Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Süper Lig, 08-09 Sezonu

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Trabzon'u yenebilsek çok güzel olacaktı geçen hafta... Neyse artık. FB kaybetti, Sivas-BJK ikilisinden biri de mutlaka darbe alacak bu akşam, bu hafta kazanalım iyidir.

Tercihim Sivas'ın yenmesi yönünde. Puan olarak daha önde de olsa BJK'dan daha kötü futbol oynuyor ve son haftalarda bayağı formsuz, üstelik BJK (çok uzun süreli olacağına inanmasam da) bir çıkış içinde son haftalarda, bir kere Sivas'a takılırlarsa gerisi gelir, çıkışları bozulur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
55 puandayık, 7 maç kaldı bizim için, bu 5 maçtan 15 puan alsak şampiyonuz bence
70 puan eder, GS ve FB ye yenilsek bile diğer 5 maçı alırsak şampiyon olabilirük

Sivas'ın 53 puanı var, 8 maçı var max 24 puan eder ancak GS ve Trabzonla oynicak. biz 70 olursak onlara 17 puan gerekiyor 8 maç için, bu da 5 galibiyet olsa, 3 maçta iki puan alabilirler gibi

FB'nin 47 puanı var, 8 maçı var max 24 puan eder ancak BJK ve Trabzonla oynayacaklarını düşünürsek 24 puan zor, 24puanın hepsini alsalar bile 71 puan ediyor şampiyonluk zor diye düşünüyorum.

GS'nin 47 puanı var, 8 maçı var max 24 puan eder ancak Sivas ve BJK ile oynicaklar, yine FB gibi 24 puan alsalar bile max 71 puan ediyor.

Öncelikle Rıdvan Hocanın dediği olacak gibi 70+ yapan şampiyon olacak gibi gibi.
Bir de FB ve GS nin bu hafta oynayacağı maç sonrasında bir takım max 24 puan alma olaylarından kopmuş olacak.
derbi inş berabere biterse (: güzel olur
sivasın önümüzdeki maçlarda kesinlikle puan kaybedeceğini düşünüyorum ancak 3. de olmaz heralde harbi harbi şampiyonlar ligi yolu gözüküyor
gerçi bu hafta puan kaybederlerse ve FB GS maçı berabere bitmezse ihtimal var 3.lük için ancak...
benim görüşlerim budur (:
Sosyal ağlarda paylaş

Sivas şampiyon olmak istemese bile zorla şampiyon yapıcaklar.

Tüm anadolu klupleri zaten sivas'ı şampiyon istiyordu.Bir tek Şifo nun takımı Antalya dan umutluydum.

Maçı izledim 82.dakika da haksız 2.bir sarı kartla 10kişi kaldı antalya 86 da da gol yedi zaten.

Adamlar resmen şampiyon yapmak için and içmişler.Böyle rezillik olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Tüm anadolu klupleri zaten sivas'ı şampiyon istiyordu.Bir tek Şifo nun takımı Antalya dan umutluydum.

Maçı izledim 82.dakika da haksız 2.bir sarı kartla 10kişi kaldı antalya 86 da da gol yedi zaten.

Maçı izledin ve 2. sarı kart haksız öyle mi peki... Arkadan bileğe yapılan müdahaleleri zaten çiçeklerle ödüllendirmeleri gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Bu da güzelmiş ya, zaten haftalardır uydurdunuz "Anadolu Sivas'a yatar" diye, yatmayanları da istisna olarak gösterdik mi tamam. O Şifo'nun takımı, bu delikanlı şehrin takımı falan her direnene bir kılıf bulursunuz artık. O da olmazsa hakemler, tamam bitti :p

Hakemler neden dört büyükler varken Sivas'ı şampiyon yapmak istesin bir de o var tabii. Daha geçen sene "onları yapmazlar olm zaten indirirler" diyen siz değil miydiniz? Ya da geçen sene neden Anadolu Sivas'a yatmıyordu?

Tabii ya unutmuşum, BJK'ye herkes düşman, herkes kıskanıyor ya, ondan bu sene Sivas torpillendi.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
sinad said:

Maçı izledin ve 2. sarı kart haksız öyle mi peki... Arkadan bileğe yapılan müdahaleleri zaten çiçeklerle ödüllendirmeleri gerekiyor.

antalyanın adamı bariz faul olmayan bi pozisyonda atıldı?

nasıl izliosunuz maçları anlamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bu yatmak nası bi mantıktır anlamıyorum. tabii ki sivas halkını da. antalyaspor düşmemeye oynayan bi takım hala gelmiş bık bık beşiktaş için top oynadılar deniyor. antalya kümeye diye bağırıyorlar. sen şampiyon ol diye top mu oynamicaz lan.

olmasın sivas falan şampiyon. gerçi 3 büyüklerden de hakeden yok şampiyonluğu ama. reset atılsın lige.
Sosyal ağlarda paylaş

Orda kızılan taraf Antalya'nın top oynama isteği değildi yanlış anlamışsınız.Antalya Sivas'a puan kaybettirmek ister gibi oynadı yani 1 puan için.Antalyaspor'un yere düşen oyuncusu kalkmıyordu sonuna kadar.Kalkan da fırıl fırıl koşarak yerine döndü ki bu hareketlere nerdeyse 50. dakikadan falan başladılar. O tepki Antalya'nın oynama çabasına değil yani oynamama ve oynatmama çabasınaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

antalya düşme korkusu yaşıyor, deplasmanda lig lideri ile oynuyor, 1 puan altın değerinde onlar için. zaten gol atma şansları çok düşük bari 1 puana oynayalım demeleri kadar doğal bir şey yok. şifo kesinlikle bambaşka çıkmıştır beşiktaşlı olduğu için ama bir takımı puan kazanmak için oynadı diye suçlamak gerzekliktir.
Sosyal ağlarda paylaş

şampiyon beşiktaşı yavaş yavaş alkışlamaya başlayın siz.

tek zor maçımız bu haftaki bursaspor. geri kalan maçlarımızı zaten kazanırız. baggio bu mesajımı da al imzan yap istersen, ya lig maçında ya da başarıp da kupa finalinde karşımıza çıkabilirseniz o maçta fenerbahçe çok kötü şeyler yaşayacak. 4 olur ne bileyim 5 olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...