sg-1 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 İnsanların, öldürülmemesi "manidar" bulunarak ergenekoncu olabileceği şüphesiyle gözaltına alınması talep edilen bir ülkede yaşıyoruz. Cadı avı gibi yani, suya at, boğulursa ergenekon kurbanı, yaşarsa ergenekoncu, bu ne la? Milliyet said: Dost tarikatının lideri olduğu iddia edilen İhsan Güven’in 2004 yılında öldürülmesiyle ilgili davaya bakan 14. Ağır Ceza Mahkemesi’ne bir rapor gönderen Ergenekon savcısı Zekeriya Öz, Güven’in Ergenekon örgütü tarafından öldürüldüğünü ileri sürdü. Öz, Güven’e yakın olmasına rağmen şarkıcı Çelik Erişçi’nin de öldürülmemesinin, ünlü şarkıcının Ergenekon üyesi olabileceği anlamına geldiğini de ima etti. konuyla ilgili Mehmet Y. Yılmaz'ın makalesi http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/11173212.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 türk hukuk tarihinin açık ara en matrak davasına doğru gidiyor. kendi gazetesini bombalatan terör örgütü üyesi, kendisi ile aynı fikirde olan yargıçı öldürten terör örgütü, 1830 yılından kalma avusturya macaristan malı mermisinin bulunması imkansız olan mauzer cinsi tehlikeli tüfek, öldürülmediği için süpheli duruma düşen çakma kemalist şarkıcı, borçlar içinde ölen cenazesi belediye yardımı ile kaldırılan örgütün para kasası, ordu komutanı iken değilde emekli olduğunda darbe yapacak olan genereller, özel hayatları afişe edilen sanıklar, adresi belli çalıştığı yer belli kişilerin tutuklanarak ifadelerinin alınması. çok yaşa fetho ne adammışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 /summon #Random[Liboş] asist plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 En sağlam bahaneyi bulmuşlar en sonunda. "HALA YAŞIYORSA, ERGENEKONCU OLABİLİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 sg-1 said: Öz, Güven’e yakın olmasına rağmen şarkıcı Çelik Erişçi’nin de öldürülmemesinin, ünlü şarkıcının Ergenekon üyesi olabileceği anlamına geldiğini de ima etti. ya adam deli deli, bakmayın siz. tımarhanelik herif. eline savcılık gücü geçti diye sonuna kadar kullanıyor. hayır anlamadığım kimse niye buna ses çıkartamıyor o da ayrı mesele. hukuk sisteminde yer alsam adamın yargılanması için elimden geleni yapardım. aslında herkesi içeri tıksa, sonra teker teker serbest bıraksa daha iyi olur... mahkemelerin hukuk dışı işler yaptığı, hükümetin devlete aykırı faaliyetlerde bulunduğu, ama vatanını seven insanların vatan hainliğiyle tutuklandığı bir ülkedeyiz ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 NAAPARSANIZ YAPING BU DAVAYI SULAĞNDIRAĞMAYACAKHSINIZ BU DAVA ÇOKH CİDDİĞ Bİ DAAVA YUZYILIN DAVASIĞ Sağolsun savcı bize pek fırsat bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Exclusive preview of Ergenekon! New suspects with fresh and shocking news! But for the moment it looks like it's the same as a bullshit. You can also check our records over 5000 pages! Enjoy the mess! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Babamın amcasının oğlu albay adamıda aldılar gözaltına adama felç indi. Adamın güvenlik şirketi vardı başka birşey yapmıyordu stad güvenliklerini sağlıyordu.Hayır çok sık görüşmesek tamam yapıyor olduğuna inanacağımda 2günder bir görüşüyoruz adamla. ofisi belli yeri yurdu belli. Bunun gibi daha birçok adam var.Ben bu vatana yıllarca hizmet ettim şimdi suçlandığımız şeye bak diyerek sıkıntıdan kimisi kanser kimisi felç oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 intikam operasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 IF IT BLEEDS WE CAN SUE IT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bLackcha0s said: Babamın amcasının oğlu albay adamıda aldılar gözaltına adama felç indi. Adamın güvenlik şirketi vardı başka birşey yapmıyordu stad güvenliklerini sağlıyordu.Hayır çok sık görüşmesek tamam yapıyor olduğuna inanacağımda 2günder bir görüşüyoruz adamla. ofisi belli yeri yurdu belli. Bunun gibi daha birçok adam var.Ben bu vatana yıllarca hizmet ettim şimdi suçlandığımız şeye bak diyerek sıkıntıdan kimisi kanser kimisi felç oluyor. basın yazınca insan pek inanmıyor ama böyle birebir tanıklardan duyunca, cidden neler döndüğünü daha iyi anlıyoruz(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Cons said: IF IT BLEEDS WE CAN SUE IT ahahahahah abi of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Previously, on Ergenekon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 arkadaşlar aramızda kalsın ama ben de öldürülmedim, valla bakın nabzımı kontrol ettim atıyo hala beni de ergenekondan içeri almasınlar? korkuyorum. kanundan nasıl kaçabilirim help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 scorch said: /summon #Random[Liboş] asist plx /target Scorch /asist asisti verdim hacı, sunder koy ben scorch dizip dps'e başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 harbiden hala liboşlardan biri damlamamış? pes mi ettiler yoksa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 çok matrak canım, aleviler de bugün bu matrak davaya müdahil olmaya karar vermişler, süper komik bişşi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Forumun dincileri de çok gereksiz bir konu olduğu için pek sallamadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ergenekonla dincilerin ne alakası var. ay yordu bu forum beni fasöd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bu sir ergenekona cok takmis kafayi bunun bir sebebi olmali orgut uyesi oldugu icin bu kadar takmiski kafayi disardan bakinca orgut karsiti gorup suphelenmesinler o zaman bu sir de ergenekoncu kesin alabilirsiniz gozaltina totaliter rejimlerde careler tukenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 açıklıyorum: suikast listemin başında ben varım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ugur mumcu gibi kendi arabana bomba koyma sakin yemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar