Mohi Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sokaktaki vatandaşta rabbine soruyor, ama nedense sigorta hastanesine git cevabı geliyor yukardan onlara. sigortadaki doktor da 8 ay sonra gel, röntgen çekeyim cevabını veriyor. o sürede gebermessen ve de bıçak parası ot parası bok parası gibi şeylere paran varsa, ameliyat olma şansın doğuyor...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 doktor çocuğu mode on bir kaç şerefsizin hareketini tüm doktorlara mal etmeyelim. imkan varda sanki 8 ay sonraya randevu veriliyor. bu hükümet sağlık sisteminin bildiğiniz içine etti. doktorlar belki de en suçsuz bu olayda.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 o değil de ilk fotoda soldaki amcanın gözlerini boyamışlar=)
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Viktor said: ahahaha unakıtıorum unakıtıorum popom kuru kalıo
dominic Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=C21yssFhCsk
Khelben Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Tonight we will dine in CLEVELAND (United 300)
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Rabbime sordum bu haftaki maçı gs alacak dedi!? gibi bir olay olmuş. En azından böyle olsaydı biraz para kazanırdık.
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Biliyorum bana inanmıyorsun ama... ada bana Cleveland'e gitmemi istedi Jack!
Mille Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Viktor said: ne yazmislar ya cozemedim ben? rabbime sordum sisko c yapmis dedide gerisini soylemedi sinirlendi heralde
Mille Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ne demekki? rabba ulasilamiyor bu seferde
eldar Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 İyi ki Çin'in dağı falan çıkmadı sonra nasıl okurdu onu Ahsen Hanım, nasıl iyi olurdu Türk milletinin gururu Bakan bey...
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ya peygamberlere vahiy de böyle geliyordu di mi?içlerine doğuyordu..vay yoksa yoksa..??
Prawler Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mille said: Ne demekki? rabba ulasilamiyor bu seferde YMCA dedigi sey Kuzey Amerika'daki icinde fitness centerlari ve swimming poollari olan spor merkezlerinden biri.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mille said: Ne demekki? rabba ulasilamiyor bu seferde YMCA = Young Men's Christian Association. Nasıl daha çok Hristiyan olunur, onu öğretmek gibi bi amaçları var üyelerine. Aynı zamanda Village People denen grubun pek popüler bi şarkısı. Şarkının dansında aynen resimdeki o figürler kullanılır. Öte yandan grup gay kültürüne ait. Şarkı sözleriyle falan gayliğe kayıyolar. Biçok etken bi araya geliyo tek bi resimde yani, baya tepki çekebilcek bi resim :P
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bizim arkadaşa seray sever demiş.. bana hiç böle güzel şeyler söylemiyor kimse..
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Unakıtan ailesinin dini görüşünün tasviri çizilmiş. onlar inanıyor, ya siz?
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 dasaaa said: bizim arkadaşa seray sever demiş.. bana hiç böle güzel şeyler söylemiyor kimse.. Thor'a bir çaldırıyım konuşuyum, birşeyler ayarlamaya çalışırız.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 inşalla.. pardon yıldırım bişiysi.. ee çekiçli thor o kırmızı çekiç??
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ben de rabbime sorsaymışım keşke,dün yattık Miami dedik Cleveland maçında.
Öne çıkan mesajlar