Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lincoln Kaçtı

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

link

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Casio Lincoln, izinsiz olarak ülkesine giderek sarı-kırmızılı kulüpte yeni bir krize neden oldu.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan dolayı Galatasaray'da futbolculara 2 günlük izin verilirken, Casio Lincoln ise bugün izinsiz olarak İstanbul'dan ayrıldı.

Son dönemde teknik direktör Bülent Korkmaz'la yaşadığı sorunlarla gündeme gelen ve dünkü Eskişehirspor maçında yedek oturtulan Lincoln'ün, izin talebi reddedilmesine karşın ülkesine gittiği öğrenildi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Lincoln bizden izin istedi ama biz bu izni kendisine vermedik. Geri döndüğünde cezası neyse alacak” ifadelerini kullandı.

geri dönerse tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Biz de feneri yenmeye başlarız, oh mis.

Benim anlamadığım yıldız futbolcu etc. diye geçiniyor da, kaç senedir ne yıldızlığını gördük bu adamın? Bazı insanlar böyle ezilen, müşkül durumda futbolcu diye arkasındalar da ben bıktım artık. Yok duygusalmış bilmemneymiş, milyon dolarlar alan profesyonel bir futbolcunun duygusal olmaya hakkı yok bence. Sonuçta bu onun işi.

Size patronunuz kızdığında, "kalbimi kırdın hacı, yapmıyorum" diyebiliyor musunuz? Hayır.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorante said:
Bir an önce elden cıkarsak iyi.10 numara devri kapandı gibi artık oyunu cift taraflı oynayan pas yapabilen orta sahaların devri var.Cogu takım 10 numara sevdasından vazgecti biz Türkler hala 10 numara 10 numara geziyoruz

Devri kapanmadı, sadece 10 numaralar fazla tehlikeli oluyor diye çift ön liberoya geçti takımlar, bir süre sonra 10 numaralar azalınca ön liberolar teke düşecek, yine 10 numaraların çağı başlayacak, sonsuz döngü :)
Sosyal ağlarda paylaş

olay oynatmama olayı deilki.bulent korkmazın adma karşı kasıtlı yaptıgı bir olay var.bu inadı yuzunden şampiyonlugu verdi bu adam

sonuçta 3 yaşındaki cocuk bile es es maçında lincolnu oynatırdı.adam küsmekte haklı.hatta gitsin yani.bulentin oldugu yerde mutsuz olacagına
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
adam olucaksa gelsin, yoksa hic ugrasmasin. kusmek nedir ya? oyun bahcesi mi bura, parasini alan profesyonel futbolcusun, hocan oyna dediginde adam gibi oynicaksin, oynatmadi ben kustum diyen adama zaten yer yok.

valla bülentin yaptıgı amatörce bir hata, lincoln genel tavırları zaten ortada. combo üstüne combo olarak geliyor hatalar. hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...