moriQ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 her girişte bir çıkış değilmi ? nası bi paradox bu. biri çıksın bilimsel olarak açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bazılarına göre alışkanlık bazılarına göre takıntı bazılarına göre batıl inanç bazılarına göre sünnet bazılarına göre saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ama bir gerçek var ki sevgili gönül dostları o da türkiyede sağ partilerin banko %70 oyu var seçimlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Cons üslubun çok yanlış farkındasindir umarım isime gelene inanmıyorum, bana, vicdanima, aklıma uygun gelene inanıyorum ha bana uygun gelenler sana tam ters gelebilir buna da emin ol saygı duyuyorum ve gerçekten saygı duyuyorum deyip içimden küfür etmiyorum ya olabilir belki din yok benim inandığım hersey yanlış, olamaz mi belki de var senin inandıkların yanlış ben buna inanıyorum sen başka birşeye bu gayet doğal birsey bence siz biraz dini kabul eden bütün insanlara karşı önyargılısiniz tamam benim inandığım değerlere inandığını söyleyip yobaz kafa olan insanlar da var ateis olan birine karşı önyargılı olan da var ama herkesi o terazide tartman çok yanlış ben gerçekten senin sinir olduğun o yobazlardan değilim işime gelene de inanmıyorum, mantığım bana onu gösteriyor ama yanlısı da göstermiş olabilir, ben bunu kabul ediyorum ikimiz de neyin doğru olduğunu henüz bilmiyorken mantıklarımizi yargılama hakkına sahip miyiz sence ölürüz bi bakarız ahiret falan yok, vurursun enseme kabul derim, niye kasiyoruz bu kadar x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Garbage'da, Cons'a Din anlatmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yoo dostum yoo. bunu en son 1965te yaptılar ve yapandan bidaha haber alınamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 böyle tartışmaların sonu genelde ALLAH YOK olduğunu kanıtla bana diye uzuyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Hay allam din anlatmak ne alaka sorduğunun karşılığını öğrenmek istediği kategoride vermeye çalıştım arkadaşa sağ ayak sol ayak mevzusunu kim söylediyse, söylediği konu islamla falan ilgili, yani bildiğim kadarıyla islamda var o mevzu, ben de onu anlatmaya çalıştım budizm de olsaydı o konu ve biliyor olsaydım o şekilde anlatırdım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 sol ayakla cıkan ateistler forumu basmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bu arada vayirles denen dalga insanın başını feci ağrıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 roket adam said: Garbage'da, Cons'a Din anlatmak? ahah sesli güldüm buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 solağım arkadaşım ben, adım atmak dahil herşeye solla başlarım :D sağ taraf "sadece acil durumda camı kırıp kullanın" tadında bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kedidir kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bi yere ilk adımı atıosam sağ ile atarım onun harici pek dikkat etme fırsatım olmuo ordan burdan çıkarken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 zıplayarak çıkıyorum ben evden patarat diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bu arada QQ ne demek? ne anlama geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kabaca ağlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kabasakal'ın ağladığını düşün mesela, öyle bişey möümöümöü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Norak said: solağım arkadaşım ben, adım atmak dahil herşeye solla başlarım :D sağ taraf "sadece acil durumda camı kırıp kullanın" tadında bende. aynen :D solaklar için kuran falan basarsanız belki o zaman uyabilirim böyle şeylere =P roket adam said: Garbage'da, Cons'a Din anlatmak? Başka dine gerek yok garbajda, cons yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 wow'da sık sık duyuyorum da millete soramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Cons said: 9 değil miydi o 7 :) Evlenmiştir çünkü anasız babasız kız evlatlarını nikahına alıp korumak için. Uçkuru için değil. Evet, neden sağ ayak bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ''Hz. Âise'nin Resulullah'a nikâhlanmasi Hicret'ten iki veya üç sene önce oldu. Kaynaklar, bu nikâhlanma sirasinda Hz. Âise'nin yasinin küçük oldugunu kaydetmektedir. Nikâhin kiyilmasindan iki yil kadar zaman geçtikten sonra zifâf vukû bulmustur.'' 7 yaşında evlendiğini kabul ettik. Sizi haklı bulduk. 2 yıl sonra zifaf? =) İyi araştırırsanız bu zifaf (sex) ı mantıklı kılmak için 16-17-18 yaşlarına sokanlar bile var Ayşeyi. Ayrıca Ayşe Ebubekirin kızı değil mi? Nasıl yetim bıraktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ne yazmısım ben :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 paticikte cevabı verilen bişeyin 23565432 kere daha sorulmasına hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 islam diye yutturulan bi suru arap adeti war ayni sekilde bi surude turk sama nistik kulturunun getirdigi adet war(nazar boncugu ornegin) her bi boka dinen bi annam bulmaniza gerek yok adet iste aliskanlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar