Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun saçlı erkek bir başbakan olabilirmi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
b) Erkekler;
Elbiseler temiz, düzgün, ütülü ve sade; ayakkabılar kapalı, temiz ve boyalı giyilir. Sandalet veya atkılı ayakkabı giyilmez. Bina içinde ve görev mahallinde baş daima açık bulundurulur. Kulak ortasından aşağıda favori bırakılmaz. Saçlar, kulağı kapatmayacak biçimde ve normal duruşta enseden gömlek yakasını aşmayacak şekilde uzatılabilir, temiz bakımlı ve taranmış olur. Her gün sakal tıraşı olunur ve sakal bırakılmaz. Bıyık tabii olarak bırakılır, uzunluğu üst dudak boyunu geçemez. Üstten alınmaz, yanlar üst dudak hizasında olur, alt uçları dudak hizasından kesilir. Kravat takılır, kravatı örtecek şekilde balıkçı yaka veya benzeri süveterler giyilmez. Hizmet gereğine uygun olarak verilmişse tek tip elbise giyilir.
(Değişik: 7/8/1991 - 91/2048 K.) Bina içinde gömleksiz, kravatsız ve çorapsız dolaşılmaz.

http://www.adaminsitesi.com/kilik_kiyafet_yonetmeligi.htm
Mesaj tarihi:
Suâl: Uzun saçlı erkek bir başbakan olabilirmi ?

Cevâp: Hayır olamazlar. Ancak muayyen günlerinde yahut yolcu iseler olabilirler. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kolaylıklar devletidir.
Mesaj tarihi:
e bone iyi de sakallı milletvekilleri vardı rp vaktinde, hala da var sanırım. o yönetmelik tbmm içinse anlamadım olayı.

kıtıpyöz bıyık için tarif vermişler ya lol. hey yarabbi, bırakın isteyen karl marx, isteyen yul brynner gibi gezsin.
Mesaj tarihi:
Ülkesine göre değişir.

Japonların anime karakteri başbakanı bile oldu zamanında, neden olmasın.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b2/Image-Junichiro_Koizumi_G8_summit_2.jpg
Mesaj tarihi:
ginaly said:

Cevâp: Hayır olamazlar. Ancak muayyen günlerinde yahut yolcu iseler olabilirler. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kolaylıklar devletidir.

abooo
Mesaj tarihi:
Sam said:
e bone iyi de sakallı milletvekilleri vardı rp vaktinde, hala da var sanırım. o yönetmelik tbmm içinse anlamadım olayı.

kıtıpyöz bıyık için tarif vermişler ya lol. hey yarabbi, bırakın isteyen karl marx, isteyen yul brynner gibi gezsin.

sam bend eona bakiyorumda
millet meclisi icin bi ic tuzuk warmis bundan ayri
devlet memuru sinifinda sailmiyolarmis tam olarka
ona bakiyorum
Mesaj tarihi:
ginaly said:

Ahaha
Mesaj tarihi:
ginaly said:

ahahahahahahahadsfsfghjk rep
Mesaj tarihi:
irenikus said:
biz türksek olmalı
alparslan, bumin kağan, kültigin ve daha nice savaşçılar, kağanlar
bunlar camoka bıyıklı, uzun saçlı küpeliydi hep

arkadasım bende keyfimden uzatmadım saclarımı ilk okuldan beri hevesim vardı.
tarih kitaplarında goruyodum uzun saclı uzun mızraklı askerlerin minyaturlerini cok seviyodum buyunce bende böle olcam dedigimde olmustur :)
ama sadece saclarımı uzattım ve bu derece gecerli milliyetci bir bahanem olmasına ramen kimse hos karsılamıyodu.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
beyler ne uzun saçı ne küpesi, bizde bu konuyla ilgili tek kriter vardır ve tüm bakanlar kurulu için geçerlidir, istisnalar kaideyi bozmaz.

futbolcu resmi koydum ki yanlış anlaşılma olmasın.

lan ben de tinerci bıyığı bıraksam böyle bişi olcam demek ki
  • Yeni Oluştur...