dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 http://www.westeros.org/GoT/Gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Doyamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bayildim valla sahsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 umarım rating yüksek olur ve bütün kitapları çekerler. diyaloglar ve kurgu olarak kitaba fazlasıyla sadık görünüyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abdde son kışın çok sert geçmiş olması bu adamlara yaramıştır kesin :) yapay karla buzla bişiyle uğraşmamışlardır pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 çok güzel olmuş beklediğimize değmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi ice çok iyi değil mi ? ice replika bulun getirin bana sokakta gezeceğim. sentıns pastlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 nisan 17 de başlıyor bu az kaldı, ooh iyi bi yandan camelot bi yandan bu götürür bizi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hbo ne yapsa zaten efsane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 got Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 birden gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 çok merak ettim ne yazmıştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 lan başlamış koşun koşun gibin bişi yazmıştım yanlış habermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 güzelmiş, normalde cnbc-e filan bekliyorum ama bunu seyrederim herhalde yayınlandıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ben hala clash of the kings i okuyamadim ona yaniyorum . Gaza geldim 22 dolara kitabini aldim bakalim deniycem okumayi. (ing.) yetersizmiyiz degilmiyi gorucez. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 25 dk making of: http://www.youtube.com/watch?v=OofPjpBVvEA&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8T84d-lRNLs&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 tek sorunum kingsguardin armori, ama dizide yaptiklari da baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 kitaplarını okumadım,ama trailor iyi gibi duruyor, genel olarak spoiler içinde veya ö.m ile konusunu verbilr misinz? kurgulanmış bir dönem kitabı mı yoksa belli bir döneme ait mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Kurgulanmış dönem, ama aklına öyle elfler büyücüler gelmesin, bayağı "gerçekçi", realistik bir dönem diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Low fantasy, fantazi unsurlari ozellikle ilk kitapta cok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 hımm,ilk fırsatta ilk kitabı alıp bir okuyayım bakalım,merak ettim.teşekkürler;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 GERGE said: 10) George R. R. Martin - A Song of Ice and Fire: Bu da farklı. Kralın ölümünden sonra, ülkede ki güçlü ailelerin taht için savaşmasını anlatıyor. İyi ya da kötü taraflar yok. Bir bölüm bir ailenin gözünden, diğer bölüm ötekinin gözünden anlatılıyor. Şu an beşinci kitabı bekliyoruz ve yavaş yavaş da büyü kendini göstermeye başlıyor. İnanılmaz bir gerçekçiliğe bürünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar