Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskişehirde neler yapılır

Reogmar

Öne çıkan mesajlar

gayet guzel seyler yapılır, ogrenci sehri zaten cafe, bar bolca var. gunduzleri tavla nargile takılabilirsin, aksamları da publara akabilirsin. haftanın her günü canlı performansların oldugu barlar var. tarif edemem ya da isim veremem yalnız bilmiyorum cunku. eski kız arkadasım orda okuyodu gidip geliyodum istanbul'dan oyle biliyorum yani ben de.

typo
Sosyal ağlarda paylaş

Önce Köprüyolu caddesi bulunur, bir Hamam'a gidilir.
Ben Yıldız hamamını tavsiye edyorum.
Bir güzel keselenilir, çiçek gibi olunur.

Sonra çıkılır, Karakedi bozacısını gidilir, 2 bardak boza içilir ve kendine gelinir.

Akabinde karnın mı acıktı? Papağan Çiğ Börek salonu hemen o civarda olacak gene. Sorulur birine yeri, gidilir doyulur.

Porsuk etrafında dolanılır bir çay içmekten havacılık müzesi gezisine kadar çok şey yapılabilir Eskişehirde.
Sosyal ağlarda paylaş

fotoğraf çekmek için
odunpazarı evleri
bilim kültür parkı (kristof kolomb'un gemisinin 1e 1 kopyası falan var)
adalar civarı, porsuk etrafı, başarabilirsen şale otel'in restoranından çekim yap.
aü yunus emre kampüs'üne git
doktorlarda dolan

kafe için varuna'lardan herhangi biri, bezgin, 6,45
akşam bar&müzik ekşın için up n down, glow, 222, hayal kahvesi
çibörek için hasan polatkan'da ki çibörek evi Çiğbörek değil, Çibörek.
ucuza doymak için donas'da dürüm ya da tadım tantuni, bar çıkışı şampiyonda kokoreç gg.

fotoğraf çekmek için çok tatmin edici bir şehir dokusu yok ne yazık ki 2 günde bitirirsin en fazla.

hadi iyi eğlenceler.
Sosyal ağlarda paylaş

2 yıldır eskişehirde okuyan biri olarak hakkında söylenenlere aldanıp muhteşem bir şehir bekleme. adalar doktorlar çarşı eksenini günde 15-20 defa dolanıp etrafa bakmaktan adalarda bi cafeye oturup oyun oynayıp muhabbet etmekten akşam oluncada barda veya discoda takılmaktan başka birşey yapamazsın burada.

ha eskişehire gezmeye geliyorum diyorsan sazova kültür parka gitmeni tavsiye ederim biraz ters bi yerde ama odunpazarından otobüs dolmuş mevcut. odunpazarı tarafına gidersen orada cam sanatları müzesi var onuda görmeni tavsiye ederim. ha birde Anadolunun yunus emre kampüsünüde gez gerçekten gezmeye değer bir yer.

aente mekan olarak gidebilecek yerleri yazmış hemen hemen aynı yerleri yazıcam bende
cafe olarak varuna veya arena metal takılıyorum diyorsan hera
bar olarak 6 45 yine o sokakta Zıbar veya Sokak cafe bar
disco olarak buda upn down veya program iyiyse 222
yemek için sağlık pide park kumpir veya ucuza donas

Reogmar@ sorduğun hamburgerci pino galiba doktorlorda ve çarşıda tepebaşı belediyesinin orda var baya bi şubesi var zaten.
eskişehiri hiç bilmediğini varsayarsak
odunpazarı - Atatürk lisesi tramvay durağı (ssk otogar tramvayı)
doktorlar / kanatlı - ismet inönü tramvay durağı (ssk otogar tramvayı)
çarşı - çarşı tramvay duragı
anadolu üniversitesi - anadolu üniversitesi tramvay durağı (ssk otogar tramvayı)
espark / 222 - bağlar tramvay durağı (ssk otogar tramvayı)
adalar porsuğun sagında solundaki trafige kapalı bol cafe bar fastfood olan köprüler olan cadde doktorlar çarşı arası.

ha bu kadar tramvay duragı yazdım ama çarsıdan anadoluya 20dkda yürürsen yakındır birbirine.
Sosyal ağlarda paylaş

KIRINTI... Hayatımda yediğim en güzel, en lezzetli ev yemeklerimi yapan lokanta. yenilen her şey mi güzel olur?, 'a, oranın şusu pek iyi değil' denecek tek ürünü olmaz mı? Öyle işte, süper bir yer. Sırf bu lokanta nedeniyle Eskişehir'de yaşamayı isterdim. Anne-baba 3 çocuktan oluşan tatlı bir aile işletiyor, fiyatlar da çok uygun. Tatlılarını çok denemedim, aşure süperdi ama. Diğerleri de güzeldir sanırım.

Mavi göl de çok beğeniliyor (lokanta), benim hiç gitme fırsatım olmadı.

Bunların her ikisi de doktorlar cad. ne açılan sokaklar üzerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi pino da yemedim de hiç doyurmuyor diyorlar.Kokoreç yiyeceksen abi eskişehirde yeme ya.Güzel yapan bir yere rastlamadım daha.3 yerde yedim zaten ama çok fazla da yok yapan yer.Yeni bir yer açıldı oraya bakıcam güzelse bildiririm.Hera çok metalci değil türkçe rock çalıyorlar parçalar sert değil ama ortam çok yiyişken dolu ehehe.Bizim bazı arkadaşlar mesela rahatsız oluyorlar gitmiyoruz oraya.Sen ben de olurum diyorsan gitme.Prestij e gidiyoruz oyun falan oynamaya ama sen tabi teksin.Akşam barlarda ares var güzel.Öğrenci birahanesi sünger var.Bozacıyla çibörekçiyi söylemişler hemen orada turşucu var birde.Ordan da seversen eğer turşu suyu iç.Ben pek bilmem kendi yaptıklarımdan yazıyorum.Arkadaşın yoksa yanında söylenilen yerlerden çoğunda sıkılırsın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Çibörek yemek için Kırım Çibörekçisi var, orayı tavsiye ederim. Merkezin biraz dışında kaldığı için çok bilinmez ama bence en iyi çiböreği orada yiyebilirsiniz. Nerede derseniz, Hasanpolatkan Caddesi var (Atatürk Bulvarı değil), Yunusemre Cd. ile Sivrihisar Cd. kesiştiği yerde başlıyor. O caddeye Yunusemre Cd. tarafından girince caddenin ortalarına doğru sağ tarafta kalıyor.

Gezmek için Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü, Bilim Sanat ve Kültür Parkı, Adalar - Doktorlar Caddesi (eğer denk gelirsen Porsuk'ta tekne turuna çıkabilirsin), Gençlik Merkezi, Odunpazarı Evleri görülebilir. Şuan henüz açılmadı sanırım ama eğer yazın giderseniz ve açılmış olursa Kent Park plajına gidebilirsiniz. Ayrıca hızlı trenleri görmek istersen TCDD tren garına gidebilirsin. 'Devrim' arabası da TCDD tarafından sergileniyor diye duymuştum, onu da görebilirsin belki orada. (Garda görünür bir yerde değil ama oralarda bir yerde olduğunu duymuştum.)

Yemek olarak çibörek dışında Pino veya Tatlıdil Köftecisi denenebilir. Pino; Hamburger tarzı şeyler yapıyor. Tek hamburger yerseniz 'doyurucu değilmiş bu' diyebilirsiniz. Ancak Pino Tava veya Kingburger Menü daha doyurucu olacaktır. Tatlıdil Köftecisi'nde ise; öğle vakti çarşıda köfte yemek istersen iyi bir alternatif. Çarşı esnafı gider genelde, ayrıca akşam olmadan kapanıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...