huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 aquila said: abi gandalfin babasi demirciydi cunku, babasindan yadigar o kilic, orclar kesti babasini, intikam aliyo. bi de o kılıçta böyle bir güç var ama tam olarak ne olduğunu anlayamıyor gandalf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 gandalf çok tırt zaten ya. sopayı da kaptırmıştı diğer dedeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 gandalf para kaptırmış saurona, aslında bütün olaylar düzmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Bu konu da burada biter, çok takıldınız adama. Sen de bir daha izle kardeşim aynı anda başka bir şey yapmayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 kış gelsin artık ya daenerys i özledim. çok özledim özledim *çenesi titrer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 GERGE said: Bu konu da burada biter, çok takıldınız adama. Sen de bir daha izle kardeşim aynı anda başka bir şey yapmayarak. ahah yok lan komigime bile gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Kış? İlkbahar demek istedin her halde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 yanarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 GERGE said: Bu konu da burada biter, çok takıldınız adama. Sen de bir daha izle kardeşim aynı anda başka bir şey yapmayarak. bence alınmıyodur senko, kıkır kıkır gülüyodur çok güzel gülüyosun selçuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 dizi burası kardeşim. kitap konuşmak yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Ardeth said: birinci filmin sonunu devamını getirebilmek için öyle yapmışlar (bu sinemada bir kız tarafından gerçekten kurulmuş bir cümledir) ben adapazarında seyretmiştim lotr lardan bir tanesini. elemanın birinin telefonu çaldı. adam direk açtı konuşuyor "...ya işte çocuk çoluk geziyolar dağ ova ama bazılarının sakalları var; nea anlamadım..." true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Saeros said: GERGE said: Bu konu da burada biter, çok takıldınız adama. Sen de bir daha izle kardeşim aynı anda başka bir şey yapmayarak. bence alınmıyodur senko, kıkır kıkır gülüyodur çok güzel gülüyosun selçuk.. histerik histerik guluyorum mutamediyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 fenris said: Ardeth said: birinci filmin sonunu devamını getirebilmek için öyle yapmışlar (bu sinemada bir kız tarafından gerçekten kurulmuş bir cümledir) ben adapazarında seyretmiştim lotr lardan bir tanesini. elemanın birinin telefonu çaldı. adam direk açtı konuşuyor "...ya işte çocuk çoluk geziyolar dağ ova ama bazılarının sakalları var; nea anlamadım..." true story. Ben daha epik bir tane biliyorum, eleman izlemiş ilk filmi anfide kız arkadaşına anlatıyor çok güzel film daha 8 bölüm var diyor, toplamda 9 yüzük var demişdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 senko said: bundan once en son spartakus seyrettiydim o izlettiriyordu mesela kendini bide daha konuyu tam anlayamadim bunda hatta dur soram lan bu sari sacli gavat varya niye oldurdu bu krali? bide nasi yasio hala, adam krali oldurdu laylaylom geziyor? bide kariyla sevisirken cocugu atti ya assaga, o hatun bu adamin neyi oluo? ibretlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 dizi nezaman başlıyor yahu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Nisan'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Dun CNBC-E'deki versiyonu goren var mi? Malum sahnenin ne kadarini kesmisler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 @senko imdat böylemi izliyon diziyi http://1.bp.blogspot.com/_d_z0v3d4aXs/S8WrNgI5J9I/AAAAAAAAADw/8mr4i9l6daU/s1600/multitasking.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Lan seyretmeyin böle diziler körpecik beyinleriniz sonra şey olur zuhahaha said: > M. Kurtbay Önür - İSTANBUL Türk televizyonlarında yayınlanan dizilerin bir çoğunda “Paganizm” reklamı yapılıyor. Paganizmin, tam manasıyla (çok tanrıcılık)?putperestlikten ibaret olduğu biliniyor. Şamanizm’in batı versiyonu da diyebiliriz. Yoğun bir “semboller” kuşağı olan bu kültür; “totemlerle”, “ayinlerle” süsleniyor. Sihir ve büyü ile daha çekici hale getirilmeye çalışılıyor. Son yıllarda İngiltere kaynaklı dizilerin yanı sıra Amerikan yapımlarla bütün dünyada yoğun paganizm propagandası yapılıyor. Daha önce ekranlara gelen Merlin ve Camelot dizisinde paganizm adet ve görenekleri sunuluyordu. Şimdilerde CNBC-e ekranına gelecek olan ‘Game of Thrones’ adlı dizi de buram buram “paganizm” kokuyor. Putperestlik örflerinin sağladığı, paganların serbest dürtüleri ve geleneklerinin rahatlığıyla; çıplaklık, vahşet, büyü ve korku duyguları körpe beyinlere işleniyor. BEYİN YIKIYORLAR! Ülkemiz televizyonlarında yayınlanan sihir, büyü ve fantastik öge içeren bolca yapım zaten mevcuttu. Bugüne kadar Sihirli Annem, Selena, Tatlı Cadı, Sabrina, Bez Bebek, Acemi Cadı, Kayıp Prenses, Cinlerle Periler, En İyi Arkadaşım, Kara İnci, Peri Masalı, Prenses Perfinya, Ruhsar ve Tılsım Adası gibi “pagan” mesajlarıyla yüklü yapımlar çocukları eğlendirip, vakit geçirmelerini sağlasa da aslında onların zihinlerinde telafisi mümkün olmayan izler bırakıyor. Harry Potter modasıyla başlayan pagan misyonu, bütün dizilere, filmlere ve çizgi filmlere sıçramış görünüyor. Psikiyatrist Prof. Dr. M. Kemal Sayar, bu tür film ve dizilerin çocuklar üzerinde büyük bir tahribata yol açtığını söyleyerek, “8 yaşından küçük çocuklar kesinlikle bu tür film ve dizilerden uzak tutulmalıdır. Çocuklar fantastik dünya ile normal hayatı ayırt edemezler. Çocuklar ve gençler gerçek dünyalarını yavaş yavaş algılamaya başlıyor!” diyor ve ekliyor; “Bu tür yapımlar pagan kültürünün propagandasını yapıyor. Filmde geçenler izleyiciye evrensel doğrularmış gibi sunuluyor. İnancın temeli olan öteki dünya (ahiret) ile ilgili komik tasvirler yapılarak izleyicinin itikatları muhasara altına alınıyor!” Türkiye gazetesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 öyle ya allahsızlık dizboyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 westeros'u bırakıp kabeye gitsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hani varsayalım ki öküz dışkısı değil bu koca yazı ve gerçek bir riski betimliyor. paganizmi öpüp başı üstüne koysun gene de, apostat paganı geri çevirir de ateisti nah çevirir. hesap kitap yap biraz arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://i.imgur.com/JdnSI.jpg başkan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yeni bölümü çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/JdnSI.jpg başkan ya(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar