Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 geçmiyo günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Çok iyi trailerlar. Birde başlığı A Game of Thrones diye değiştirseniz daha iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bence de daha iyi olur. vizyon başlığında dizi ismi daha iyi olur. herkes serinin adını bilmeyebilir. ve ikinci başlık açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Sonraki sezonlarin adi degisik olmayacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 progamer said: Çok iyi trailerlar. Birde başlığı A Game of Thrones diye değiştirseniz daha iyi olmaz mı? Onlar dizinin ismini değiştirse daha iyi olacak. Birinci kitabın adını gidip diziye vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Belki sezon 1 demek yerine, kitap isimleriyle anılacaktır sezonlar, her sezon 1 kitap vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Demek ki.. Ama dizinin efsane olması için normal bir ismi olsa daha iyi olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dizinin adının saçma seçilip seçilmemesi ya da her sezon değişip değişmemesi önemli değil bence burada. sonuçta seri adını bilmeyen bir adam gelince doğal olarak ona bakacak. ilerleyen sezonlarda dizi ismi de değişirse o zaman yine değişebilr başlık sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 A Song of Ice and Fire işte ya. Pati demografisinde bilmeyenler %1 olur ancak zaten. İlla da değişecekse söyle olsun: A Song of Ice and Fire - A Game of Thrones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben hayatımda ilk defa duydum misal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 GERGE said: Pati demografisinde bilmeyenler %1 olur ancak zaten. Bu çooook iyimser bir tahmin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ne zaman release ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 GERGE said: A Song of Ice and Fire işte ya. Pati demografisinde bilmeyenler %1 olur ancak zaten. İlla da değişecekse söyle olsun: A Song of Ice and Fire - A Game of Thrones kendimi kötü hissettim ya:S bilim kurgu çok severim ve okurum, zamanında da çok fantastik kitaplar okudum (böyle diyince garip oldu, ejderha mızrağı, drizztler falan diyelim) bu song of fire and ice'ın adını bu başlığı görene kadar duymamıştım bile :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 memelerim geriliyo aklima geldikce. cCc HOUSE STARK cCc 5. kitap temmuzda cikiyo bi de, o aklima geldikce noldugunu burda yazmiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 the wall: http://cache.gawkerassets.com/assets/images/8/2011/03/634424_ep_101_wall.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 oha ya hiç böyle bir wall hayal etmemiştim okurkan ::o dahada sabırsızlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Benim hayalimdeki gibi. Buzdan devasa bir duvar diyordu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Kitaba yeni kapak yapmışlar: http://images.barnesandnoble.com/images/98910000/98918672.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Red said: ben hayatımda ilk defa duydum misal :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yakışır boromir reise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 trailer çok iyi, okumak istemiştim ama gözümde büyümüştü. seyrederim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 offf wall cok iyiymis, ben de biraz daha parlak camsi bisey dusunuyodum hep, daha koyu mavi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ilk 15 dakika http://www.hbo.com/video/video.html/?autoplay=true&vid=1170886&filter=game-of-thrones&view=null Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Hayret region vıdıbıdısı yapmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ben de ama izleyemiyoruz biz bunu yazan olur diye bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar