dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 off çok var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 GERGE said: Dizisi geliyor. Ekim'de çekimlere başlayacaklar. Senaryo hazır. Her sezon bir kitabı anlatacakmış, bu demek oluyorki 7 sezon olacak. 2 yılda bir sezon gösterirler sanırım kitapların çıkma hızını düşünürsek. HBO çekiyor BBC yardımıyla. İngiltere ve İrlanda'da, zaten başka yerde de çekilmezdi bence. http://www.imdb.com/title/tt0944947/ yani dizi 14 yıl mı sürücek ?? :O TRT Bizimkiler asdsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 April? Off harbiden çok var. Ocakta fln başlar diye umut etmiştim. Birde konunun ismi Game of Thrones diye değiştirseniz daha iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 2 yılda bir sezon olmaz belki. Ama son kitabı en aşağı 7-8 yıl içinde görürüz. Son çıkan kitabın üzerinden 5 yıl geçti, yeni kitaba hala bir yıl kadar var. Seride 3 kitap daha çıkacak. Hep böyle geç çıkarlarsa son cildi 13 yıl sonra bile görebiliriz. 3. ve 4. kitabın arasında da 5 yıl vardı. Her halükarda 7 yıl sürer zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 di said: Rewendor said: Hakikaten başka yerde çekilemezdi, çok ümitliyim, 1. kitaptayım daha ama oldukça güzel. Ama biyerden sora kitaptaki her karakterin ölüp durması aşırı derece bayıp bıktırıyor. "X şöyleydi böyledi onu bunu yaptı chapter chapter anlattık, derken öldü, o değil de Y vardı o da şöyle iyi böyle kahramandı, derken o da öldü, o değil de Z..." Ya kusura bakma da bokunu cikardiniz artik yeter. Ya spoiler tag'ini kullanin ya da hic yazmayin bi zahmet. Bir sekilde suradan haberdar olup izleyecegimiz/okuyacagimiz her seyin icine limon sikiyorsunuz. The Walking Dead konusunda da aynisini yaptiniz ustelik. lol, spoiler dediğin şeyin içinde hiçbir spoiler yok yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Adam belki X, Y ve Z'yi karakterlerin ismi sanmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Yeni farkettim bunun 1. kitabı bende varmış. Bir kitap fuarından almış ama okuyamaya vakit bulamamıştım. Vakit ayırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Rock said: Yeni farkettim bunun 1. kitabı bende varmış. Bir kitap fuarından almış ama okuyamaya vakit bulamamıştım. Vakit ayırmak lazım. heh birinci kitap değil işte o, birinci kitabın yarısı bana da kitap fuarında 5TL'ye vermişlerdi FRPNet'teki adamlar asdfds zaten okuduğuma pişman olmuştum tak diye yarıda bitiyordu. Seneler sonra diğer yarısı çıktı, halen okumadım gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 @rewendor Spoiler olması için illa isim vermen gerekmiyor Ben kitabı 4-5 gün önce bitirdim. Bu konuyu ve senin postunu okumuştum. 1. Kitabın Tamamını Okumamış Olan Bakmasın(Türkçede yarısını okumuş olanlarda bakmasın pls) Senin sayende belli bir yerden sonra her bölümde Eddardın ölmesini bekledim ki sonuçta gg. Sen xyz yazsanda bi karakterin öleceğini söylemişsin en azından, eddard olduğunu anlamakta o kadar zor olmadı. Bu tarz serilerde ana karakterler genelde bu kadar kolay gitmez. Eh haliyle sen şunları söylemesen benim alacağım tat çok daha farklı olacaktı. Kitap hakkında eleştirilerin varsa gogo masaüstü topiğine. İlla burada laf söliceksende, di haklı sonuna kadar spoya abanıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hikayede karakterler sık ölüyo dedik bunu spoiler yaptınız, helal. bak bi spoiler daha söyleyeyim, kılıç dövüşleri var hikayede, böyle adamlar birbirlerine kılıçla dalıyor falan, yaa acaip spoiler oldu bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 aldim kitabi, bakalim kimler olecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Sunday, April 17th 2011 olarak kesinleşmiş çıkış tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Yeni fragman: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 uzun zamandır bu kadar merakla bişey beklemedim lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ikinci kitaba giriyorum simdi, ilkine cok tepkiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Kitabi gibi olursa mukemmel olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 of baya iyi olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Nisan'ın 17'si tam bahar tatilinin son günü. Bahar tatilinde oturup tüm seriyi tekrar okuyacağım ben de. Hazırlık olur diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Geçen hafta başladım ilk kitaba. Karakterler cidden yaşıyor gibi ve her bölüm başka karakterin gözünden olması mükemmel. Dizi olacağını da yeni öğrendim ve heyecanlandım henüz ilk kitabın 150. sayfasında olmama rağmen. Dizide de her karakterin duygularını yansıtabilirler inş. düz bir anlatım olmaması gerekir. zaten kitabı güzel yapan her karakterin duygularını okuyabiliyor olmak. tabi daha hikayeyi adam akıllı bilmediğim için sadece bu konularda yorum yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yaprak dokumunun fantastigi haci bu, nerden drama cikarsam diye kasmis adam, 3e baslicam ben de simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UWIyCUHrESk&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 İlk kitabı bir daha okuyayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Hemen gelsin ya. Zor tutuyorum kendimi kitapları tekrar okumamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar