Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 THARKAS said: malisandre cok cirkin olmus. allah carpar öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 R'hllor çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 çocuk iyi oynuyor ya anası bile tırstı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 davos tam can reno ama heh. yalnız ikinci bölümü de izledim de, o kadar stannis stannis dedik, adam bayağı kazma şu ana kadar. geyiklerden düzgün adam çıkamamış mı ne. :/ 2 balonun kızı şaşırttı heh, arkadan vururlarsa robb'u çok pis olacak. arya kraliçe, o çocuk kral olursa çok eğlenirim. tyrion'a komple bıraksalar yönetimi ancak kurtarır, cofri tam gidici. cofri evet tam erol taş, o rolü iyi kotarıyor çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Abi, Joffrey mükemmel oynuyor. Böyle izlerken her sahnesinde bir tedirgin oldum, sanki ekran çıkıp saldıracak. Ne olacağına bilmeme rağmen tam tersi olacak, öldürecek, kesecek, biçecek diye düşündüm. Çocukda gelecek var, şimdiden büyük oyuncu. Hepsi çok iyi oynuyor gerçi, ama bu bölümde Joffrey ve Tyrion ezdi geçti herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 http://28.media.tumblr.com/tumblr_lnmqumbrAg1qb7k1zo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 melisandre fena degil, kadını tam göremedik, belki sinirlenince daha güzel oluyordur shgsdfsc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 2. bölümle ilgili soru! kitabı okuyan biri öm atıvesin abi bu adam doğan erkek çocukları white walkerlara falan mı veriyor wright üretim tesisi gibi. ondan kafası rahat buna kimse dalmıyor mu nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 snow bunun cevabını arıyor ikinci bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Bekle öğrenirsin. Çok spoiler olur böyle öğrenmen, onu da söyleyeyim. İlerse suspense olacak o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 2. bölüm nası bu kadar çabuk çıktı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 hbo go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ama ben doğru tahmin ettim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 görüntü kalitesi iyi mi 2'nin ona göre indirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 SenariouS said: GERGE said: Davos'u Stannis sandım başta. Oyuncular yer değiştirmeli bence. SenariouS said: davos ile stannis oynayan yer değiştirmesi lazım sanki. ahahaha aynen.davosu gorunce ilk dedim stannis olmuş beğendim ama değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 gayet güzel indirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 memeleri hd görmeyince tad almıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 abi çok göreceli bi soru sormuşsun. bence izlenebilir derecede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 nerden indirecez bi öm atıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 abi ne ilginç adamlarsınız siz ya :D torrentle kafayı kırmışınız warez-bb.org buraya üye olun artık şu soruları da sormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 barnacle said: görüntü kalitesi iyi mi 2'nin ona göre indirelim 720p sini indir DVD kalitesinde gibi. gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Cystein said: abi ne ilginç adamlarsınız siz ya :D torrentle kafayı kırmışınız warez-bb.org buraya üye olun artık şu soruları da sormayın. "Sorry, but the board administrator does not allow new registrations to this board." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 NolaxThensbane said: nerden indirecez bi öm atıverin oha öm atacaktım yanlıs oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ikincide ban gelir -gerge yok, yok, şimdi gelir, harbi spo verdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ohaa spoiler'a gel.!! harbi kitaba sıçmışsın bilader ban gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar