df Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bi soru-teori gibi şeyler diğer başlıkta yazın bence. siz belirtmeseniz de sizin yazıya verilen tepkiler belli edebiliyor. çaktırmamaya çalışma çabaları bile bariz bir şekilde anlaşılıyor genelde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 dasaaa said: adamı oynayan elemanın tipi xunn'u az andırmıyor mu, yakın eşit sarışın hali gibi değil mi abi? dizi esnasında imageboardlardan resim koyacak diye bekliyorum zaman zaman. Seni Khal Drogo'nun ordusuna ve atlarına.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abiiiiiiiiii resmen öğrendim galiba sezon sonunu. hay tahminime sıçayım. tüm şevkim gitti. ÖFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 la sakin ol dünyanın sonu değil. how i met your mother'ı anne kim acaba diye öğrenmek için mi izliyorsun sen. dizinin sonunda nolcaksa olcak, bak sen keyfine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Şimdi ne desem sana daha da spoiler olacak ama merak etme, sezon sonunu öğrenmedin. Tüm öykünün 1/10'dur belki yazdığının yarısı, büyük ihtimalle daha da az. Spoiler ama, katil uşakmış ağırlığında değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 katil cüceymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 cystein senin tahminini okudum fakat unuttum öyle geçiştirmiştim hatırlamıyorum şimdi iyiki hatırlamıyorum ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 red öm atayım hatırlatayım istersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Red said: cystein senin tahminini okudum fakat unuttum öyle geçiştirmiştim hatırlamıyorum şimdi iyiki hatırlamıyorum ahha ahah aynı durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 df said: bi soru-teori gibi şeyler diğer başlıkta yazın bence. siz belirtmeseniz de sizin yazıya verilen tepkiler belli edebiliyor. çaktırmamaya çalışma çabaları bile bariz bir şekilde anlaşılıyor genelde =) Soru teori yazın yazmasına ama gelip de yazanın doğru bildiğini belirten şeyler yazmayın. Sırf ötekini kaldırsam da aynı şey olurdu orada, daha kötü olurdu hatta gelip okuyacak pati halkı için. Kızma bana ama Cystein, ne yapsam orada sonuç senin için aynı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bütün suç ondan sonra yazanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bana cystein deme DEME jahrein de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 xunn said: dasaaa said: adamı oynayan elemanın tipi xunn'u az andırmıyor mu, yakın eşit sarışın hali gibi değil mi abi? dizi esnasında imageboardlardan resim koyacak diye bekliyorum zaman zaman. Seni Khal Drogo'nun ordusuna ve atlarına.......... YİHU ATLARDAN SORUMLU DEVLET BAKANI OLDUM! bi sn.. damn ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 arkadaşlar bakın çok konuşuyorsunuz. diliniz fazla uzadı. spoiler korkusundan konuya giremez oldum. paranoyak olcam. lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 burada yok spoiler raaad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 önceki sayfaya bakamiorm üst taraflarda bişiler dönmüş gibi. emin misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 orda bi drama yaşandı ama silindi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 eminim yaw GERGE'ye güvenimiz tam haco sen de GERGE reizin önünde saygıyla eğil ya da get on my horse. look at my horse, my horse is amazing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 jahrein'e sorun bide güvenli mi degil mi huahad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Innuendo said: soyagaci = kim kimdir http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/Game-of-Thrones-Houses-infographic-Westeros-101-f.jpg baya guzel yapmislar. resme tiklayinca tam gorunuyor. sayın yetkililer bunu ilk sayfaya alın ya çok arıyoruz bir de kralın karısı, stark ın kardeşimiydi kim saraya kız göndermişti öyle bir muhabbet vardı iyimiş lan dizi ilk bölüm kötüymüş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bak ilk mesaja bir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 moderasyon iyi çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://static.tvfanatic.com/images/gallery/new-game-of-thrones-poster_340x474.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Lord Snow, Arya, Kötürüm velet, cüce, bir de kız Drizzt güzel; kalanı beş para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Quel-Thul said: jahrein'e sorun bide güvenli mi degil mi huahadabi halen üstümden atamadım şoktayım. -_- http://www.youtube.com/watch?v=GC-ZmlwBWKM şunu loopa koydum geçer belki diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar