Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ya onu sen sölemiştin. de ben bölüm adına anlam verememiştim o zamanlar. 2. bölümde geçiyodu galiba o konuşma. şimdi myepisodes'dan görünce bölüm adını bana bi titreme geldi, kalp atışım hızlandı falan. bi triplere girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 SuSaNoO said: evet... kitabı okumaya karar verdim.. böyle olmayacak. yalnız kitabı okuyanlara sormak istiyorum -kitap spoileri sormuyorum- kitabı okuduktan sonra her şeyi bilerek diziyi izlerken yine çok zevk alıyo musunuz? Evet. Bir de dizi ne kadar kitaba sadik olursa olsun bazi seyleri okuyanlar daha iyi anliyor sanirim. Basit bir ornek vereyim. Gecen bolumde Jaime'in dovus performansini goren kimi kisiler sasirdi. Sanirim o ana dek pek iyi bir savasci oldugu izlenimini vermemis. Halbuki kitapta onun kralliktaki en iyi kilic kullanan adamlardan biri oldugunu en bastan itibaren biliyoruz. Bu onemli bir sey degil tabii, ama boyle bir suru ayrinti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 spriz oldu işte. daha güzel oldu hatta. bu arada action sahneleri çok güzel ya. "öle çat pat pıt pit put işte kılıç böyle kolay bişi" izlenimini vermiyor. ellerinde gerçekten ağır kılıçlar varmış gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Cystein said: http://www.youtube.com/watch?v=OU7VpQYd_yg&feature=feedu laaan o son sahne ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Komutan said: SuSaNoO said: evet... kitabı okumaya karar verdim.. böyle olmayacak. yalnız kitabı okuyanlara sormak istiyorum -kitap spoileri sormuyorum- kitabı okuduktan sonra her şeyi bilerek diziyi izlerken yine çok zevk alıyo musunuz? Evet. Bir de dizi ne kadar kitaba sadik olursa olsun bazi seyleri okuyanlar daha iyi anliyor sanirim. Basit bir ornek vereyim. Gecen bolumde Jaime'in dovus performansini goren kimi kisiler sasirdi. Sanirim o ana dek pek iyi bir savasci oldugu izlenimini vermemis. Halbuki kitapta onun kralliktaki en iyi kilic kullanan adamlardan biri oldugunu en bastan itibaren biliyoruz. Bu onemli bir sey degil tabii, ama boyle bir suru ayrinti var.bende bunu diyecektim... daha var böyle bikaç şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 harbiden o atın kafasını kestiği sahnede tüylerim diken diken oldu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 yoo şaşırmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kitapta diyalog olarak geçmeyen, karakterlerin düşüncelerinde anlatılan geçmişteki olayları fln dizide yeni sahneler uydurarak veriyorlar. iyi olmuş o taktik. önemli şeyleri bir şekilde anlatmış oluyorlar. ilk kitap, bütün starklar + tyrion + daenerys gözünden anlatılıyor. yani tyrell-renly, kral-cersei, littlefinger-varys konuşmaları gibi ortada yukarıdaki karakterlerden en az birinin olmadığı sahnelerin zaten kitapta işlenmesi imkansız. ama oralarda yönetmen kurgu hatası yapmaz inş. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 calimero said: 720p stream çok kasmıyor mu yahu? benim yutup 360'larda bile kasıyor. gerçi dns var, otomatik alınca daha iyiymiş diyorlar da otomatik alsam da çok farketmedi bende. al bi private tracker'dan acc rahat et bence. netin iyiyse maksimum 10 dakikada iniyor 720p... yoo, 2mbit bağlantı ile hiç buffering yapmadan seyrediyorum her hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 DNS'ye göre değişiyor o. Norton DNS'leri ile 720p stream adiyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bundan böyle spoiler yapmayanların adını bir yere yazmaya başlayacağım, kaç kere söyledim //gerge eyrie'ye gidis kötü olmus orda ki combat daha kalabalıkdı,bir de catelyn gece karanlıgında bir izcinin yardımıyla o eyrie'nin dar ucurumlu yollarına cıkıyordu orayı atlamıslar...su winterfell'de ki esir greyjoy lu adamın sex sahnesi yokdu kitapda extradan eklemişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 google dnsten norton dns e geçeyim mi gerge ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 4 rakam değiştiriyorsun çok zor değil geri dönmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ben güzel kullanıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 spo öyle çok sahne var, işte turnuva kısmı, yolda saldırıya uğradıkları kısım, kuleye çıkılan kısım, aryanın ejderha kafataslarıyla olan kısım olsun vb kitaptakinin anca özeti olcak şekilde, yoksa çok daha detaylı herşey, ama herşeyide koyarlarsa bölüm başı 4 saat olur tabi oda var. ama kitabı okumak lazım her türlü, çünkü şu preview haliyle diziden aldığınız zevk 10 sa kitapla beraber 100 olcaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Kitap konuşmakta yasak bu arada. Dizi daha mı güzel olur okuyunca diye konuşulur ama fazlası olmuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Pipet said: harbiden o atın kafasını kestiği sahnede tüylerim diken diken oldu (tu) the godfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 dizide olmus seyleri yazdım zaten neresi spoiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 şimdi bu spoilerlar dizinin yeni yayınlanmış bölümleri ile mi ilgili, kitaplarla mı ilgili ? bakmaya korkuyorum.. spo yazıp geçmeyin şunlara neyden bahsetceniz, 1-2 çıtlatın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Abi, eski sayfalara bakarsan görürsün, son bölüm bile olsa bölümde olan şeyler birebir konuşulduğunda spoiler tagı kullanılacak. Tüm dizi ve manga tartışmalarında böyle. Zaten dizide olanları spoilersız yazsaydık spoiler tagına gerek kalmazdı. Herkes son bölüme kadar izlemiş değil, bazıları çeviri bekliyor, bazılarının sınavı var, bazıları yeni başlamış diziye... Spoiler tagının amacı yani yayımlanmış bölüm bile olsa insanları spoilerdan korumak, zaten kitap yoksa bile burada olduğu gibi sadece yayımlanan bölümlerden spoiler verilebilir, değil mi? Kitaptan spoiler yok burada ayrıca, görünce siliyorum. Edurus, üstelik kitaptan da bahsetmişsin, önemli olmadığı için uyarmakla yetiniyorum, burada kitap+dizi konuşmaları: http://forum.paticik.com/read.php?11,5558041 Biraz sert gibi gelebilirim ama bu bölümün raison d'être diziler ve filmler sadece, spoiler küfür gibi oluyor izleyiciye tag olmayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 burusvills aslında ölüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Filmi almaya gittiğimde DVD'ci söylemişti bana onu, sözde filmin konusu anlatacak. "Bir adam var işte, ölü ama ölü olduğunu bilmiyor" diye başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 adam bilmese yine iyi de biz de bilmiyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Gerge ne yaptin, ben bugun seyredecektim o filmi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 şu yukarda pipetin mesaj ağır spoiler değil mi ya aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar