reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Az once sarabima buz koydum, sasirdilar, sarap dediler, buzlu icilirmi dediler. napcaz simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ben biraya koymustum seninki bisey diilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 sabah 7? şarap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Limon da siksaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Beyazsa içilir. Kırmızı soğuk olmaz. Bazen çok sert şaraplara su katıldığı olur. Ben de arada sırada, ders çalışırkan falan bir kadeh sulandırılmış şarap içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 hayır tabi, aslen sarap içileceği ısıda servis edilir. ama boktan sofra şarabıysa neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kırmızıysa cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 meyva şarabı buzlu daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 içersen içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 adamınbiri said: sabah 7? şarap? ayık kafayla oy kullanmam mantıı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 evet biri buz koyuyodu böyle dedim napıon o da baş ağrısı yapmasını engellio demişti. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Beyaz şaraba koyulabilir. Kırmızı şaraba koyulmaz, 18 derecede içilir kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kırmızı şarap ılık içilir be bide şunu dene 1 şişe şarabı iç üstüne 2 bardak buz gibi su iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 bu topicten bitane daha var mıydı yoksa ben akıl sağlığımı mı yitiriyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 madem bilmiosun icmiycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kızarmış dondurma yenip sıcak şarap gibi saçma saçma şeyler içiliuosa oda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 içilmez. kırmızı şarap geniş bardakta normal ısıda içilir. beyaz şarap ince bardakta soğuk içilir. Beyaz şarap soğuk değilse bardak soğutulur öle ikram edilir veya soğuması beklenir. bardağı en hızlı 2 buz ve soda ile soğutabilirsiniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 yapılabilecek bi eylem.. eğer ağzı var ise ve yutma refleksin gelişmiş ise içmende bi sakınca yok. ama mesela tuzruhu içilmez. deneyebilirsin ama eylemin tamamen içme olarak adlandırılabileceğini sanmıyorum. daha çok bi yakma, parçalama eylemi olacaktır. ayrı şekilde lavda içilmez. zaten onu bardağa da koyamazsın. aktığı yerden dudakların yardımı ile hüüp letmeyi deneyebilirsin.. evek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 vişne suyunu içersin buzla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Şarap ayran yap içine biraz nane at süper oluyor bu arada kafaya huni dalgayada saat takmayıda unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Black-ice said: evet biri buz koyuyodu böyle dedim napıon o da baş ağrısı yapmasını engellio demişti. hmm. Valla bugunde buzlu ictim, evet her defasinda kirmizi sarap bende basagrisi yapardi, su anda tik yok. Bundan sonra sarabi da buzlu iciyoruz. bunuda buz nickli birinden duymak ilginc oldu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 su koysan da olur, seyreltmekle alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 alkolle su içersen baş ağrısını alır, buzun bi büyüsü yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar