Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Haklı bir yer edinen Riddick oyunundan sonra Vin Diesel bir kez daha "oyuna" dönüyor. http://www.hardwaremania.com/forum/yazilim/oyunlar/wheelman-115652.html Taşıyıcı/GTA benzeri bir konusu var. Screenshotları bile heyecan verici. (Tek tek koyardım ama inanın seçemedim hangisini koysam diye) Ekipte Vin Diesel'in olması bile kalite konusunda bir fikir verecektir. PC, PS3 ve Xbox 360'a 27 Mart'da geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Vin Diesel bi ayda 2 oyun çıkarıyor. Hem bu hemde Riddick. İkiside güzel olacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 güzel olabilir. kaldırırsa bilgisayar oynarız artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 oyunda gerçek arabalar var galiba... opel astra gördüm sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 aha. driver'ın düzgünü ehehe. ilk driverın kutusunda da yazıyodu, you are the wheelman hede hödö diye. kapak da benziyo zaten driver serisininkine :P yalnız o modelleme detayına sadece OHA diyorum. (bi de screenshotlar baya bi başlangıç halindeki oyundan heralde, etrafta hiç araba yok falan dolaşan adamlar 2-3 tane, onlar da aynı model vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Of almak istediğim amma oyun var şu sıralar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 MrLevie said: oyunda gerçek arabalar var galiba... opel astra gördüm sanki.. Opel astra var bariz. Bi tane de pontiac gördüm sanırsam. Yalnız böyle oyunlarda grafiği iyi olandan korkuyorum ben ya :) . Oyundan çok grafikle uğraşmış olmasınlar da :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 arada çakma arabalar da var. gamespotta daha bi sürü screenshot var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 çıkmış oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 2 hafta oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ne kadar para alırsam alayım tekerlekadam diye oyun çıkarmazdım dayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sinad said: ne kadar para alırsam alayım tekerlekadam diye oyun çıkarmazdım dayı. işte delikanlı adam parayı gorunce cozutmuyo.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 nasıl oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Bol çarpışmalı/takip vs li, biraz da gta tadı var. Eğlenceli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Hakkaten yüklemeye değer bir oyunmu? Son zamanlarda vakit geçirmek için kurduğum oyunların grafikten ibaret oluşu sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 çok fısss diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 çok fısss evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 neyi fıss ya. son zamanlarda en eğlendiğim oyundu, özellikle araba takip, kovalamaca sahneleri. grafikler kötüydü yalnız, birde oyun aşırı basit, 2-3 kere ölerek bitirdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 vin diesel ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 sinad said: ne kadar para alırsam alayım tekerlekadam diye oyun çıkarmazdım dayı. wheelman: driver of a getaway vehicle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 tekerlekadam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Yok, tekerlek adam şuydu: http://en.wikipedia.org/wiki/Turbo_Teen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 evet, arabaya donen cocuk sanirim izledigim en kotu fikirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 o kadar kotu bi oyun diil aslinda, zaman gecirmek icin iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yanılmıyorsam oyunda araba ile omuz atıyorsunuz. iyice saçmalamışlar dfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar