Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 valla her okulumda bi tecavüz vakası oldu.ztn alkol seks ve uyuşturucu hangi okullarda okuduysam dibine vurulmuştu liseye kadar kolej liseyi anadoluda okudum.böle kıyafet sıkıntısı yaşamadım pek.yolunu yordamını bilenin giremiceği yer yoktur :).anadolu lisesini ustumde okulla alakalı tek bir şey olmadan bitirdim.kirli sakalla bile gidiodum pembe saçlı kız bile vardı.kimin eli kimin cebinde belli değildi.hocalar da buna dahil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Yahu biri taş atmış kuyuya, kırk akıllı çıkaramıyorsunuz. Bizde Anadolu Lisesinde okuduk. Ne grup seksleri, ne uyuşturucu alemleri? Biri "baya" yüksekten sallamış sadece. Cevap olarak gerekli "yürü bea!" karikatürüde konmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bizim okulda "uyuşturucu kullanıyo musunuz?" diye anket yapılıyo e sen misin o soruyu soran diye okul testi dalgaya alınca KAL %90 uyuşturucu kullanıyor çıkıyo. Sonra temizle okulun adını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 liselerde uyuşturucu alkol falan yok demek.liselerde hiç calıskan ögrenci yok demek gibi bişi :) gruplaşmaların tavana çıktıgı lise döneminde sen ve grubun efendisinizdir.bilmem kaçıncı sınıftaki hasan mehmet esra merve tayfası okulda seks yapar uyuşturucu kullanır önüne geçmenin imkanı yok :).yok demekte yalan.her zaman olur ve olucaktır. kavgalar gürültüler bıçaklanmalar olmasın.onları engellesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 birebir bukkake yapan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Red said: valla her okulumda bi tecavüz vakası oldu.ztn alkol seks ve uyuşturucu hangi okullarda okuduysam dibine vurulmuştu liseye kadar kolej liseyi anadoluda okudum.böle kıyafet sıkıntısı yaşamadım pek.yolunu yordamını bilenin giremiceği yer yoktur :).anadolu lisesini ustumde okulla alakalı tek bir şey olmadan bitirdim.kirli sakalla bile gidiodum pembe saçlı kız bile vardı.kimin eli kimin cebinde belli değildi.hocalar da buna dahil :) nasıl ortamlarda eğitim öğretim gördün abi sen? bide bizim gül gibi KAL'a laf edip velileri korkuturlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bizim okulda bi kere bira içildi bizim dönemde, disipline verdiler, uzaklaştırma aldı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 valla her okulun en kara dönemlerine denk geldiğimi söyleyebilirim liseye kadar 4 tane falan özel okul degiştirdim.dedim özelden fayda gelmio anadolu lisesini kazanıp girdim.orası daha fena cıktı. hani dışardan çok güzel gözüken.içine girdinmi bi boka benzemeyen okullarda okudum. yani bütün bunları direk uzaktan izlemedim.hep içindeydim.benim çevremde dönüodu.ama hiç bi zaman sevmedim ayak uyudurmadım hocalar ztn ögrencilerden beterdi.adam ayırmanın sapıklıgın doruk noktası.sonunda 1 tanesini benim arkamdan ben yokken kız arkadaşıma ufaktan sarkıldıgı için çok kötü pataklamak zorunda kalmıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 madcat in mı ne bi eleman vardı kız arkadaşı intihar etti diye topic açmıştı o konuya dönüyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bizde sınıfa nargile getirmiştik... diye başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 kızın seksi fotolarına tıklamaya çalıştım ama sabah gazetesi koymayı unutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 zarekd said: birebir bukkake yapan var. biz bizzat hocaya bukkake yaptik hatta bi grup arkadasta fizikciyle 2 girls and a cupa girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bizim okulun yanında kız meslek lisesi vardı daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 lam bizim zamanımızda lisede feci vuruş oluyordu çok feci.. öle böle değil. hocalar duvardan duvara çarpıyordu milleti. bi keresinde bayaa kısa boylu bayan bi hocamız uzun boylu öğrenciyi diğerlerine ders olsun diye tahtada dövmek istedi, boyu uzun diye yetişemeyince de "eğil ulan!" dedikten sonra kambura yatmış genci dövüp arada da kafayı yukarı çekmesin diye saç baş yoldu hafiften.. öbür türlü vuruş görmedim duymadım.. kızların seks hayatını bilmem ama kulak zarı patlamasına bayaa şahit oldum.. her neyse toparlamak gerekirse öncelikle konu dışına bundan sonra saçlar boyalı girmek yasak. erkeklere uzun saç yasak.. böle gelecekler konu dışına artık! olmadı frak da giyebilirler. kızları da daha derli toplu görmek istiyorum! bundan sonra böle! yok ben anlamadım nasıl olacak diyen kullanıcılaramıza başka kıyafetler de önerebilirim.. eğlenceli geyik bi yana; said: sertan gönmez 10.03.2009 15:34:34 kesinlikle yalan böyle yaptıgı şeylere inanmayın çünkü ben orda okuyorum önceden diğer okuldaydım o kavga sebebiyetten atıldı diğer okulunu bilmiyom ama şu bir gerçek onun saçı doğal değil saçını açık renkte olması için boya sürdü bunu kendi kabul etti fakat şimdi ise yalan söylüyor lütfen inanmayın böyle haberlere müdürümüz pek sevilmez fakat haksızlık yapmaz saçlara boya değil ama kumral diye hidrojen peroksit kullanılmış sanırım.. hidrojenli su mu ne diyorlar buna? yahu oksijensiz hidrojensiz su mu olur be? h202 işte.. neyse bi pislik olmadan sadece saç yüzünden adam okuldan atılmaz.. başka bişiler elbette vardır. ama boyalı saç vs ile okula gelenin buyur edilmesine karşıyım tabii.. orası konya bebeğim, kim olursan ol, saçların nasıl olursa olsun oraya kabul edilirsin. ama okulda uyulması gereken kurallar var maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bizim okulda (ankara atatürk lisesi) jöle fetişi vardı hocaların. Hortumla yıkama, lavaboda yıkama, kovayla yıkama vs herşey vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bizim okulda adamın belinden su alırlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 saclarını kazıtsın kokten çözüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 yorumları okudum o okulda okuyanların yazdıkları vardı ve aynı sınıfta olduklarını söyleyenlerin, söylediklerine göre işlerin boyutu sadece böyle değilmiş, saçları fotoğraftaki kadar açık sarı değilmiş, daha doğrusu sarışın evet ama yine de saçlarını daha açık bir sarıya boyatmış ve sürekli boyatıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bunu yorumlayanlar kesin kız arkadaslarıdır muhtemel bir ihtimal kıskanıyorlardır da ondan öle yazmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 sertan gönmez bayaa bi erkek ismi halbusi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 haberden said: Dr. Ali Can Kazandı, "Bir insanın saçı doğuştan sarı renkli olabilir. Zaten yaptığımız testle de bunu kanıtladık" ifadesini kullandı. okumamistim haberi, simdi sunu okuyunca cok guldum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 sari sacin sirrini cozmusuz, avrupa ayaklandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 said: "Bir insanın saçı doğuştan sarı renkli olabilir. Zaten yaptığımız testle de bunu kanıtladık" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 cengizhan o karikatürdeki hali değil yanlız. 6-7 sene önce dediğiniz gibiydi, orgy de vardı uyuşturucu da. şaka yapmıyorum. ama orgy konusunda yenilevent lisesinin adı önde gider hep, sodom daha iyi anlatır gerçi de bir haftada 2 tane kızın videosu yayılmıştı okulda. sex videosu fapfap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bakın burda olan şudur. baştan bu formaymış, herkesi tek tip yapma olayı saçma zaten. ben yıllarca okulumda -ki ben okulda forma giymeme hakkına sahip olmuştum müdür "o hep siyah giyiyo arada kaynıo, o onun tarzı olmuş deiştiremem" - saçımı uzatmak için çabaladım durdum. arkadaşlarla formaya karşı bildiriler, dilekçeler falan yazmıştık. he okul biraz modern olduğu için dinlediler de bizi, ama bazı nedenlerden - ki bu nedenler mantıklı gelmişti - anti-forma olayı kabul edilmemeişti. bana kalsa isteyen okula istediğiyle gelebilir. ister saçını uzatır, ister çıplak gelir, ister türbanla. bazı arkadaşlarda şunu görüorum mesela; ben istediğimi yaparım, forma giymem, saçımı uzatırım banane pink floyd falan ama türbanla girme olayında en başta bizler karşı çıkıyoruz. bu bana göre ikiyüzlülük gibi gelior. silmarillion'da bir laf vardır "isyana karşı otoriteyi savunan isyan etmemelidir." neden bunu buraya yazdım hiç bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar