Mohi Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sokaktaki vatandaşta rabbine soruyor, ama nedense sigorta hastanesine git cevabı geliyor yukardan onlara. sigortadaki doktor da 8 ay sonra gel, röntgen çekeyim cevabını veriyor. o sürede gebermessen ve de bıçak parası ot parası bok parası gibi şeylere paran varsa, ameliyat olma şansın doğuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 doktor çocuğu mode on bir kaç şerefsizin hareketini tüm doktorlara mal etmeyelim. imkan varda sanki 8 ay sonraya randevu veriliyor. bu hükümet sağlık sisteminin bildiğiniz içine etti. doktorlar belki de en suçsuz bu olayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 o değil de ilk fotoda soldaki amcanın gözlerini boyamışlar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Viktor said: ahahaha unakıtıorum unakıtıorum popom kuru kalıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=C21yssFhCsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Tonight we will dine in CLEVELAND (United 300) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Rabbime sordum bu haftaki maçı gs alacak dedi!? gibi bir olay olmuş. En azından böyle olsaydı biraz para kazanırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Biliyorum bana inanmıyorsun ama... ada bana Cleveland'e gitmemi istedi Jack! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Viktor said: ne yazmislar ya cozemedim ben? rabbime sordum sisko c yapmis dedide gerisini soylemedi sinirlendi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Y M C A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ne demekki? rabba ulasilamiyor bu seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 İyi ki Çin'in dağı falan çıkmadı sonra nasıl okurdu onu Ahsen Hanım, nasıl iyi olurdu Türk milletinin gururu Bakan bey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ya peygamberlere vahiy de böyle geliyordu di mi?içlerine doğuyordu..vay yoksa yoksa..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ilinois'in boku mu cikmis? ;'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yazık ya cidden yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mille said: Ne demekki? rabba ulasilamiyor bu seferde YMCA dedigi sey Kuzey Amerika'daki icinde fitness centerlari ve swimming poollari olan spor merkezlerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mille said: Ne demekki? rabba ulasilamiyor bu seferde YMCA = Young Men's Christian Association. Nasıl daha çok Hristiyan olunur, onu öğretmek gibi bi amaçları var üyelerine. Aynı zamanda Village People denen grubun pek popüler bi şarkısı. Şarkının dansında aynen resimdeki o figürler kullanılır. Öte yandan grup gay kültürüne ait. Şarkı sözleriyle falan gayliğe kayıyolar. Biçok etken bi araya geliyo tek bi resimde yani, baya tepki çekebilcek bi resim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bizim arkadaşa seray sever demiş.. bana hiç böle güzel şeyler söylemiyor kimse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 whatz up dog dedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Unakıtan ailesinin dini görüşünün tasviri çizilmiş. onlar inanıyor, ya siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 dasaaa said: bizim arkadaşa seray sever demiş.. bana hiç böle güzel şeyler söylemiyor kimse.. Thor'a bir çaldırıyım konuşuyum, birşeyler ayarlamaya çalışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 inşalla.. pardon yıldırım bişiysi.. ee çekiçli thor o kırmızı çekiç?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ben de rabbime sorsaymışım keşke,dün yattık Miami dedik Cleveland maçında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar