Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Bu soylediginiz benzerlikler Dragon Age ve Game of Thrones'a ozgu degil ki.

Bir cok fantastik romanda kullanilan ogeler bunlar. Blight- White Walkers gibi kotulugun uzun araliktan sonra tekrar cikmasinin daha pek cok ornegi var. Morgoth->Sauron->tekrar Sauron bundan cok mu farkli mesela? Veya Wheel of Time'da Dark One ile Forsakenlarin tekrar cikmasi? Grey Wardenlar da tipik sayilari az olan elit savasci grubu. Jedilar da ornek verilebilir buna, Witcherlar da. Aslinda Night Watch daha az benziyor.

Bastards-Alistair, Kings Landing- Denerim ise butun picleri ve baskentleri birbirine benzetmek gibi olmus.

Dedigim yanlis anlasilmasin. Fantastik kurgu turundeki eserlerde birbirine benzer cok oge var, ama Dragon Age ve Game of Thrones arasinda ozel bir benzerlik yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

ahahahahah, GUILE THEME GOES WITH EVERYTHING in ispati direk

su gerizekalinin tokatlanamsini 32432 kere izlemek eheuehu

ha bu arada

wikipediadan

http://en.wikipedia.org/wiki/Guile_(Street_Fighter)
said:
Guile made his first appearance in Street Fighter II (1991) as one of the eight selectable characters featured in the first release of the game. His theme goes with everything.
Sosyal ağlarda paylaş

Lafım sırf sana değil yani, artık dayanamadım sadece, yoksa 140 sayfa topik olmuş rahat 15-20 kişi yapmış aynı şeyi. Zevkli ama gerçekten.

Bir de bu "farklı olma" takıntısını abartıp "niye dizisini yaptılar ki, ben az bilinen kitabı okumuş mükemmel bir insandım, şimdi herkes öğrenecek" falan diye üzülenler vardır ki onlar apayrı bir hikayedir. Böyle enteresan kişilikleri izlemek baya eğlenceli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler kitap konusu var gidip orda arkamızdan gülseniz yüzümüze gülmek yerine?
Ayrıca bir sürü fantastik seri okudum ve bu seri de okumayı planladıklarımdan bir tanesiydi, dizisinin yapılıcağını öğrendiğimde vazgeçtim ve şuan gayet memnunum bunu yaptığıma.
Kitapları bir çırpıda okumanın keyfi ayrı, her hafta bir bölüm bekleyerek heycanla diziyi takip etmenin keyfi ayrı.
Asıl ben kitabı okumuş olanlara acıyorum,bugüne kadar yapılmış en iyi fantastik diziyi sonunda neler olucağını bilerek izlediğiniz için adam gibi keyif alamıyorsunuz.
Sonuçta yüzlerce fantastik seri var ve bunların 20'den fazlası son derece kaliteli yapıtlar bunların hepsini okuyabilirim ama bunlardan sadece 1 tanesi HBO tarafından dizi yapılıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...