aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 huu çok net oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Ya RR Martin'e birisi plot armor öğretsin böyle bitmez bu dizi. Öyle bir geçer zamankiden daha çok dram var lan bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 delikanli serisi dostum bu, oyle plot armor filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bazı şeyleri değiştirmişler dizide, bazısı güzel bazısı kötü olmuş, benim eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bazi yerler bana göre cok hizli geciyor kitaba göre ama genelde sadik kalinmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Spark sen bitirdin mi kitapları ? Ben yarısına gelmek üzereyim ilk kitabın, bazı şeyleri atlamışlar dizide onun dışında aynı gibi. Diyaloglar da çoğu yerde aynı olunca önce bu ne lan ben bunu daha önce duymuştum diyorum sonra haaaaa bunun dizisini izlemiştim doğru ya oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 BiTcH_oFBaT said: kitap okuyanlara sorum o zaman: uyarlama olarak kitaba sadıklar mı? genel olarak sadık ama tabi değişik olan yerlerde var doğal olarak kitabı %100 c/p yapamayacakları için, bütçe belli imkanlar belli sonuçta :p zaten dizi başlamadan önce yazar röportajlarda diyor kendisi, değişik yerler de var aynısını beklemeyin diye. ha kitapta 20 farklı sahne varsa dizide bunlardan 10 tanesi kullanılmış hep, detaylar var bi sürü kitabı okumayan adamın bilmediği aralarda. bide dizide zaman kavramı çok iyi değil, 2. nokta arasındaki ortalama bir yolculuk 1 ay sürüyor kitapta, ama dizide zırt diye geliyor/gidiyor adamlar bi yerden bi yere, doağl olarak arada aylar geçtiğini bilmiyor sadece diziyi izleyen biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yine de muhtemelen gördüğüm en sadık kitap uyarlaması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi benim izlediğim kitaba en sadık uyarlama bu. birinci kitabı yeni bitirdim.. ilk kez dizinin önüne geçtim. bi de böyle izleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Abii ne oldu öyle adamı o kadar manipüle edip konuşturdular halka yinede gitti kelle ayıp ya şaşırdım kaldım. This is madness ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 spoylir tusun mu kayboldu nedir. izlemeyen cok fena kufredecek ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Biri editlesin şunu yoksa kulaklar çınlayacak çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Nomak said: Abii ne oldu öyle adamı o kadar manipüle edip konuşturdular halka yinede gitti kelle ayıp ya şaşırdım kaldım. This is madness ! kimin kelle gitti lan (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Dur ben edit leyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 valla bazilari ban hakkediyor. kac yasindasiniz siz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ulan yeni bölüm cıkalı 3 gün oldu be izlemeyen vardır hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bazilari kasitli yapiyor zaten su spoiler isini. su ustteki arkadasin hakki direk kotek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 taksimde sallandırmak lazım bi kaçını bak sposuz mesaj atıyorlarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Episode 10 Trailer 10 bölüm cok az yahu.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Walla ıskalamışım pardon sabaha denk geldi := edıtleyemıyorum zaman aşımı. Yahu benden düzgün user mı var ayıp ama kötek falaka odun kütük hepsi geldi kafama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 in the game of thrones thread.. YOU WIN OR YOU DIE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Norak said: BiTcH_oFBaT said: kitap okuyanlara sorum o zaman: uyarlama olarak kitaba sadıklar mı? genel olarak sadık ama tabi değişik olan yerlerde var doğal olarak kitabı %100 c/p yapamayacakları için, bütçe belli imkanlar belli sonuçta :p zaten dizi başlamadan önce yazar röportajlarda diyor kendisi, değişik yerler de var aynısını beklemeyin diye. ha kitapta 20 farklı sahne varsa dizide bunlardan 10 tanesi kullanılmış hep, detaylar var bi sürü kitabı okumayan adamın bilmediği aralarda. bide dizide zaman kavramı çok iyi değil, 2. nokta arasındaki ortalama bir yolculuk 1 ay sürüyor kitapta, ama dizide zırt diye geliyor/gidiyor adamlar bi yerden bi yere, doağl olarak arada aylar geçtiğini bilmiyor sadece diziyi izleyen biri. ben zaten kurtların büyümesinden anlıyorum zamanın nasıl geçtiğini haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Kurtlar baya yardımcı oldu zaman olaylarında ya. El kadar kurt bi anda eşşek kadar olunca anladık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 daha eşşek kadar olmadı olacaklar olm dire wolf değilmi onlar ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar