Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Dizisi geliyor. Ekim'de çekimlere başlayacaklar. Senaryo hazır.

Her sezon bir kitabı anlatacakmış, bu demek oluyorki 7 sezon olacak. 2 yılda bir sezon gösterirler sanırım kitapların çıkma hızını düşünürsek.

HBO çekiyor BBC yardımıyla. İngiltere ve İrlanda'da, zaten başka yerde de çekilmezdi bence.

http://www.imdb.com/title/tt0944947/

yani dizi 14 yıl mı sürücek ?? :O
TRT Bizimkiler asdsads
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
2 yılda bir sezon olmaz belki. Ama son kitabı en aşağı 7-8 yıl içinde görürüz. Son çıkan kitabın üzerinden 5 yıl geçti, yeni kitaba hala bir yıl kadar var. Seride 3 kitap daha çıkacak. Hep böyle geç çıkarlarsa son cildi 13 yıl sonra bile görebiliriz. 3. ve 4. kitabın arasında da 5 yıl vardı.

Her halükarda 7 yıl sürer zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Rewendor said:

Hakikaten başka yerde çekilemezdi, çok ümitliyim, 1. kitaptayım daha ama oldukça güzel. Ama biyerden sora kitaptaki her karakterin ölüp durması aşırı derece bayıp bıktırıyor. "X şöyleydi böyledi onu bunu yaptı chapter chapter anlattık, derken öldü, o değil de Y vardı o da şöyle iyi böyle kahramandı, derken o da öldü, o değil de Z..."

Ya kusura bakma da bokunu cikardiniz artik yeter. Ya spoiler tag'ini kullanin ya da hic yazmayin bi zahmet. Bir sekilde suradan haberdar olup izleyecegimiz/okuyacagimiz her seyin icine limon sikiyorsunuz.

The Walking Dead konusunda da aynisini yaptiniz ustelik.

lol, spoiler dediğin şeyin içinde hiçbir spoiler yok yalnız.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Yeni farkettim bunun 1. kitabı bende varmış. Bir kitap fuarından almış ama okuyamaya vakit bulamamıştım. Vakit ayırmak lazım.

heh birinci kitap değil işte o, birinci kitabın yarısı

bana da kitap fuarında 5TL'ye vermişlerdi FRPNet'teki adamlar asdfds zaten okuduğuma pişman olmuştum tak diye yarıda bitiyordu. Seneler sonra diğer yarısı çıktı, halen okumadım gerçi
Sosyal ağlarda paylaş

@rewendor
Spoiler olması için illa isim vermen gerekmiyor
Ben kitabı 4-5 gün önce bitirdim. Bu konuyu ve senin postunu okumuştum.

1. Kitabın Tamamını Okumamış Olan Bakmasın(Türkçede yarısını okumuş olanlarda bakmasın pls)

Senin sayende belli bir yerden sonra her bölümde Eddardın ölmesini bekledim ki sonuçta gg. Sen xyz yazsanda bi karakterin öleceğini söylemişsin en azından, eddard olduğunu anlamakta o kadar zor olmadı.
Bu tarz serilerde ana karakterler genelde bu kadar kolay gitmez. Eh haliyle sen şunları söylemesen benim alacağım tat çok daha farklı olacaktı. Kitap hakkında eleştirilerin varsa gogo masaüstü topiğine. İlla burada laf söliceksende, di haklı sonuna kadar spoya abanıcaksın.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Geçen hafta başladım ilk kitaba. Karakterler cidden yaşıyor gibi ve her bölüm başka karakterin gözünden olması mükemmel. Dizi olacağını da yeni öğrendim ve heyecanlandım henüz ilk kitabın 150. sayfasında olmama rağmen.

Dizide de her karakterin duygularını yansıtabilirler inş. düz bir anlatım olmaması gerekir. zaten kitabı güzel yapan her karakterin duygularını okuyabiliyor olmak. tabi daha hikayeyi adam akıllı bilmediğim için sadece bu konularda yorum yapabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...