kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 her şeyi geçtim de şunu anlamadım ben maçta SABRİ NEDİR SON DEĞİŞİKLİK TERİM SABRİ NEDİR ? AMAÇ NEDİR SABRİYİ ALMAKTAKİ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mohi said: balon said: salak tuncayı da çıkarıp kazımı al .biraz daha pas yapardık yayılırdık kanatlara . tuncay bikaç top kaybetse de, takımı çok hızlı ileri taşıyan yegane oyuncu. kazım tespitin de iyiymiş löl Dikine değil sahanın enine tutup topu sürersen nasıl ileri taşıyacaksın takımı sorması ayıp ? başka bir şey yaptı da tuncay ben mi göremedim . arda'ya pası dışında yok hareketi adam gibi. Şu kadroda en iyi sağ açığı kazımdı .o top tutardı , top kanatlara açılırdı.arda durup durup orta sahaya gelmek zorunda kalmazdı . Daha bir sol açık oynardı ki arda orayı gayet dağıtabilecek bir oyuncu . Ayrıca emre neden hep kıçını bizim sahaya doğru dönüyor ki , arkadaşım 2 gram yeteneğin var. Biraz dön İspanya kalesine , azıcık pas yap be. Duy bizi artık yıllarca dilimizde tüy bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Kimsenin anlamadığı sanırım Rewendor kastetmiş,biz o kadar da iyi değiliz arkadaşlar kendimizi kandırmayalım..Ne Fatih'e yüklenmek doğru ne İbrahim'e bu kadar abicim uçmaya gerek yok,inançla yürekle duayla bir yere kadar,İspanya ile 100 maç yapsak 90'ını kaybederiz,biz fazla uçuyoruz her seferinde,kötü değiliz kesinlikle de, o kadar da iyi değiliz bu bir gerçek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 bizim başarılarımızın sadece iyi ya da kötü olmakla alakası da yok ama onu da unutmayın . Şans da derler şimdi bence ama o da saçma. Gs şampiyonluk kazandı uefa şans,4 sene üstüste şampiyon oldu bal ,Fener şampiyonlar ligi çeyrek final oynadı .Bilmem ne. Biz oyuna çok iyi konsantre olabiliyoruz ülkece gerekirse, 90 dakka savaşan bir ekibimiz var. her an her şeyi yapabilecek adamlarımız var . Oyuna kafa yoruşunuz, maça asılmanız ve inancınız ; yeteneğinizle fifti fiftidir galip gelmek için . Maçı koparabileceğimize o kadar da inanan bir milli takım dediğim gibi izlemedim ben.ileriye çıkmaya golden sonra tırsıp yattı adamlar ve ben onu 2. golü yemeyelim sonra atarızdan daha çok ; 2.golü yemeyelim aman rezil olmayalım; bitecekse de böyle bitsn biz razıyız mantığıyla düşündüklerine inanıyorum .Ve bence bu çok yanlış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kermit said: her şeyi geçtim de şunu anlamadım ben maçta SABRİ NEDİR SON DEĞİŞİKLİK TERİM SABRİ NEDİR ? AMAÇ NEDİR SABRİYİ ALMAKTAKİ ?Sıçıp sıvamak deyiminin sıvamak kısmı için aldı sanırım sabriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 bu maçtan sonra tek gerçek ramos>>kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 istanbuldaki maçta ibrahim üzülmez oynarsa sol kanatta 4-5 rahat yeriz. bosque allahtan ilk yarı anlayamadı ibrahimi, 2. yarı özellikle arda çıktıktan sonra ibrahim üzülmezi gördükçe üzerine koştu ya ramos. bir ara adam o kadar rahat ki 6 pastan röveşataya kalkmaya geliyor adam sağ bekten. yani ibrahim üzülmeze mi sövsen yoksa o nu kadroya hangi amaçla aldığını anlayamadığım fatih terime mi sövsem karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Ibrahim'e bosuna fazla yüklendiniz adam daha ne yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yahu gören de türkiye'de sol bek kaynio sanır :) ibrahim üzülmezin ofansı kötü de defansı diğer türklerden iyi sonuçta. adam tek başına mücadele etti sol kanatta. arda bu kadar çok kulvarı kaldıramamış belli dökülüyordu bu kadar kötü hatırlamıyorum ardayı. savunması zaten yoktu üstüne bi de ofansta da olmayınca rakip de sağ kanatta savunma yapmak zorunda kalmadı pek. gayet bütün güçlerini ibrahim üzülmezin üstüne kullandılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 arda'nın vitrin yapması gerekiyordu halbuki bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 burda devamlı ibrahim üzülmeze yüklenen arkadaşlara sorarım: her duran topta ramos'u tutan tuncay, goldeki pozisyonda ramos'u neden bırakmış? tek sorumlu ibrahim üzülmez sanki. balık baştan kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bjk üzülmezin sözleşmeyi uzatcakmış, şaka gibi. tamam sol ayaklı adam zor çıkıyor, ama ortada bir ümit özat, tuncay gerçeği var. kasarsan sağ ayaklı adam da oynar solda, eğer iyiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 balon said: Gs şampiyonluk kazandı uefa şans,4 sene üstüste şampiyon oldu bal ,Fener şampiyonlar ligi çeyrek final oynadı .Bilmem ne. Biz oyuna çok iyi konsantre olabiliyoruz ülkece gerekirse, 90 dakka savaşan bir ekibimiz var. her an her şeyi yapabilecek adamlarımız var . Bal kısmına kesinlikle katılıyorum. Bencede gayet başarıydı onlar. "Ama 90 dakka" savaşan kısmına katılmaya pek imkan yok yahu. Özellikle bizimkiler 2. yarı tel tel dökülürken. Ha, Avrupa Şampiyonasından farklıydı o kabul ama şu son maçlar için düşünecek olursak maalesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Abi bunu dedim ben =) said: Maçı koparabileceğimize o kadar da inanan bir milli takım dediğim gibi izlemedim ben.ileriye çıkmaya golden sonra tırsıp yattı adamlar ve ben onu 2. golü yemeyelim sonra atarızdan daha çok ; 2.golü yemeyelim aman rezil olmayalım; bitecekse de böyle bitsn biz razıyız mantığıyla düşündüklerine inanıyorum .Ve bence bu çok yanlış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 tunch said: bu maçtan sonra tek gerçek ramos>>kazım o kadar da değil, abartmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 arda iyi oynayamadı.iboyla anlaşamadılar.hakan balta sola geçerse daha iyi olacaktır.ibo koşuo falan ama yetersiz yani.hiç extra bi yeteneği yok.ardayla anlaşmaları zor emre aşık hatasız oynadı.tuncay iyi başladı.baya geliştirmiş kendini ama çok pas hatası yaptı.emre belozoglu oynamamalıydı. ayhanla başlıcaktı.semihi de cıkarmak zorunda kalmicaktı.semih iyiydi yani.yedğimiz gol ise çok şanssız bi goldu. yoksa 0-0 biterdi o maç.mutlu mesut istanbulda maça cıkardık. gokhan ünal topcu deil.gökhan gönül falanda iyi oynadı.kısaca takım iyiydi.golden sora ispanya baya kontrolu aldı.onun harici puan rahat alırdık . yapacak tek şey emre beloz. u oynatmamak.ve semihi banko oynatmak.arda yı emre nin mevkisine alabilir.oyun kurucu tarzında emre den daha iyi olacagına eminim. bu maç berabre bitseydi istanbulda alırız derdim.ama alamayabiliriz.tabi sagımız solumuz belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bide o faktör var evet kanat oyuncusunun bişeyler yapabilmesi için verkaça falan giricek adam olması lazım. tek başına bişey yapamazsın ki hele ki karşında ramos varsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 arda ilk yarı topa 30. dakkada falan adam gibi dokundu :) soldan atağımız yok yani.cocuk bişi yapamadı sora ortaya geldi sağa geldi.ibo hem ramosa hem ardaya yetemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 toraman'ı alsaydı hakan balta solda oynardı zaten. sorunda burda. şu an türkiyenin en iyi kondisyonlu takımı beşiktaş ama ordan da adam almıyor beyfendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bi toroman var.onun harici takımın hepsi yabancı :) gökhan zan ve ibrahimi üzülmezi saymıyorum.ekrem e de daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bence kalkıp ibrahime laf söylemek kesinlikle bu işten hiç anlamamak olduğu gibi insafsızlık.adam bütün maç 2v1 3vs1 mücadele etti ve bence şartlar gözönüne alındığında çokta iyiydi buna karşılık arda ne ofans ne defans olarak birşey yapmadı artık yurdum inanının umarım bazı gerçekleri görme zamanı gelmiştir arda büyük oyuncu değil arda iyi bir oyuncu bile değil sadece ortalamanın üzerinde bir oyuncu ardanın oyun stili 80 lerde 90larda kabul edilebilirdi ama günümüz futbolunda arda gibi bırakın oyunu iki taraflı oynamayı tek tarafını bile zaman zaman oynayan bir oyuncunun yıldız olması abestir. bir başka modası geçmiş insan ise fatih terimdir.Galatasarayda ogünün koşullarında anti futbol oynatarak bir başarı yakalamıştır hakkıdır ancak günümüz futbolunda anti futbol kalmamıştır fatih terim ise bundan başka birşeyi bilmemektedir bu kır parçala yürü yavrum kim tutar seni edebiyatı bu yüzdendir. her nekadar hepimiz sevinmiş olsak bile avrupa şampiyonasındaki sonucun futbol oynayarak değil kaleci hatasından,uazaktan yaradana sığınıp çekilen şutlardan vs geldiği unutulmamalıdır zira haydan gelen huya gitmiş almanyaya milli takım aynı şekilde elenmiştir. Türk milli takımı kazanması gereken hiçbir maçı fatih terim yönetiminde kazanamamıştır zira bir oyun planına sahip olmadığı gibi dengeli bir kadrosuda yoktur.Türk milli takımı damat statüsündan oynatılan emre gibi çoğunluğu kayırma adamlardan kurulu bir takımdır (nihat tuncay servet gibi futbolcuları tenzi ediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mighty_THoR said: bence kalkıp ibrahime laf söylemek kesinlikle bu işten hiç anlamamak olduğu gibi insafsızlık.adam bütün maç 2v1 3vs1 mücadele etti ve bence şartlar gözönüne alındığında çokta iyiydi buna karşılık arda ne ofans ne defans olarak birşey yapmadı artık yurdum inanının umarım bazı gerçekleri görme zamanı gelmiştir arda büyük oyuncu değil arda iyi bir oyuncu bile değil sadece ortalamanın üzerinde bir oyuncu ardanın oyun stili 80 lerde 90larda kabul edilebilirdi ama günümüz futbolunda arda gibi bırakın oyunu iki taraflı oynamayı tek tarafını bile zaman zaman oynayan bir oyuncunun yıldız olması abestir. bir başka modası geçmiş insan ise fatih terimdir.Galatasarayda ogünün koşullarında anti futbol oynatarak bir başarı yakalamıştır hakkıdır ancak günümüz futbolunda anti futbol kalmamıştır fatih terim ise bundan başka birşeyi bilmemektedir bu kır parçala yürü yavrum kim tutar seni edebiyatı bu yüzdendir. her nekadar hepimiz sevinmiş olsak bile avrupa şampiyonasındaki sonucun futbol oynayarak değil kaleci hatasından,uazaktan yaradana sığınıp çekilen şutlardan vs geldiği unutulmamalıdır zira haydan gelen huya gitmiş almanyaya milli takım aynı şekilde elenmiştir. Türk milli takımı kazanması gereken hiçbir maçı fatih terim yönetiminde kazanamamıştır zira bir oyun planına sahip olmadığı gibi dengeli bir kadrosuda yoktur.Türk milli takımı damat statüsündan oynatılan emre gibi çoğunluğu kayırma adamlardan kurulu bir takımdır (nihat tuncay servet gibi futbolcuları tenzi ediyorum) Konuşmaya cevap vermeye değer bi yazı olmaktan çıkmış ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Red said: bi toroman var.onun harici takımın hepsi yabancı :) gökhan zan ve ibrahimi üzülmezi saymıyorum.ekrem e de daha var ekremin durumu komedi. ekrem ben avusturya milli takımında oynamadım hiç diyor, avusturay federasyonu oynadı diyor. gökhan zan fatih teriminin üvey oğlu. emre ile evcilik oynuolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ibrahim üzülmezi savunup ardaya laf etmek nasıl bir futbol kafasıdır sağ kanada aurelio tuncay gökhan gönül savundular sol kanatta emre yardıma gelmedi.arda topla oynamadıki defans yapmasın.baya bi geride oynadı.bi kaç kere gitti gelemedi.emre sola hiç gelmedi bile.onun harici ibo yu savunmayın yani.bunları aşalım lütfen. ardayla ibo ztn anlaşamadılar.gökhan bindirme yaptı o kadar.ibo gidemedi.ardayıda kitledi.cocuk resmen maç boyunca kendine oynicak yer aradı.sağa gitti ortaya gitti.bi ara nihatla yer degişti.sora fatih terim cıkardı ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mighty_THoR said: bence kalkıp ibrahime laf söylemek kesinlikle bu işten hiç anlamamak olduğu gibi insafsızlık.adam bütün maç 2v1 3vs1 mücadele etti ve bence şartlar gözönüne alındığında çokta iyiydi buna karşılık arda ne ofans ne defans olarak birşey yapmadı artık yurdum inanının umarım bazı gerçekleri görme zamanı gelmiştir arda büyük oyuncu değil arda iyi bir oyuncu bile değil sadece ortalamanın üzerinde bir oyuncu ardanın oyun stili 80 lerde 90larda kabul edilebilirdi ama günümüz futbolunda arda gibi bırakın oyunu iki taraflı oynamayı tek tarafını bile zaman zaman oynayan bir oyuncunun yıldız olması abestir. bir başka modası geçmiş insan ise fatih terimdir.Galatasarayda ogünün koşullarında anti futbol oynatarak bir başarı yakalamıştır hakkıdır ancak günümüz futbolunda anti futbol kalmamıştır fatih terim ise bundan başka birşeyi bilmemektedir bu kır parçala yürü yavrum kim tutar seni edebiyatı bu yüzdendir. her nekadar hepimiz sevinmiş olsak bile avrupa şampiyonasındaki sonucun futbol oynayarak değil kaleci hatasından,uazaktan yaradana sığınıp çekilen şutlardan vs geldiği unutulmamalıdır zira haydan gelen huya gitmiş almanyaya milli takım aynı şekilde elenmiştir. Türk milli takımı kazanması gereken hiçbir maçı fatih terim yönetiminde kazanamamıştır zira bir oyun planına sahip olmadığı gibi dengeli bir kadrosuda yoktur.Türk milli takımı damat statüsündan oynatılan emre gibi çoğunluğu kayırma adamlardan kurulu bir takımdır (nihat tuncay servet gibi futbolcuları tenzi ediyorum) eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar