df Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 cover sistemi çok sağlıklı çalışmıyor. bi mafia 2 gibi değil en azından ve 3-4 kurşun yiyen adam öldü sanıyorsun bullet time'de ama ölmemiş oluyor fln. zor'da oynanmaz o yüzden. orta açıp keyfine bakacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Cover keşke hiç koymasalarmış. En azından ona göre bölüm de hazırlamazlardı, bazı yerlerde 4-5 kere öldüm en az. Öte yandan oyun gene uber, özlemişim Max'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 senaryo yer yer güzel olsa da sonunu şu ekran görüntüsü özetliyor http://img43.imageshack.us/img43/9006/mp3pa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Oyunu oynuyorsanız hakkını verip hardda oynayın. Arada ölün falan 2 güne bitirseniz ne yapacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ya oyun iyi güzel bayağı da şunlar acayip can sıkıcı: - her cutscene girdiğinde showdown ortasına 1'deki dandini silahla başlamak, 4'e çevirene kadar gg retry - PRESS/TAP X TO WIN sahneleri - odağın bullet time'dan cover'a kayması, bullet time ile ayağa kalkana kadar indiriyorlar yani kalabalık durumlarda kötü - cover'dayken vurulunca last man standing'de kimseyi vuramamak cover arkasında takılıp kaldığı için karakter - vsync'in nedense 30fps'de ısrar etmesi, kaldırınca da tearing galore - brezilya, mekanları, müziği, %95 felemenkçe ayarında kulağa çirkin gelen ve anlaşılmayan bir dili dinleme new york bölümleri ne kadar iyiydi halbuki meh. neyse yarın devam edeceğim, oyun gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 oyun cok iyi ama portekizce konuşmaların tercümesini yazıverselerdi keşke altyazılarda. max portekizce bilmediği için yapılmış eyvallah ama oyunun cogunda anlamadıgımız bi dili dinliyoruz biraz hava kaybettiriyor. chapter 5 teyim oyun akıyor cok güzel olmuş. multi denemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Yaw o değilde niyeyse ekran TV widescreen gibi şişman gösteriyor neden aceb çözünürlükten değildir kanımca zere en yüksekte duruyor diğer oyunlarda olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Disappear said: oyunu hard'da oyniyim dedim de zorluk skalasi biraz garip yapilmis gibi sanki? hard'da iki kursun yesen yatarsin modunda oynuyosun ve cover sart ama cok fazla acik alan var, bazen kapilardan gecince cover'a uzak meseafede 4-5 tane namlunun onunde bulabiliyorsun kendini. ustune bir de suicide rush yapan moblar falan olunca gereksiz zor geldi oyun. Oyuna Hardda başladım, bitirmek üzereyim ve müthiş zevk alıyorum, ama diğer daha zor 2 seviye zorlayabilir tabii. Tavsiyem hep düşmanların kafayı hedefleyin, bir süre sonra refleks halini alıyor ve hard falan zor gelmiyor:D Lazer pointli silahlarda geri tepme yüzünden neredeyse hedef vurulamıyor, bunlarda silaha eklentiyi çıkarma tuşuyla lazeri kapatmak çok faydalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 demin bitirdim de oyun bayağı karışık duygular içinde bıraktı. güzel ama gene de üzdü. önce tatar'ın son dediğine yönelik birşey: ya zaten normalde de kafaya nişan almadan kimseyi öldürmek mümkün değil gelen HERKES zırh giymeye başlayınca, hatta onlar da miğferli geliyor, miğfer düşecek sonra kafaya yiyip gene ölmeyeni var. şimdi söyleyeceğime dönüyorum: genel olarak bullet time bayağı zayıf kalmış, 3278613278 adam aynı anda geliyor, kafalara şarjör boşaltıyorsun ama max yere değmeden hepsini temizlemen lazım. temizlememişsen üç ihtimal var: - süper şanslıysan max aheste aheste ayağa kalkana kadar kimse ateş etmiyor - last man standing painkiller bitmediyse - retry (çoğu zaman) çoğu showdown mekanında bullet time yerine soteye yatıp cover'dan sıktım, neredeyse her zaman daha çok işe yaradı ve daha güvenli oldu. hatta bazen yerde yatarak kaldım ayağa kalkmadan, gene daha iyi oldu öyle sıkmak. haliyle acayip tadımı kaçırdı çünkü max payne gibi bullet time'ı yaratıp bütün olayı o olan bir oyunun böyle yeni yetme shooter'ların HEPSİ gibi "cover'dan sık sık bekle" şeklinde oynanması çok üzdü ve hayalkırıklığına uğrattı. yani gameplay olarak bir stranglehold 4 yıl önce filan o kadar max payne'i alıp ileriye götürmüşken burada geri adım atılması büyük hayalkırıklığı oldu. grafikler şahane, max'in anlatımı gene süper, zaten bütün oyunu o götürüyor çünkü karakterlerin geri kalanını bir dirhem umursamadım. öyle brezilya dizisi ile gecekondu mahallesi belgesellerinden fırlama tipler. müzik kötü, ortam kötü tahmin ettiğimiz gibi. iki chapter büyük keyif verdi mekan olarak, neresi tabii? new york. eh rockstar. rambo değil ki bu bir bölüm kamboçya, öbürü afganistan vs'de geçsin. bir de şu her üç kelimeden birinin ekranda büyük puntolarla vurgulanması olayını beğenmedim. cılkını çıkara çıkara bitiremediler. grafikler süper ama, tessellation'la filan herkes şahane görünüyor. darısı diğer oyunların başına. konuyla ilgili çok üzerinde durmuyorum, yarısına varmadan rayına oturuyor zaten herşey. daha oyunun başında sonunu gösterince de esprisi kalmadı zaten. ama care level çooook düşük. max hariç herkes ölse gene sallamazdım. artılar: - max - grafikler - bullet time eksiler: - max olmayan herkes - mekanlar - müzikler - konuşmaların %95'inin latin grubunun felemenkçesi portekizce geçmesi - cover > bullet time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 grafikler iyi hoş ama ben karakterlerin saçlara takıldım ya. daha itici hale getiremezlermiş. en kötüyü yapmayı fln hedeflemişler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Şimdi bitirdim harikaydı, bildiğin Die Hard'daki Bruce Wills... Ayrıca multisi de o kadar kötü değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Diye diye aldıracaksınız oyunu. Yer yok, 5 gb yer kaldı SSD'de beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 al almazsan çok ayıp edersin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Adamlar yapmış ya hakkaten ''YAPMIŞ''.Uzun zamandır bitmesin diye korkarak oynamamıştım bi oyunu.Gerçi hard çok zorladı 294145 kere öldüm ama çok iyiydi oyun be.Oynarken kendi kendime defalarca oha lan çok iyi çok iyi dedirticek kadar iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Hahah ya, laptop'ta naslı çalışır acep, rockstar'ın optimizasyon yanı rezil olduğundan tırsıyorum. i7, GT 550m var ama sağı solu belli olmaz rockstarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ben i5 2500, 6950 ve 8gb ram'le 45-60 arası oynadım herşey kök açıkken. sorun olmasa gerek. ramazan'ın dediği gibi bir noktadan sonra tam john mcclane: http://i53.tinypic.com/17tt8o.jpg "yippie kay yay madafaka!" bekledim o derece, rage'liyor bazen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 hayran kaldım ben bu oyuna ya gece bi bakayım dedim dün saat 4 e kadar kalkamadım işgünüm mahfoldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 kaç chapter var bu arada. 10'a geldim ama hergün 1 bölüm oynuyorum bitmesin diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 14 son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 daha yeni başladım gibi geliyor ya çok kısaymış o zmn =( neyse yeni zorlukta da oynarız artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 X Box da 4 chapter oynayıp bırakmıştım. PC'de de deneyeyim dedim. Mouse un rahatlığı bir başka oluyor :) Bitirdim dün oyunu işte. Daha öncede denmiş. Bu kadar portekizce konuşma baydı bi yerden sonra. Oyundaki diyalogların yarısnı anlamadım. Hani Assassins Creed'deki gibi altyazının yanına parantez içinde ingilizcesinide yazsalardı keşke. Birde bu devamlı olan böyle Max'in kafası güzel olduğunu belirten efektler. Ekran parlamasıydı işte yada böle görüntünün bozulması fln bi yerden sonra çok rahatsız etti. Abartılı kullanmışlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ben de bitirdim az önce son chapterler çok iyiydi. Bütün brezilya seferber olmuştu bizi öldürmek için orası biraz abartıydı. Az sayıda düşman olup öldürmesi çok zor olan oyun yapsalar. çevreyi fln kullanmamızı gerektirecek. 500 adam olunca biraz gerçekçilik gidiyor. Neyse arcade ile devam ederim bi ara o da iyi modmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Multisi de baya zevkli ama karşı takımda iyi bilen birine denk gelince dağıtıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 "Tatar Ramazan" said: Multisi de baya zevkli ama karşı takımda iyi bilen birine denk gelince dağıtıyorlar Cover mekanigi yarim yamalak calisiyor, karakter bi gunde saga sola donuyor, istedigin gibi kontrol edemiyorsun klavye mousela. 88 cesit bug vardi p2p sisteminde noldu bilmiyorum ciktigindan bu yana. Pardon da, bes para etmez multisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 oha ne güzel oyun yapmışlar lan city of god + die hard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar