Buyse Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Buyse said: NEYİ TARTIŞIONUZ http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_id_Carlos-Lincoln.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 enteresan bir şekilde yazdığım mesajlar yok oluyor ve ben inatla yazıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Demekki yazıdklarında bir hata var. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewell said: enteresan bir şekilde yazdığım mesajlar yok oluyor ve ben inatla yazıyorum :) Millete hakaret ettiğin mesajlar silinince tekrar yazmak da mantıklı geliyor yani? Alacağın ceza da ağır gelmez madem, öküze boynuzu hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Buyse said: NEYİ TARTIŞIONUZ http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_id_Carlos-Lincoln.jpg Foto çok iyiymiş hehehe En doğrusunu yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Fotoğraf harika =) Lincoln'ü de Carlos'u da sevmiyorum ama açık ara biz profesyoneliz yarın yüzyüze bakcağım adamın anasına sövmem tekme tokat yumruk atmam demişler :) edit:Yazmak istedim Fenerbahçe taraftarı bi arkadaşımın msn iletisi "BİRİNİZ DE GUİZAYA VURUN LAN" isyanını haklı gördüm ben bile rahatsız oldum top kontrol edememesinden falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 hala arada luganoyu savunanlar war hll.. ayaga basmak neymis ya.. millet kornerler birinin pandiklio hic biri de cıkıp dierine kafa atmıo lolz.. emrenin atılması da ziyan olmus eger kufretmediyse.. mantıken emrenin cezasının kalkması(Eger kufur yoksa,kafa yedikten sora ayaga kalkıp rakibini itti die kırmızı yiyosa baya cılgınmıs o da) lugano nunda soyle bi 7 mac ceza falan alması lazım.. bakalım neler olucak kararlar.. arda da semih de atılmayı haketti.. o emre belozogluna ne oluyor onu cozemiyorum ya.. [yavaş biraz -bag] neyin acısını cıkartamıyo?? nese kkthxby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 screwy said: mantıken emrenin cezasının kalkması(Eger kufur yoksa,kafa yedikten sora ayaga kalkıp rakibini itti die kırmızı yiyosa baya cılgınmıs o da) lugano nunda soyle bi 7 mac ceza falan alması lazım.. Baya tarafsız yorumlarmış maşallah. Bu ülkede zamanında hakem dahil bütün dünyayı 5 dakika inleten oyuncuya bile 5 maç ceza verildi, 3 maç iyidir Lugano'ya, düşük ihtimalle 2 bile olabilir. Emre de kendi adaletini kendi sağlamaya kalktı, aldı kırmızısını, gayet doğal. Ona da 2 yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Lugano ya dışarda falan dava açılamıyo mu? İşini iyi yapsa da pislik yani.Düzeni bozmaya çalışan bir "şey". Roberto Carlos'un da dediği gibi önlem alınmalı. Ayrıca ligtv nin internet sitesinde kavga anının videosu var.Bir kere izleyenler öyle çok konuşmasın. Semih'in de dediği gibi herşey ortada vidyoda öyle gördük.Efndiliğini de tabi. Aslında o bişey yapmadı. Tüm suç kozmozun yerine kelime yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Baggio said: screwy said: mantıken emrenin cezasının kalkması(Eger kufur yoksa,kafa yedikten sora ayaga kalkıp rakibini itti die kırmızı yiyosa baya cılgınmıs o da) lugano nunda soyle bi 7 mac ceza falan alması lazım.. Baya tarafsız yorumlarmış maşallah. Bu ülkede zamanında hakem dahil bütün dünyayı 5 dakika inleten oyuncuya bile 5 maç ceza verildi, 3 maç iyidir Lugano'ya, düşük ihtimalle 2 bile olabilir. Emre de kendi adaletini kendi sağlamaya kalktı, aldı kırmızısını, gayet doğal. Ona da 2 yeter. Emrenin o pozisyonla alakalı olarak hangi konuda kırmızı kartı hak ettiğini anlamış değilim.Sütten çıkmış ak kaşık değil ama adam olan kendini dövdürmez yani bu böyledir.:) Bence hakem kendi adaletini sağlamak için eşit kırmızı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 yuh birsürü msj yazılmış son baktıgımdan bu yana, okuyamadm haliyle ama oyun için söylenebilcek fazla bişi yok. nitekim 2 tarafa da yaramadı zaten. ha ama maç sonrası için söylencek çok fazla şey oldugu ortada, profesyonelliğe yakısmayan hareketler, kavga vs. neyse, gerekli ceza verilir zaten. geçmiş olsn :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Baggio said: screwy said: mantıken emrenin cezasının kalkması(Eger kufur yoksa,kafa yedikten sora ayaga kalkıp rakibini itti die kırmızı yiyosa baya cılgınmıs o da) lugano nunda soyle bi 7 mac ceza falan alması lazım.. Baya tarafsız yorumlarmış maşallah. Bu ülkede zamanında hakem dahil bütün dünyayı 5 dakika inleten oyuncuya bile 5 maç ceza verildi, 3 maç iyidir Lugano'ya, düşük ihtimalle 2 bile olabilir. Emre de kendi adaletini kendi sağlamaya kalktı, aldı kırmızısını, gayet doğal. Ona da 2 yeter. lol tarafsız yorumlarım yazmadım gs liyim tabi bi etkisi wardır .. goruntuleri izledim kufur etmediyse birini itmenin cezası kırmızı degil max sarıdır.. kafa yedikten sora hafifletici sebep kart bile gormezsin.. luganonun yaptıgını cezası biz de(biz derken amerikan futbolu camiasından bahsediyorum) min 4 haftadan baslıyo.. ayrıca cm/fm gibi menajerlik oyunlarında dahi kafa atmak kufretmek falan gibi genel unsportsmenlike hareketler 1+6 mac olarak cezalandırılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 screwy said: ayrıca cm/fm gibi menajerlik oyunlarında dahi kafa atmak kufretmek falan gibi genel unsportsmenlike hareketler 1+6 mac olarak cezalandırılır.. o zaman ilk yarıdan sabri arda ve gökhanın da atılması lazımdı direk : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 can ben onlara bisey demedim zaten yakaladıgını atsın.. zıbıklar kufretmesinler birbirlerine.. btw ben macın ozetini bile izlemedim okadar umarsızım olayları izledim sadece .. galiba daa da tarafsız olamam olaylara karsı yok macta onu yapmıslar macta bunu yapmıslar falan demeden sadece olayları gorup yorumladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 GS forvetleri 3/3 ofsayttayken ofsayt verdi diye yardımcı hakeme şerefsiz dedi mesela Arda, ama artık "küfür bile değil ya" diyoruz resmen, hiç lafı geçmiyor. Bu sadece bir örnek yani, bunu FB'li de yapmıştır elbet, sahadakilerin en az 15 tanesi etmiştir bir küfür falan. Baros bütün maç "fuck that" diye diye dolaştı zaten. Pis bir hal aldı Türk futbolu iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Bu arada en kral iş ümit karan'ın ha, yarım devre sahada gez, dolaş. Haftaya yine ilk 11 çıkar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ben gene olaya baska bi acıdan bakıcam.. kesinlikle hangi takımda kimin dediginden bagımsız.. birinin suratına kosa kosa "serefsiz" diye bagırmak war bi de "serefsiz ya ofsayt verdi" die kendi kendine konusmak.. birinin duyabilicegi bir mesafede o kisiye yardırıp onu tauntlamadıgınız surece bu ceza olmamalıdır(Taunting die ceza war aslında).. gene benim kanımca.. tabi macta olanları gormedim cok bagımsız konusuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 METROBÜSLE GİDİYORUUZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 adamınbiri said: METROBÜSLE GİDİYORUUZZ hahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Baroş'un fuck that demesine takılmış beyefendi ya, lordlar kamarasında mı yaşıyorsun sen. Lugano okkalı ceza almazsa yuh, Emre Aşık 2 maç alırsa yine yuh. Volkan pis hareketinden ötürü ceza almaz ama ahını aldıkları çoktur o da aheste aheste çıkar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Bu lugano italyaya falan giderse materazzi tarafindan ganglenir ilk karsilasmalarinda, demedi demeyin. Edit: koskoca derbi maci hakkında yazıcak baska bisey düsünüp bulamamak cok feciymis lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 HAYVANLAR.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 abi kimse mi objektif olmaz ya ahaeuhsd. herkes rakibe saydırmış :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Maçla ilgili tek yorumum yazık oldu, eze eze oynadık. FB yarısahasını geçtim FB ceza sahasında geçti oyun, ama girmeyince girmiyo işte, Volkan günündeydi, ezdiğimiz maçtan puan aldılar yine. Son dakikadaki kırmızı kartlara gelince, dangalaklık. İki takım için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 rew ezdik derken ilk yarı tek kale oynadık.ilk yarı 1-2 atıp skoru belirleyebilirdik 2. yarı maç koptu.bildiğin koptu.atan kazanır a döndü.bi o kale bi bu kale.fenerde atabilirdi.sanktis mal mal top sektirdi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar