Denemeden camur atiyorum hemen, olmaz oyle sey. Patates yeterince pismeden falan cikiyodur icinden, ayrica yag koyma kasigini yesil yapinca besleyici olmuyor yiyecekler.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
tefalden mucize
Rezalet bisey, normal fritoz bakarken demosunu tanitmislardi, bildiginiz garip bi tat. tamam pismis mi pismis ama sacma sapan.
Birde yavas yavas kasigin dans etmesini bekliyorsunuz, kizartma dedigin pratik yiyecek, soy at kizart gitsin. bu yarim saat donup insani sinir ediyor. camasir makinesi gibi bisey.
ustelik fiyat farkina 15-20 bidon yag da aliniyor,
fuzuli.
Birde yavas yavas kasigin dans etmesini bekliyorsunuz, kizartma dedigin pratik yiyecek, soy at kizart gitsin. bu yarim saat donup insani sinir ediyor. camasir makinesi gibi bisey.
ustelik fiyat farkina 15-20 bidon yag da aliniyor,
fuzuli.
patatesler kızarıyomuş bi sorun çıkmadan ama arkadaş çok lezzetli olmuyo demişti
deniyen biri aynen böyle söyledi yani.
deniyen biri aynen böyle söyledi yani.
vaaay çok iyi bişey buu.. ama dediğin gibi fena pahalıdır.
gören her anne alalım diye tutturuyor bunu yaa. biz vazgeçtik gerçi.
Şimdi çok koymasada forum ahalisi olarak 40-45 yaşımıza geldiğimizde ve doktorlar kızartmayı yasakladığında fellik fellik arayacağımız makine.
Umarım o zamana kadar tadında da düzeltme olur.
Umarım o zamana kadar tadında da düzeltme olur.
yahu kızartmayı daha sağlıklı yapıyor neticede. sağlıklıysa lezzetsizdir.. =)
haşlanmış patates kızartmadan daha güzel zaten. ama zor yapılıyor keşke buna uğraşıcaklarına ona uğraşsalar dfgd
kharon +1
biz de denedik antalyadayken. pişiyor evet ama yağsız sonuçta. tadı kesinlikle kötü, tadı yok gerçi böyle aptal saptal birşey çözemedim niye yapmışlar.
biz de denedik antalyadayken. pişiyor evet ama yağsız sonuçta. tadı kesinlikle kötü, tadı yok gerçi böyle aptal saptal birşey çözemedim niye yapmışlar.
450 tl diyor internette felan şeyedince biraz.
Fırında yaparım o kadar yag ile daha lezettli olur.
patates hakkındaki düşüncelerim
fırında 1 saatte oluyor
haşlaması yarım saat
kızartması 15 dakka
ama çok çabuk bayatladığı için bir kişi için yapılcaksa çok pahalıya gelecek bir yemek
sadece püresi dayanabiliyor o da max 2 gün, ilk yaptığının lezzeti olmuyor hiç
bu kadar az yağla elma dilim patates ayarında bişey için uygun olur diyordum ama yorumlar tadının bişeye benzemediği yönünde
bir de fiyatı düşer herhalde ekmek yapma makinaları da ilk çıktığında pahalıydı sonradan ucuzladı
gelcek konu tefal düdüklü tencereleri, 500 tlye tencere mi satılır lan, ohaaaaa tefal(ohaaa fenerbahçe melodisiyle)
fırında 1 saatte oluyor
haşlaması yarım saat
kızartması 15 dakka
ama çok çabuk bayatladığı için bir kişi için yapılcaksa çok pahalıya gelecek bir yemek
sadece püresi dayanabiliyor o da max 2 gün, ilk yaptığının lezzeti olmuyor hiç
bu kadar az yağla elma dilim patates ayarında bişey için uygun olur diyordum ama yorumlar tadının bişeye benzemediği yönünde
bir de fiyatı düşer herhalde ekmek yapma makinaları da ilk çıktığında pahalıydı sonradan ucuzladı
gelcek konu tefal düdüklü tencereleri, 500 tlye tencere mi satılır lan, ohaaaaa tefal(ohaaa fenerbahçe melodisiyle)
500tl lik tencerede pişirsem yememki ben onu, tabağın üstüne cam koyup gider çerçeve alırım bitane, asarım duvara :p
yemek demişken,
acıktım lan, akşam olsun pls
çok pahalı bir ürün. ayrıca kızartmayıda 1 saate yakın sürede yapıyor. ben burjuvazi bişey olarak gördüm bu aleti bilemiorm
sen herşeyi düşünürsün
tadi guzel olmuyosa 1 kasikla degil 3 kasikla yaparsin hocam noolcak.
normalde bisey kizarttiktan sonra bi suru yag kaliyo, o yagi saklasan igrenc duruyo, x pisirdigin yagda sonra y pisirsen tadi bozuluyo, doksen bi suru israf oluyo.
fiyat bu kadar korkunc olmasa bence tattan biraz fedakarlik edilip alinabilir.
normalde bisey kizarttiktan sonra bi suru yag kaliyo, o yagi saklasan igrenc duruyo, x pisirdigin yagda sonra y pisirsen tadi bozuluyo, doksen bi suru israf oluyo.
fiyat bu kadar korkunc olmasa bence tattan biraz fedakarlik edilip alinabilir.
Fırında yaparım o kadar yag ile daha lezettli olur.
(tu)
patates hakkındaki düşüncelerim
fırında 1 saatte oluyor
Biraz yağ, salça ve sevdiğin barahatlardan oluşan sos yapıyorsun. Patatesleri dilediğin gibi kesiyorsun. Sosu etrafına bulayıp fırına veriyorsun. Salça hem hızlı kızarmasını sağlıyor hem de tad veriyor. 15-25 dakkada oluyor.
Kabukları soymadan da yapılabiliyor ama ince kabuklu patates olması lazım ve iyice yıkamak lazım.
Sabah sabah canım patates istedi olsa da yesek
kızartma yağını süzen modelden öteye niye geçtin ki tefal. niye tefal, neden?
yagsiz kizartma yiceksenz bi oneri
bu suoerfreshin patateslerinden alin
firin kagidi serip bi tepsiye serin
firinda pisirin
tamam super olmuyor ama yane yagsiz oluyor
ayrica paates fritozde kizartilmaz bence
elde ince ince dogrucan
sonra tencerede mis gibi
bu suoerfreshin patateslerinden alin
firin kagidi serip bi tepsiye serin
firinda pisirin
tamam super olmuyor ama yane yagsiz oluyor
ayrica paates fritozde kizartilmaz bence
elde ince ince dogrucan
sonra tencerede mis gibi
tefal koskoca firma, ar-ge'ye kim bilir kaç para harcıyor. o yüzden bu bir mucize değildir ve haber değeri yoktur.
kefal bunu yapsaydı hem mucize olurdu hem de haber değeri.
kefal bunu yapsaydı hem mucize olurdu hem de haber değeri.
Öne çıkan mesajlar