escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dasaaa said: http://www.youtube.com/watch?v=hxc0EQiwngE kötü olmuş. direk orjinal müziği koyarım daha iyi. bi de kaç kişi izliyoki bu diziyi dışarda bi şekil yapasın çevremde tek ben izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Penthesilea said: USUYORUZ KHALEESI REYIZ P.S. sirf bu yuzden izleyene kadar girmedim basliga, spoiler kullanin. şunun benzerlerini feysbukta falan yapanlar var.ne anlıyorlar tatmin mi oluyorlar anlamıyorum cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Masquerade said: II. Kitap çıkıyormus 2 haftaya Türkçe. Epsilon`u takip edin İngilizce okuyamam diyenler. obbaa çok iyi. dizi de çıkınca hızlandırırlar da ilk kitap gerekli şeyler'ken epsilon 2. yi çıkarıyor. garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 herkez bir ayrintiyi atlamis mille gururumuz Sibel yine cok pis döktürmüs. güzeldi begendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Seele said: herkez bir ayrintiyi atlamis mille gururumuz Sibel yine cok pis döktürmüs. güzeldi begendim ben bu bölüm önceki kadar beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu bölümde 10 sn falan gözüktü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 spring diyo harbi 9 ay beklicez kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 BiTcH_oFBaT said: Masquerade said: II. Kitap çıkıyormus 2 haftaya Türkçe. Epsilon`u takip edin İngilizce okuyamam diyenler. obbaa çok iyi. dizi de çıkınca hızlandırırlar da ilk kitap gerekli şeyler'ken epsilon 2. yi çıkarıyor. garip 2. kitap dnrda var abi arkabahçeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 birinci kitabı 2 ye bölmüşler senin dediğin onun ikinci kısmı. clash of the kings çevrilmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 öeh. nası adiler var ya gerçi alamanyada gördüydüm 19€'ydu ilk kitabın tamamı burda 19tl x2 aynı şeye geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Beyler kitapyurdunda aratınca 2 kitap çıkıyor ikiside aynı konu olarak geçiyor. 2. Kitap birinci sezonumu anlatıyor yine ? Anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ilk kitap 2`ye bölünmüş öyle satılıyor türkçe olarak. 2. kitabın adı a clash of kings. türkçesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ortadan ayırmışlar kitabı 2 post üstte var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abi evet dragonları çok güzel renderlamışlar bayıldım ama , red-black dragon = şımarık , direk, ilerde acayip problem çıkarır o fırlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 teknik olarak iyiler bayağı da, render falan hikaye. cıbıl khaalesi'nin üzerinde gördük çıldırdık adeta. çok güzel bi sahneydi. bi de kaalesinin gözleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 3-4 metre olunca görcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Dragon Age'i kurdum yeniden karakter human noble Eddard köpeğin adı da Joffrey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ozii_x said: Beyler kitapyurdunda aratınca 2 kitap çıkıyor ikiside aynı konu olarak geçiyor. 2. Kitap birinci sezonumu anlatıyor yine ? Anlamadım. taht oyunları kısım I ve kısım II diye. tam isimlerine bakarsan görebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 offf çok iyiydi ya. nasıl beklicez şimdi o kadar süre. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Benziyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bunu paylaşan 3. veya 4. kişisin ama benziyo biraz evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bunu paylasan 100. kişiye ugur boral imzali milli takim formasi hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kitabını alsammı diyorumda sonra amannn yea diyorum niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar