eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 link Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Casio Lincoln, izinsiz olarak ülkesine giderek sarı-kırmızılı kulüpte yeni bir krize neden oldu. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan dolayı Galatasaray'da futbolculara 2 günlük izin verilirken, Casio Lincoln ise bugün izinsiz olarak İstanbul'dan ayrıldı. Son dönemde teknik direktör Bülent Korkmaz'la yaşadığı sorunlarla gündeme gelen ve dünkü Eskişehirspor maçında yedek oturtulan Lincoln'ün, izin talebi reddedilmesine karşın ülkesine gittiği öğrenildi. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Lincoln bizden izin istedi ama biz bu izni kendisine vermedik. Geri döndüğünde cezası neyse alacak” ifadelerini kullandı. geri dönerse tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ahaha adamı kaçırdılar helal olsun size bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sırada arda var onuda bıktırıp yollıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bunu sağlayan gerzek medya maymunları orgazm olmuştur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 dönmez işallah=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 nıhahahaha... yıllar yılı Fenerbahçe'nin oyuncu politikasını eleştirenlerin patır patır patlayışları bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Offf önce ekonomimizi düzelttik, hemen sonra kadroyu canavar yaptık, sonra Türkiye kupasından elendik, ardından Avrupa'da saçmaladık, şimdi de yıldız oyuncu kaçırıyoruz. İyice fenerbahçe oluyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Fenerbahçeli olmak nasıl bi duyguymuş anlayın artık biz neler çekiyoruz :D ah ortega ah:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 cavanagh said: dönmez işallah=p Sonuna kadar katılıyorum elbet çıkar talibi satsınlar defolsun gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 adamınbiri said: Fenerbahçeli olmak nasıl bi duyguymuş anlayın artık biz neler çekiyoruz :D ah ortega ah:( Abi siz en azından bizi yeniyonuz habire. O da yok ki bizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Biz de feneri yenmeye başlarız, oh mis. Benim anlamadığım yıldız futbolcu etc. diye geçiniyor da, kaç senedir ne yıldızlığını gördük bu adamın? Bazı insanlar böyle ezilen, müşkül durumda futbolcu diye arkasındalar da ben bıktım artık. Yok duygusalmış bilmemneymiş, milyon dolarlar alan profesyonel bir futbolcunun duygusal olmaya hakkı yok bence. Sonuçta bu onun işi. Size patronunuz kızdığında, "kalbimi kırdın hacı, yapmıyorum" diyebiliyor musunuz? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bu sene satıcaklardı bu adamı başında sezonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Bir an önce elden cıkarsak iyi.10 numara devri kapandı gibi artık oyunu cift taraflı oynayan pas yapabilen orta sahaların devri var.Cogu takım 10 numara sevdasından vazgecti biz Türkler hala 10 numara 10 numara geziyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Lincoln kaçmışmı babacım he kaçmış kaçarken galatasarayın üstüne mi basmış karikatür geldi birden aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Lorante said: Bir an önce elden cıkarsak iyi.10 numara devri kapandı gibi artık oyunu cift taraflı oynayan pas yapabilen orta sahaların devri var.Cogu takım 10 numara sevdasından vazgecti biz Türkler hala 10 numara 10 numara geziyoruz Devri kapanmadı, sadece 10 numaralar fazla tehlikeli oluyor diye çift ön liberoya geçti takımlar, bir süre sonra 10 numaralar azalınca ön liberolar teke düşecek, yine 10 numaraların çağı başlayacak, sonsuz döngü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 valla desteğim lincoln den yana.onu küstürenler kaçmalıyken onun kaçması benim için üzücü es es maçında adamı gösteriodu.moral falan kalmamış.garip gibi dolanıodu.bu hale getirenler utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 adam olucaksa gelsin, yoksa hic ugrasmasin. kusmek nedir ya? oyun bahcesi mi bura, parasini alan profesyonel futbolcusun, hocan oyna dediginde adam gibi oynicaksin, oynatmadi ben kustum diyen adama zaten yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 olay oynatmama olayı deilki.bulent korkmazın adma karşı kasıtlı yaptıgı bir olay var.bu inadı yuzunden şampiyonlugu verdi bu adam sonuçta 3 yaşındaki cocuk bile es es maçında lincolnu oynatırdı.adam küsmekte haklı.hatta gitsin yani.bulentin oldugu yerde mutsuz olacagına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 daha da gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bence bülentin derdi yok lincolnlede.lincoln'ün bültenle derdi var.skibbe varken alman almana iyi anla$ıyorlardı aynı havayı yakalayamadılar haliyle ileti$im bozukluğu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Lincoln gibi istikrarsız adam istemiyorum ben takımımda. Onun dörtte üçünü yapan adam gelsin ama istikrarlı olsun. Onu da iyi bi fiyata satabilirsek çok güzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Lincoln Fenerli olup kaçsaydı şuan Lincoln'e harcanan paralara neler yapılabilirdi hesapları vardı medyamızda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 aquila said: adam olucaksa gelsin, yoksa hic ugrasmasin. kusmek nedir ya? oyun bahcesi mi bura, parasini alan profesyonel futbolcusun, hocan oyna dediginde adam gibi oynicaksin, oynatmadi ben kustum diyen adama zaten yer yok. valla bülentin yaptıgı amatörce bir hata, lincoln genel tavırları zaten ortada. combo üstüne combo olarak geliyor hatalar. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Smoke said: Lincoln Fenerli olup kaçsaydı şuan Lincoln'e harcanan paralara neler yapılabilirdi hesapları vardı medyamızda... dün serhat ulueren ve ekibi yarım saat tartıştı ücretini, detaylarını ahahah. yapıldı yani. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar