Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 çok beğendim ben de ilk iki bölümü. hemen sardı, daha devam etsin istedim. :) oyuncular çok iyi, ortam filan hepsi şahane. yalnız gene sevişmeyi abartıyorlar gibi bir izlenim edindim heh, kitapları okumadığımdan hadi inandım diyeyim. 1-2 lenistırlara dayak denizin ötesinden gelecek sanki ama ned abi atsın dayağı isterim. kızdırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kız kardeşine hediye almayı planlıyanlar. http://www.valyriansteel.com/shop/swords/needle-sword-of-arya-stark/prod_3.html "Stick them with the pointy end." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bana hediye almayi planliyanlar ayni siteden longclawa bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ejderha çıksa tadından yenmez falan demişiniz de, ben hatırlıyorum sanki trailer'lardan birinde vardı ejderha... hatta trailer hakkında tek beğenmediğim şey olmuştu. film CGI kadar başarılı değildi, sırıtıyordu biraz diye aklımda kalmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 merlindeki gibi ordular dağıtacak ejderha olacaksa hiç gelmesin bence =) psikolojik etkileri olsun sadece halk üzerinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sabonis said: ejderha çıksa tadından yenmez falan demişiniz de, ben hatırlıyorum sanki trailer'lardan birinde vardı ejderha... hatta trailer hakkında tek beğenmediğim şey olmuştu. film CGI kadar başarılı değildi, sırıtıyordu biraz diye aklımda kalmış... dediklerim tutuyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Yanlış hatırlıyorsun bence, yoktu ya öyle bir trailer. Kanıt istiyorum varsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben trailerler de sadece karga gördüm kanatlı olarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 şıpo çocuk duvarda gezerken dedim bu altairin atası galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi cocuk sehzade. sizin hanginiz götü yer oralarda dolaşmak falan. çıktıgı yerler cok fena lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ilk bölüm iyiydi baya da 44 sayfa ne konuştunuz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Yazmadan önce bir inceleseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 inceledim zati bu kadar övüldüğü için izledim de bi spartacus değil yine de. du 2. bölüm de iniyor onu da izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 "İnceleseydin" diyorum, 44 sayfa ne konuştunuz diyorsunya 2 bölüm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 44sf spoiler vermeyin! dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 son 20 sayfa için: spoiler verdik,sonra spoiler verenlere kızdık,kızdıkça daha çok spoiler verdik:) ahmedinejad said: ilk bölüm iyiydi baya da 44 sayfa ne konuştunuz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Kitap okuyanlarla diziden takip edenler arasında kavga çıktı mod darbe yaptı topiği ikiye böldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Spartacus bunun yanında hiç bu arada bence. Yeni başladı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bir kolda kitapçılar diğerinde diziciler ee tabi arada da ikili oynayanlarda var bnm gibi;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yani spartacüste doğru düzgün senaryo yoktu ki...vardı ama bununkinle kıyaslanmaz,ne karakterlerdeki zenginlik ne de olayların derinliği anlamları...2. bölüm yayınlandı henüz ama game of thrones ezerr!!! (tu) GERGE said: Spartacus bunun yanında hiç bu arada bence. Yeni başladı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 belki kitabı okuduğunuz için çok heyecanlanmışsınızdır eyvallah da, spartacus daha bi heyecanlı geliyordu bana. hoş daha iki bölüm tabi. neyse parasını ben mi veriyorum izleyelim görelim bakalım. 2 milyon rating de azmış ama ya. şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ilk 5-6 bölüm sadece karakter tanıtımı. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 So far, the first episode of Game of Thrones has been seen by more than 6.8 million viewers across different platforms. deadline.com Rating ilk gösterildiği anın sadece. HBO iki-üç günde 4-5 kere yayınladığı için dağınık da olsa epey insan izlemiş. not: ilk kez avatarım oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sıkıcı nasıl diyorsunuz abi ya ben izlerken bitmesin diye dakika başı ne kadar kaldı diye bakıyorum geri ala ala izliyorum mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi zaten spartacus lotr misali action beklemek yanlış biraz , kitaplar bi kere 5757463 tane karakterin entrika içinde entrika içinde entrikaları üstüne, arada aksiyonda var tabiki ama sürekli kafaların uçmasını cgi kanların fışkırmasını beklemeden izlemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar