HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 google docs tarzı bi site arıyorum. belge oluşturup paylaşıma açacağım, gelen giden anonim olarak yorum-ekleme yapabilsin istiyorum. çok gelişmiş bir şey olmasına gerek yok. google docs'u kullanamama nedenim hesap adıma kayıtlı olduğundan karşı tarafa ad soyad bilgilerim gidiyor. ben gitmesin istiyorum, en azından soyadım. fakat olduramadım orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 sahte hesap aç madem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ürün adını yazıyorduk fiyat listesi ve site isimleri geliyordu. teknolist gibi bir şeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ww.teknofiyat.com ama adamlar çok yavaş çalışıyor herhalde 5 senedir betada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Bir şarkı vardı sebastian diye, 2000lerde modaydı hiphop ve doğu ezgileri karışık bir şeydi bulamadım onu hala. Buldum. Hep böyle oluyor. Bulamıyorum diyorum postu gönderdikten sonra karşıma çıkıyor, hay bin kunduz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Hatıralyamadım da hatırlayan bir hatırlatıversin. Hani bir site vardı resimler, müzikler falan oluyordu bunlardan anlam çıkarıp anahtar kelimeyi buluyorduk. Baya bir furya olmuştu zamanında da hatırlayamadım adını. Hatırladıklarım sadece bir mercedes'in ızgarasından mors alfabesi ile bir kelimeyi buluyorduk ve başka bir level'da number of the beasti soruyordu. Cevapları sanırım url'ye giriyorduk. Xunn'un oynadığını hatırlıyorum da başka birşey kalmamış aklımda. Burdan mutlaka hatırlayan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Hatırlayan yok mu yahu? //Sayfa başı ffs!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ben hatırladım ama adını hatırlayamadım sitenin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Buldum buldum :D http://zestriddle.ovh.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 bi site vardı çinden getiriyordu istediğini alibaba değil... acaba nedir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 dx.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 vardı ürün fiyatlarını istatistik olarak takip eden. Gün gün, hangi gün indirim olmuş sonra kaç fiyat olmuş gibi. Amazon, ebay gibi siteleri takip ediyoduk genelde neydi o site? Yada varmıydı böyle bir site ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 camelcamelcamel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?5,3908399 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Hiç umudum yok ama, bir internet sitesi vardı Text based survival oynuyorduk. Tüm bilgiler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 tavsiyeleriniz olarak sosyalmedya.co tadinda tavsiyeleriniz var mi ? ozellikle sosyal medyayla ilgilenen insanlari bir araya getiren portal ve ya forum siteleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 iyi bi kac tane emlak sitesi verir misiniz ? ilkbahar - yaza donus var gibi hayirlisiyla bi bakinayim sitelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 emlakjet.com sahibinden.com hurriyetemlak.com xwhiplashx said: iyi bi kac tane emlak sitesi verir misiniz ? ilkbahar - yaza donus var gibi hayirlisiyla bi bakinayim sitelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 antalyada ev kalmamis :p :) tsk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ya hani bir site vardı ürün satıyor ama satılan ürüne sayısına göre ürünün fiyatı düşüyordu price unlocked falan yazıyordu neydi o site ? yabancı site bu arada amerika menşeili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Dragonfire said: Buldum buldum :D http://zestriddle.ovh.org/ Kapı ile başlamıyor muydu o ya? Çılgın saçmalaşıyordu ileriki levellarda ama hatırlayamadım neydi bu paylaştığın değildi sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Ahanda bu http://notpron.org/notpron/levelone.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Ya bi browser oyunu vardı baya eskiden, böyle fight oyunuydu (bitefight değil) isim girip karakter yaratırdın random skill ve itemı olurdu, savaştırıp level atlardın yeni özellikler gelirdi. fightlar otomatik olurdu neydi ya adı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 eve online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 BruteFight'tı buldum onu şimdi de yeni bir şey takıldı aklıma. Ankara'da bir şirket vardı, kuran adam girişimci baya ütopik bir şirket kurmuştu böyle esnek saatler, her ay birinin proje çıkarması gerekiyor falan YouTube'da belgesel gibi çekmişlerdi. izleyen var mıydı o adamın videolarını? Neydi şirket adam bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar