artık. tatil isteği kabul edildi, sendikalar da taksim diye diretmesin. anlaşma zemini deniyor buna.
mani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 huun said: dönmemesi lazım artık. tatil isteği kabul edildi, sendikalar da taksim diye diretmesin. anlaşma zemini deniyor buna. ne demek diretmesinler ? allahın magandaları yılbaşında taksimde çoşup kadınları kızları taciz ediyor. işçiye taksim i vermek çok mu zor ?
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 lan bugün polisler taksim'de polis bayramı kutluyor. Onlar kutlar işçi kutlayamaz mı? Alenen terbiyesizlik; bari polislere de vermeyin
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bana sorarsanız şehiriçinde kimse böyle kutlamalar yapmasın; ama birisi kutluyor öbürü kutlayamıyor tabii hoş değil. o bakımdan kutlanacaksa herkes kutlasın. ne var ki geçmişteki bazı olayları rövanşa çevirmek isteyenler olacaktır ve daha önemlisi işin siyasi boyutu da var. belli olmaz ama vermezler herhalde izin taksim'e.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ya anlamis deilim taksimde kutlanmasinin zarari nedir taksim bi is merkezi deil ki zaten yane bole hane o gun oraya trafik giremesse kimse olmaz binlercede cikis giris yonu war yane ulasim ve bosaltim acisindanda cok ygun hemen icinde 2 tane hastane war metro war otobusler war
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ombakkombak said: lan bugün polisler taksim'de polis bayramı kutluyor. Onlar kutlar işçi kutlayamaz mı? Alenen terbiyesizlik; bari polislere de vermeyin valla daha bir polis bayramı'nda kimsenin olay çıkardığını hatırlamıyorum.
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 İşçi sendikalarının oraya toplanması ile diğerlerini malesef aynı kefeye koyamayız. Sebebi de geçmişteki olaylar ve birsürü provokasyona hazır gurup olması. Sendikalar oraya toplanacak insanların provokasyon yapmayacağına , taşkınlık çıkarmayacağına garanti veremez. Korkulan da bu ve bu yüzden izin verilmiyor ama ben niyetlerinin artık iyi olmadığına inanmaya başladım. Israrlı uyarılara rağmen her defasında aynı naneyi yiyorlar ve rezillik çıkıyor. Bu sefer de aynı şeyi yaparlarsa artık müstahaktır bana göre. Onlara değil taksim ve beyoğlundaki esnafa acıyorum ben. Taşkınlık çıkaranların hepsi onun bunun mağazasına ofisine giriyor cam çerçeve dinlemeden. Arkasından da göz yaşartıcı bombalar geliyor.
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bu bahaneyle cumayı tatil yaptılar olm gerçekleri görmüyor musunuz şeriat gelio
mani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Sam said: ombakkombak said: lan bugün polisler taksim'de polis bayramı kutluyor. Onlar kutlar işçi kutlayamaz mı? Alenen terbiyesizlik; bari polislere de vermeyin valla daha bir polis bayramı'nda kimsenin olay çıkardığını hatırlamıyorum. adamlar bayram günü rahat duruyorlar zaten. bayram ın amacı o. diğer günleri tekmeyle adam öldürerek, çorba parası alarak, göstericileri tartaklayarak geçirdikleri için bayramı hakediyorlar.
mani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Horizon said: İşçi sendikalarının oraya toplanması ile diğerlerini malesef aynı kefeye koyamayız. Sebebi de geçmişteki olaylar ve birsürü provokasyona hazır gurup olması. Sendikalar oraya toplanacak insanların provokasyon yapmayacağına , taşkınlık çıkarmayacağına garanti veremez. Korkulan da bu ve bu yüzden izin verilmiyor ama ben niyetlerinin artık iyi olmadığına inanmaya başladım. Israrlı uyarılara rağmen her defasında aynı naneyi yiyorlar ve rezillik çıkıyor. Bu sefer de aynı şeyi yaparlarsa artık müstahaktır bana göre. Onlara değil taksim ve beyoğlundaki esnafa acıyorum ben. Taşkınlık çıkaranların hepsi onun bunun mağazasına ofisine giriyor cam çerçeve dinlemeden. Arkasından da göz yaşartıcı bombalar geliyor. işte düzenin sadık bekçisi, daimi koruyucusu horizon. babam attı zaten hastaneye gaz bombasını. sabahın köründe kendi binalarında toplanmış insanları babam gaz bombasıyla boğmaya çalıştı. Babamdı zaten o cafede oturmuş adama tokat atan, insanları saçlarından sürükleyen. Ama MÜSTAHAKTIR onlara diyorsan birşey diyemem ben. Düzenin sadık bekçisi olmayı kendime yediremiyorum ben. sen yedirmişsin afiyet olsun.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 aslında taksim'e ne polisi sokacan ne de göstericileri.. alıcan 4tane dune buggy! basıcan taksimi'in ara sokaklarında! yola çıkan olursa ve çarparsan ceza değil, puan yazıcak! dedik biz o kadar "taksim kapalı hemşerim!" diye
Öne çıkan mesajlar