Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

çok beğendim ben de ilk iki bölümü. hemen sardı, daha devam etsin istedim. :) oyuncular çok iyi, ortam filan hepsi şahane. yalnız gene sevişmeyi abartıyorlar gibi bir izlenim edindim heh, kitapları okumadığımdan hadi inandım diyeyim.

1-2

lenistırlara dayak denizin ötesinden gelecek sanki ama ned abi atsın dayağı isterim. kızdırdılar.

Sosyal ağlarda paylaş

yani spartacüste doğru düzgün senaryo yoktu ki...vardı ama bununkinle kıyaslanmaz,ne karakterlerdeki zenginlik ne de olayların derinliği anlamları...2. bölüm yayınlandı henüz ama game of thrones ezerr!!!

(tu)

GERGE said:

Spartacus bunun yanında hiç bu arada bence. Yeni başladı daha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
So far, the first episode of Game of Thrones has been seen by more than 6.8 million viewers across different platforms.

deadline.com

Rating ilk gösterildiği anın sadece. HBO iki-üç günde 4-5 kere yayınladığı için dağınık da olsa epey insan izlemiş.

not: ilk kez avatarım oldu =)
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten spartacus lotr misali action beklemek yanlış biraz , kitaplar bi kere 5757463 tane karakterin entrika içinde entrika içinde entrikaları üstüne, arada aksiyonda var tabiki ama sürekli kafaların uçmasını cgi kanların fışkırmasını beklemeden izlemek lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...