hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 hound spoiler'ı var BAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 pff 2. sezona 169 gün 9 saat kaldı sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Haftasonu blueguy formatinda baktim cok iyi gercekten. o buz mavisi gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Fne7LBhshDA yarı-trailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 en kötü cgi'yı mı gördüm? spoiler olmasın diye yazmıyorum olayı bir de suların yıktığı yer neresiydi biri ö.m ya da spoiler olarak yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi dragon kızı 3 tane nurtopu gibi dragon sahibi mi oldu şimdi? onlara annelikmi yapıcak? dsf suların yıkıldığı yeri bende anlamadım. 1.sezonda öle bi taşıntıdan hiç söz edilmiyordu, ayrıca bir nehir o kadar taşmaz... yani benim bildiğim nehirler arasında şehirler. ayrıca bu nasıl 2sezon şeyi.. sadece savaş geliyor herşey kızışıyor o oluyor bu oluyor böle oldu olacak vs yani bunu zaten izleyici de biliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 @escape;dedim ya yarı trailor diye, birkaç sahne 2. sezona ait sanki,diğerleri ilk sezondan alma parçalar, ama olayların akışıyla bir ilgisi var olbilir, ben en çok şu sözlere bittim... wolves are bleeding lions are roaring dragons are flying war is coming... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 alakasi yok videonun, adam yazmis baska filmden aldim vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 yok valla o yeşil alevli kısmın kesinlikle alakası var ve bence efekt olarak baya kötü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 su sahnesi 2012 filminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Trailer fake zaten. Adam kendi koymuş işte o yeşil sahneyide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Robin Hood - 2012 - Game of Thrones'dan görüntüler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Kitaplara diziden sonra başlamış biri olarak resmen okurken dizideki karakterler canlanıyor kafamda ve hiç rahatsız etmiyor. O açıdan baya başarılı cast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Disappear said: bugun ofise cnbce'den davetiye geldi, aksam yeni yayin donemi partisi varmis. davetiyenin sekline semalina bakilirsa game of thrones agirlik bisi olcak galiba. kumas bir kesenin icerisinde sarilmis parsomen, icinden kilic cikti game of thrones yazan. seviyorum bu kanali Reina'da da açılış partisi yaptılar galiba, önünden geçerken görmüştüm bütün house'ların bayraklarını alıp asmışlardı hepsi dalgalanıyodu yanyana çok kıskanmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 oha şuan ben de kıskandım yanlız,özellkle parşömeni gördükten sonra:'< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 game of thrones tahti koymuslardi reinanin ortasina sdf. onun disinda cok bisi yoktu ama :p edit: ha tabi beles icki vardi o hayli hayli yeterliydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bu diziyi yeni izlemeye başladım da, "fuck" felan diyorlar, o dönemlerde var mıydı ki fuck lafı? bi de diziyi çok kaliteli yapmışlar. hani ilerleyen bölümlerde konuyu felan sevmeyeceğim belki de, çekim ve yapım kalitesi olarak şahane. adamlar baya uğraşmış. bi de 1 saatlik bölümler. filmlerden kaliteli yapmışlar. şu ekip daha çok fantastik film veya dizi yapsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 o dönemler derken? roma dizisi mi abi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ahahahasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Orta çağ'da vardı bu arada fuck. High middle ages kökenli kelime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 star wars zamanlarında var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 tema orta çağ da dünya başka dünya abi dsfkjg o dönem fuck var mıydı'dan ziyade, "o dünyada nasıl ingilizce var lan?" diye sorgulasan daha mantıklı olcaktı löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 dizi hangi dönemlerde geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 osmanlının altın çağında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar