Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugun bir fransızla tanıştım

zarekd

Öne çıkan mesajlar

İmreniyorum, hatta kıskanıyorum.

Avustralyada bunlardan sürüyle vardı, güney afrika, asya fln gezip gelmişler oraya.

Zaten peynir mühendisi ise zaten tam yerine gelmiş, burdan daha iyi ihtisas alanı bulamaz. Peynir çeşidinde sayılı ülkelerden biriyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hı Everyone !
Zarek shown me thıs post and translate ıt for me...
I am the crazy french guy who make thıs...
I really apreccıate your comments espacıaly the last one....
About the ıngenneerıng for cheese who ıs lıke ıngeennerıng of shıt, you should take a look to france to see the ımportance of the cheese ın your culture....
For the crazy ıdea of thıs travel the must ınterrestıng ıs the fact that ı make ıt by choıce almost wıthout money.
I dıdn't go to hotel, or restaurant or take bus or taxı.
The bıggest ıntereset of tıs travel ıs to go ın the dırectıon of the locals, meet the culture, share the tradıtıons...
Just learn to be open.
And ı don't travel mıddle east lıke ıf ıt ıs europe, I cross Jordan and Syrıa from the south to the north the last month and ı really lıve lıke a locals.
For those who are ınterrressed by what happen next here ıs my websıte, you can fınd artıcles, mps and pıctures of the trıp:
http://journals.worldnomads.com/alpha_
All the best for everyone
Take care of yourselfs !
Antoıne
Sosyal ağlarda paylaş

Bizimkinden mis bir ortamda, mis bir kafayla büyüdükleri için böyle atıveriyorlar insanlar kendilerini yollara macera için. Güzel şey tabii, hayata bir kez gelmiş, dolaşsın dünyayı, gezsin, öğrensin. Birkaç ay önce yağmurun altında Adana İskenderun arası otoyolda sırtçantasıyla delinin teki de ters yönde yürüyordu. Tenhada kıstırılıp koyun gibi kesilebilir de. Adam aptal değil aslında. Deli de değil. Yaptığı takdire değer, belki de herkesin uygun koşullar sağlansa gerçekleştirmeyi dileyeceği birşey. Toprağı kötü, havası kötü, şusu busu kötü bir bölgede hangi tohumu atsan adam gibi yetişir? Yoksul, sorunlu, çarpık ortamda yetişen kişinin ne o adamı doğrasa tam anlamıyla suçu var, ne de o adam tam anlamıyla salağın teki düşmüş yollara.
Sosyal ağlarda paylaş

Yav abicim, niye bu kadar şaşırıyorsunuz anlamıyorum ki. Adamların hayatında heyecan yok. Savaş yok, polis yok, aksiyon yok. Ben yolda yürürken telefonu çıkarıp konuşurken bile bi etrafa bakıyorum. Sakat yerlerde dolaşırken dikkatli oluyorum, geriliyorum. Adam gayet güzel, tertemiz bir yerden geliyor, insanlar medeni falan. Heyecan arıyor. Gelsin bulsun. Hem maddi açıdan da pipisi testisine denk insanlar olsa gerek ki "dolaşıcam ulan" diye çıkıp dolaşabiliyor.

Fazla özenmeyelim, gerek yok. Çok özenen varsa alsın arkasına sırt çantasını, İstanbul'da Gazi mahallesini, Beyoğlu'nu arka sokaklarıyla beraber dolaşsın mesela, alın size aksiyon dsfgdfg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...