Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut geliştirme ile ilgili

Dennis

Öne çıkan mesajlar

Mirage said:

Genetik bir olay evet. Benim de çenem çok küçük. Kafa yapısı Adam Sandler ile aynı sayılır. Özellikle profilden çok rahatsız edici.

Şekil 1A Adam Sandler

1.76 boy var. İki buçuk sene önce 72 kiloya düştüğümde gıdı nerdeyse yok denecek kadar azalmıştı. Ama bu sefer de çene çok küçük olduğu için yüzünün yarısı yokmuş gibi duruyor ehueh. :p Hem de o zamanlar hakkaten olmam gerekenden fazla zayıftım, hayatımda ilk defa. Günde 1600-1700 kalori falan alıyordum ki kalıcı olarak öyle kız gibi beslenmem mümkün olmadığı için yine 76-77 kiloya çıkmıştım. Şimdi 79-80 kilo civarındayım ve gıdıdaki yağlar rahatsız ediyor yine.

Çözümü ise:

Top sakal:

Bu fotodaki kadar gay olmak zorunda diilsiniz.

top sakal bende imkansız ötesi bişi
başka çözümler alalım
Sosyal ağlarda paylaş

Dddbb said:

Bir sabah bir akşam yeme gibi ilginç diyetler yapmayın.
Alın örnek diyet (yağsız kaslı bir vücut için):

-100gr müsli + 200ml light süt

-yumurta (1 sarı, 7-8 beyaz)

-100gr prinç yada makarna yada haşlama patates

-100gr tavuk eti yada yağsız kırmızı et yada light ton balığı

-100gr lor peynir

-açlıktan geberiyorum diyorsanızda gün sonu biraz light yoğurt

Hepsinin arasında en az birer saat olacak şekilde gün içine yayın. Aralara az miktarda olmak şartıyla meyve, sebze, salata, siyah zeytin gibi şeyler sıkıştırılabilir. Ayrıca bol su için metabolizmayı hızlandırmak için öğün aralarını tercih edin.

Bide süt az duruyor ama proteinide sütle içerseniz günlük 500ml civarı eder.

tabi bu diyet 100 kiloluk adam için ölümcül olabilir kendinize göre gramları ayarlayın işte.

kaç kilosun merak ettim açıkçası.. tamam yağ alımını düşürmüşün falanda, sağlam workout programı uygularsan bu kadar az proteinle yağsız ve kassız bir vücuda max 3 ayda kavuşursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Üyeliğim bitmişti 2 hafta önce eski salonda. Dün yeni salona başladım üyeliğe. İşe 3dk mesafede, güzel oldu o.

Sabahları 06.30'da kalkıp 07.30'da salonda olmayı planlıyorum. 45dk-1saatte bitirip işe geçerim oradan. Haftada 4-5 gitmek istiyorum. Uyku düzenini de 2 haftadır oturttum 23.00'de yatıp 06.30'da kalkıyorum (cmt pazar dahil).

Before fotoları da çekeyim bu gece. 6 ay sonra paylaşırım.

Bir de 0 supplement'le yapacağım. Olduğu kadar artık.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alın örnek diyet (yağsız kaslı bir vücut için):

-100gr müsli + 200ml light süt

-yumurta (1 sarı, 7-8 beyaz)

-100gr prinç yada makarna yada haşlama patates

-100gr tavuk eti yada yağsız kırmızı et yada light ton balığı

-100gr lor peynir

-açlıktan geberiyorum diyorsanızda gün sonu biraz light yoğurt

Hepsinin arasında en az birer saat olacak şekilde gün içine yayın. Aralara az miktarda olmak şartıyla meyve, sebze, salata, siyah zeytin gibi şeyler sıkıştırılabilir. Ayrıca bol su için metabolizmayı hızlandırmak için öğün aralarını tercih edin.

yagsiz kaslı vücut...

100 gr tavuk...

:D :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

p90x yapıpta devam eden var mı?

penth yapıyodu galiba bi ara, noldu o bıraktı mı?

dagın başına taşındıgım için evde temel ekipmanlarla(kapıya asılan pull-up bar, bench , 50 kilo civarı agırlık ve dumble-halter bar) yapabilecegim bir program arıyorum.

deneyimli kaslı abilerin veya kassız guruların tavsiyelerini bekliyorum.

ps:atabarı da var
Sosyal ağlarda paylaş

incline ve normal bench press ve flylar ile yattığımız yerden dumbell'ı iki elle tutup kafamızın üzerinden arkaya doğru uzatıp geri çektiğimiz alt göğüs çalıştırma hareketi* ile kaç günde çizgileri belli göğüs yaparız?
akşamları light ton balığı, light yoğurt, yağsız sütlü light müsli yiyorum. öğlen davuk şiş felan. sabah kahvaltı yapmıyom, çay sigaraya abanıyom.

ulan ne amele soru sordum. neyse yazdık o kadar, vazgeçmeyeyim, postlayayım gitsin.

*adını da söyleyin de öğreneyim bunun. dips felan mı acaba
Sosyal ağlarda paylaş

2 hafta kardio yaptım, sonra sıkıldım :/
gün aşırı gitmeye çalışıyorum salona,
bi gün göğüs, bi gün sırt-triceps, bi gün biceps şeklinde bi döngüde ilerliyorum. ama şu ana kadar en hızlı gelişim göğüs ve omuzda oldu, ondan dolayı bunlara karşı olan hevesim arttı. o yüzden sordum, doğru yolda ilerliyomuyum diye.
Sosyal ağlarda paylaş

ekstradan vakit ayırma şansım olmadığı gibi bi de hiç sevmiyorum ya. koş koş koş nereye kadar. delta x sıfır. adamlar sıkıcı olmasın diye facebook bile koymuşlar koşu bandına ama ısınamıyorum bi türlü :(
1.81 boy var, 84 kiloyum, bi ölçüm yaptılar %18mi ne yağ çıktı. gnc'den ıvır zıvır alsam faydası mı olur zararı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

Kısa çene, surata kilo almak, bunlar benim de muzdarip olduğum dertler malesef

abi sırf bu yuzden sporu bırakamıyorum

2 kilo bile alsam direk yüzümde beliriyor kilolar

bu yuzden en yağsız formumu korumam gerekiyor.yoksa hemen gıdı mıdı fırlıyor
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

ekstradan vakit ayırma şansım olmadığı gibi bi de hiç sevmiyorum ya. koş koş koş nereye kadar. delta x sıfır. adamlar sıkıcı olmasın diye facebook bile koymuşlar koşu bandına ama ısınamıyorum bi türlü :(
1.81 boy var, 84 kiloyum, bi ölçüm yaptılar %18mi ne yağ çıktı. gnc'den ıvır zıvır alsam faydası mı olur zararı mı?

Beslenmeyi hallet, cardiosuz da kilo verirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

aynen abi, bantta koşmak aşırı bayıcı bir aktivite.

doğada koşmaya eywallah ama, band dedin mi bende zoraki zoraki gidiyordum.

boy kilo aynıymış senle hemen hemen.
intermittent fasting diye bi dalga var, ben yaptım kilo verceğime aksine kilo aldım sdf, glisemik indexe dikkat ederek yapmak gerekiyormuş fln, ben dikkat etmeden yapmışım ondan kilo almışım.
ilgini çekerse bir oku.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...