Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 http://geektyrant.com/storage/post-images-2011/GameofThrones0729113.jpg ne olduklarını anlamam biraz sürdü fdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 akjdhasjkd ben anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 izledim bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Cuce said: sibel kekili ejder cıkmasın la! Sen sonunda başladın mı şunu izlemeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ve tabi çoğunuzun yaptığı gibi son bölümü izledikten sonra bi dahaki sezon kaç hafta sonra çıkcak acaba merakı içersinde imdbye bakıp küfrettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 çekimlere başlamışlar temmuzda,resim mesim video neyin gelir diye avutuyorum ben kendimi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ya bu gerizekalılar blackfish i yine koymayacaklar sezon 2 de sanırım, hadi onu koymuyosun, lan edmure u nasıl çıkarıyosun diziden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 axedice said: Cofride chaotic evil olacak kapasite yok, olsa olsa stupid evil olur o. chaotic ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ayrıca sibel kekilli burnuna estetik yaptırmış herhalde heh http://www.learningpracticalturkish.com/sibel-kekilli--erotik-publicity-photo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Sparkcaster said: ya bu gerizekalılar blackfish i yine koymayacaklar sezon 2 de sanırım, hadi onu koymuyosun, lan edmure u nasıl çıkarıyosun diziden? kitap!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 kitap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 DarKRideR said: 3d modellemeler hariç o kadar basit efektler ki aslında, uygulama konusunda ders niteliğinde bir video olmuş o, hani minimum maliyete böylesine bir proje de nasıl bu kadar başarılı green kullanırız falan dersi resmen o kadar da değil hocam. öyle bir söyledin ki sanki 2 tane velet bile bunu yapar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 zeper said: çekimlere başlamışlar temmuzda,resim mesim video neyin gelir diye avutuyorum ben kendimi:) george amca bloguna koyar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Tron said: DarKRideR said: 3d modellemeler hariç o kadar basit efektler ki aslında, uygulama konusunda ders niteliğinde bir video olmuş o, hani minimum maliyete böylesine bir proje de nasıl bu kadar başarılı green kullanırız falan dersi resmen o kadar da değil hocam. öyle bir söyledin ki sanki 2 tane velet bile bunu yapar gibi... ekipmanı sağla, 2 tane de velet ver. Azıcık beyin varsa düzgün bir greenbox çekimlerini 2-3 haftada öğretirim. Greenbox seti kurmak ve çekim yapmak basit birşey, asıl zorluk post-prodüksiyonudur. Ha yok mu çekim sırasında zorluk, seti kurdun, ışıkları süper yaptın. Ama neyin nereye koyulacağını bilmiyorsan ve vizyon sahibi bir adam değilsen kütük gibi çekersin, sonra postta adamdan öyle bir küfür, bela yersin ki 20 sene ilahi güçler bedduadan yamulan bedenini düzeltemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 greenboxa artık herkes ulaşabiliyo zaten ama önemli olan üstüne koyduğu şeylerin hiç sırıtmıyo olması. bence hiç dediğin kadar basit değil ya. Imp'in zindandan etrafa baktığı sahne dışında herşey gayet mekan gerçekten bulunmuş gibi nerdeyse. zaten kaleler vs.. tamamen aynı dokuyu yakalamışlar. textureları hazırlayan kör olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Ardeth said: ve tabi çoğunuzun yaptığı gibi son bölümü izledikten sonra bi dahaki sezon kaç hafta sonra çıkcak acaba merakı içersinde imdbye bakıp küfrettim ben böyle "ekim'de flaan başlar yeae" derken şunu okuyup merak ettim baktım, şaşırdım ya kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 1. sezonu ne zaman başladı ki 2. sezonun eylül-ekimde veya ocakta vs. başlamasını bekliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ne bileyim? şaşırmadan önce ön araştırma yapmadım özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 özledim lan http://www.spoilertv.co.uk/images/cache/game-of-thrones/season-1/screencaps/daenerys-targaryen-game-of-thrones-17904234-500-281_595.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Sparkcaster said: ya bu gerizekalılar blackfish i yine koymayacaklar sezon 2 de sanırım, hadi onu koymuyosun, lan edmure u nasıl çıkarıyosun diziden? daha casting bitmedi ki.. hala yeni casting haberleri geliyor.. en son Balon Greyjoy'u çıkardılar işte. Edmure falan sonra gelir raadol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Ardeth said: axedice said: Cofride chaotic evil olacak kapasite yok, olsa olsa stupid evil olur o. chaotic ergen hala buna bakıp gülüyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Sovereign said: Sparkcaster said: ya bu gerizekalılar blackfish i yine koymayacaklar sezon 2 de sanırım, hadi onu koymuyosun, lan edmure u nasıl çıkarıyosun diziden? daha casting bitmedi ki.. hala yeni casting haberleri geliyor.. en son Balon Greyjoy'u çıkardılar işte. Edmure falan sonra gelir raadol nereden takip ediyorsunuz bu haberleri acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 O ikisi olmadan olmaz, merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Notch said: Remember that scene in Game of Thrones where Tyrion chose a trial by battle in the Eyrie? Well, let’s do that instead! Ahahahah minecraft vs. bethesda "scrolls" davasında Notch'un tavsiyesi quake deathmatch maçı atıp kazananın istediğini alması şeklinde. http://www.megagames.com/news/minecraft-creator-asks-settle-lawsuit-through-deathmatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 welgam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar