Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Spark sen bitirdin mi kitapları ?
Ben yarısına gelmek üzereyim ilk kitabın, bazı şeyleri atlamışlar dizide onun dışında aynı gibi.

Diyaloglar da çoğu yerde aynı olunca önce bu ne lan ben bunu daha önce duymuştum diyorum sonra haaaaa bunun dizisini izlemiştim doğru ya oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

kitap okuyanlara sorum o zaman: uyarlama olarak kitaba sadıklar mı?

genel olarak sadık ama tabi değişik olan yerlerde var doğal olarak kitabı %100 c/p yapamayacakları için, bütçe belli imkanlar belli sonuçta :p zaten dizi başlamadan önce yazar röportajlarda diyor kendisi, değişik yerler de var aynısını beklemeyin diye.

ha kitapta 20 farklı sahne varsa dizide bunlardan 10 tanesi kullanılmış hep, detaylar var bi sürü kitabı okumayan adamın bilmediği aralarda.

bide dizide zaman kavramı çok iyi değil, 2. nokta arasındaki ortalama bir yolculuk 1 ay sürüyor kitapta, ama dizide zırt diye geliyor/gidiyor adamlar bi yerden bi yere, doağl olarak arada aylar geçtiğini bilmiyor sadece diziyi izleyen biri.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

BiTcH_oFBaT said:

kitap okuyanlara sorum o zaman: uyarlama olarak kitaba sadıklar mı?

genel olarak sadık ama tabi değişik olan yerlerde var doğal olarak kitabı %100 c/p yapamayacakları için, bütçe belli imkanlar belli sonuçta :p zaten dizi başlamadan önce yazar röportajlarda diyor kendisi, değişik yerler de var aynısını beklemeyin diye.

ha kitapta 20 farklı sahne varsa dizide bunlardan 10 tanesi kullanılmış hep, detaylar var bi sürü kitabı okumayan adamın bilmediği aralarda.

bide dizide zaman kavramı çok iyi değil, 2. nokta arasındaki ortalama bir yolculuk 1 ay sürüyor kitapta, ama dizide zırt diye geliyor/gidiyor adamlar bi yerden bi yere, doağl olarak arada aylar geçtiğini bilmiyor sadece diziyi izleyen biri.

ben zaten kurtların büyümesinden anlıyorum zamanın nasıl geçtiğini haha
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...