sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 GERGE said: Yanlış hatırlıyorsun bence, yoktu ya öyle bir trailer. Kanıt istiyorum varsa =) hmm bulamadım şimdi, karıştırıyor olabilirim belki başka trailer ile ama şey hatırlıyorum net olarak ya. çok gazdım bu dizi hakkında, izledikten sonra "ulan o kadar para harcamışlar ama dragon cgi olmamış peh" dedim kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 baska dizidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kaç bölüm oldu şimdiye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 19 bugun çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 21 çıkmadı mı geçen cuma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 küheylan said: kaç bölüm oldu şimdiye kadar? 2 oldu, 3 yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yazmışsınız ilk bölümün çıktığı sayfalarda ama ben de söylemeden edemiyorum, ne kadar iyi olmuş açılış ve teması. hoyda breeeh EPICCCC dedirtiyor. (tu) http://www.youtube.com/watch?v=-TQKG6jhZJk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 1.bölüm indi başliyim bakayım izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Sam said: yazmışsınız ilk bölümün çıktığı sayfalarda ama ben de söylemeden edemiyorum, ne kadar iyi olmuş açılış ve teması. hoyda breeeh EPICCCC dedirtiyor. (tu)k ben bayıldım o şarkıa, tema ayrı epic ztn steampunk kurulma fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Bu sezon kaç bölümden oluşuyor ve toplamda kaç sezon çekilecek fikri olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 NolaxThensbane said: Bu sezon kaç bölümden oluşuyor ve toplamda kaç sezon çekilecek fikri olan var mı Kaç bölüm bilmiyorum da önceki sayfalar da her kitap 1 sezon, toplam da 7 sezon olur diyen vardı. 1 kitabı 2 sezona bölerler diyen de vardı. Bence 7 sezonluk gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 10 bölüm 1 sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ilk bölümü izledim şimdi güzel olcak gibi. hangi günler geliyor yeni bölüm, ona göre 2. bölümü izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 pazar günü yayınlanıyor. p.tesi nette olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ilk sezon, ilk kitabin tamamini iceriyor ve on bolum. Ikinci sezon anlasmasi da yapildi. Fakat ikinci ve ucuncu kitaplarin daha uzun olmasi sebebiyle sezon basina dusen bolum veya kitap basina dusen sezon sayisi artabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 5. kitap en uzunu olacak. Bence iki sezona bölmektense sezon içi bölüm sayısı arttırılır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 şimdi giriş hızlı geçilebiliyor ama 3. kitap baya uzun. aksiyon da çoksa bölebilirler belki. çünkü 5 senede bir kitap çıkarsa 6. yetişir ucundan ama 7. yetişmez. tabi ratinglerin iyi olması şart yoksa o kadar da gitmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 abi kablo kanal bu. boyle dizilerde astronomik paralar donuyor. mesela bu ilk sezon 10 bolum mu ne olacak. maliyet 60 milyon dolar. sezon uzatmalari icin cok iyi gitmesi lazim. bir de adamlar bizim gibi torrent kullanicilarina gore dizi cekmiyor, amerikali izleyiciler de gerizekali. hbo genelde iyi dizilerini sonuna kadar goturuyor ama arada izleyici sayisi dususe gecince iptal edebiliyor. carnivale, rome ve deadwood gibi epic dizileri 2. sezon sonu harcadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bu diziyi iptal edecek adamın alnını karışlarım neyse parası toplayıp veririz 2 tane başlığımız bile var flashforwarda selam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 2 sezon garanti sonuçta ve o iki sezondan sonra ratingin düşeceğine ihtimal vermiyorum. çünkü uzun soluklu ve sağlam bir senaryo hazırda var. fringe fln gibi başta izlensin diye bi yerlere dalıp içinden çıkamayınca filler bölüm yapılacak durum yok. genelde patlayan diziler hep öyle diziler. kapı gibi hbo olduğu sürece maddi imkansızlık yüzünden bitme de olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 oldukca kitaba bagimli gidiyor bölümler. bazi yerlerde degisiklikler yapmislar 100% sadik degiller kitaba. ama öyle büyük farklar yok her 30-40 sayfa bir bölüm gibi gözüküyor. bence dizi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ortalama her bölüm 80 sayfaya geliyor. kitap 850 sayfa 10 bölüm olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 deadwood u harcayan kanaldan herşey beklenir.şuanki reytingleri bilmiyorum ama 2. sezon istedikleri gibi olmaz ise keserler diziyi sonuçta milyonlar harcıyorlar diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 şu true gayi kesseler aslında boşa masraf boardwalk empire yardırır bence yine.diğer bütün diziler fasa fiso :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar