Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Öldürülmemesi Manidar" ?!!!

sg-1

Öne çıkan mesajlar

İnsanların, öldürülmemesi "manidar" bulunarak ergenekoncu olabileceği şüphesiyle gözaltına alınması talep edilen bir ülkede yaşıyoruz.
Cadı avı gibi yani, suya at, boğulursa ergenekon kurbanı, yaşarsa ergenekoncu, bu ne la?

Milliyet said:
Dost tarikatının lideri olduğu iddia edilen İhsan Güven’in 2004 yılında öldürülmesiyle ilgili davaya bakan 14. Ağır Ceza Mahkemesi’ne bir rapor gönderen Ergenekon savcısı Zekeriya Öz, Güven’in Ergenekon örgütü tarafından öldürüldüğünü ileri sürdü.

Öz, Güven’e yakın olmasına rağmen şarkıcı Çelik Erişçi’nin de öldürülmemesinin, ünlü şarkıcının Ergenekon üyesi olabileceği anlamına geldiğini de ima etti.

konuyla ilgili Mehmet Y. Yılmaz'ın makalesi

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/11173212.asp
Sosyal ağlarda paylaş

türk hukuk tarihinin açık ara en matrak davasına doğru gidiyor.

kendi gazetesini bombalatan terör örgütü üyesi,

kendisi ile aynı fikirde olan yargıçı öldürten terör örgütü,

1830 yılından kalma avusturya macaristan malı mermisinin bulunması imkansız olan mauzer cinsi tehlikeli tüfek,

öldürülmediği için süpheli duruma düşen çakma kemalist şarkıcı,

borçlar içinde ölen cenazesi belediye yardımı ile kaldırılan örgütün para kasası,

ordu komutanı iken değilde emekli olduğunda darbe yapacak olan genereller,

özel hayatları afişe edilen sanıklar,

adresi belli çalıştığı yer belli kişilerin tutuklanarak ifadelerinin alınması.

çok yaşa fetho ne adammışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Öz, Güven’e yakın olmasına rağmen şarkıcı Çelik Erişçi’nin de öldürülmemesinin, ünlü şarkıcının Ergenekon üyesi olabileceği anlamına geldiğini de ima etti.

ya adam deli deli, bakmayın siz. tımarhanelik herif.
eline savcılık gücü geçti diye sonuna kadar kullanıyor.
hayır anlamadığım kimse niye buna ses çıkartamıyor o da ayrı mesele. hukuk sisteminde yer alsam adamın yargılanması için elimden geleni yapardım.

aslında herkesi içeri tıksa, sonra teker teker serbest bıraksa daha iyi olur...

mahkemelerin hukuk dışı işler yaptığı, hükümetin devlete aykırı faaliyetlerde bulunduğu,
ama vatanını seven insanların vatan hainliğiyle tutuklandığı bir ülkedeyiz ne yazık ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Babamın amcasının oğlu albay adamıda aldılar gözaltına adama felç indi.
Adamın güvenlik şirketi vardı başka birşey yapmıyordu stad güvenliklerini sağlıyordu.Hayır çok sık görüşmesek tamam yapıyor olduğuna inanacağımda 2günder bir görüşüyoruz adamla.
ofisi belli yeri yurdu belli.
Bunun gibi daha birçok adam var.Ben bu vatana yıllarca hizmet ettim şimdi suçlandığımız şeye bak diyerek sıkıntıdan kimisi kanser kimisi felç oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Babamın amcasının oğlu albay adamıda aldılar gözaltına adama felç indi.
Adamın güvenlik şirketi vardı başka birşey yapmıyordu stad güvenliklerini sağlıyordu.Hayır çok sık görüşmesek tamam yapıyor olduğuna inanacağımda 2günder bir görüşüyoruz adamla.
ofisi belli yeri yurdu belli.
Bunun gibi daha birçok adam var.Ben bu vatana yıllarca hizmet ettim şimdi suçlandığımız şeye bak diyerek sıkıntıdan kimisi kanser kimisi felç oluyor.

basın yazınca insan pek inanmıyor ama böyle birebir tanıklardan duyunca, cidden neler döndüğünü daha iyi anlıyoruz(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...