Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 http://viewers-guide.hbo.com/game-of-thrones/ resmi siteden. spoil etmeden felan guzel bilgiler veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kuzeyden gelenler Northern Wall'ı koruyan adamların acaip adam eksiği var. O duvarı koruyan 17 kale var ve sadece 3 tanesi dolu, kalan 14 kale adam yetmezliğinden boş duruyor, haliyle kuzeyden gelen yabaniler oradan elini kolunu sallaya sallaya geçmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 aquila said: stannis de kel olmazsa, diziyi yapanlarin kellik fobisi oldugu kesinlesicek. mountain kel değil mi o kel galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 aquila said: olamaz niye olmasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi o 3 kale var sonuçta.bide duvarla orman arasındaki agaclar kesiildiği için açık alan.yani geçemezler öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 7. bölümün 720p torrentini nerden bulabilirim? bana ÖM atıcak birisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Abi herkes izledi diziyi, tekrar başlık muhabbetine geçecez hadi çabuk izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ONE DOES NOT SIMPLY WALK INTO THE WALL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi bu diziyi alıp her bir bölümünü "cliffhanger 101" diye göstermeleri lazım tv-sinema okullarında... Her hafta ayrı bir "bitme uleyn" çekiyorum diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 üfüfüfüfüf 7 lan noluyo böyle aboooo bi anda ibnelikler falan. ben şeyi merak ettim diyelimki o elemanlar ihanet etmese starka acaba köpek denen elemanı alt edebileceklermiydi orda bi çatışma çıksa AYRICA 8 HAFTAYAMI GELECEK HANİ 7-8 BU HAFTA BERABER GELCEKTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Masakari said: 7 yeni bitti o ne biçim bi bölüm sonudur arkadaş yaa. ulan ned Hem bir kağıt parçasına güven hemde atı yanlış kazığa bağla.Adam o kadar diyo en çok para vereni seçerim diye ee krallığın en zengin ailesi lannister lar dururken senin tarafını mı tutacaklardı ? Neyse inşallah o mektup kralın kardeşine ulaşır yoksa gg abi olay orda başlayacak gibi o mektup kardeşe ulaşınca bi aksiyon daha geliyo hatta bunlar aksiyon yaparken attanadamlarda geçseler denizi baya bi göte gelirler ajsdfgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Aslında bi açıdan, Ned'in şansı oldu son ihanet(direk öldürmezlerse Ned'i tabi). Dothrakiler tahtı almaya gelirken o tahtta oturuyo olmak istemezdim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 eşeklik edip spoiler okumasaydım da şu an bu heyecanı paylaşabilseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kermit said: abi olay orda başlayacak gibi o mektup kardeşe ulaşınca bi aksiyon daha geliyo hatta bunlar aksiyon yaparken attanadamlarda geçseler denizi baya bi göte gelirler ajsdfgas spo Şunun üstüne kuzeyden ismi lazım değillerde ortalığa çıkıp kendilerini gösterdilermi işte o zaman dadından yinmez haaa.Bir tarafa denizin diğer tarafından gelen dothraki horde u , diğer tarafta whitewalker lar . Ortada başsız kalmış bir krallık. Hakkatten winter is coming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 krallik bassiz kalmaz, sen uzulme. sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Red said: abi o 3 kale var sonuçta.bide duvarla orman arasındaki agaclar kesiildiği için açık alan.yani geçemezler öyle Duvar cok uzun; uc kale ve az sayida adam ile her tarafinin kontrol edilmesi mumkun degil. Kucuk gruplar zaman zaman kimsenin olmadigi noktalardan duvara tirmaniyorlar. Bazen de yanlardaki denizlerden guneye iniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 arkdaşda kalıyorum iki gündür hala indirip izleyemedim kafaları yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hangi mektup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Tyrannus said: AHAHAHAH http://www.youtube.com/watch?v=giSLLG02Ex0 ahahahahah, GUILE THEME GOES WITH EVERYTHING in ispati direk su gerizekalinin tokatlanamsini 32432 kere izlemek eheuehu ha bu arada http://onedoesnot.com/wp-content/uploads/2011/05/One-does-not....png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Diziye 5 gün önce başladım dün yakaladım 7'yi oha vs herkes gibi de aklıma birşey takıldı. Dragonage biraz benziyor sanki bu dünyaya gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yevvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Wispy said: Diziye 5 gün önce başladım dün yakaladım 7'yi oha vs herkes gibi de aklıma birşey takıldı. Dragonage biraz benziyor sanki bu dünyaya gibi geldi. wardenlar ve ferelden in durumu direk arak asfdafds anora bile var cakma cersei, logar da cakma lannister olucakmsita ensest cesaret edememisler iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Blight=White walkers Grey Warden=Night Watch Denerim=King's Landing Allistair=Bastards Anora=Cercei Daha uğraşsan bir sürü benzerlik çıkar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar