Snefru Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Maliye Bakanı Unakıtan ABD dönüşünde eşiyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Oğlunun 'One Minute' sözünün patentini aldığı iddiasına da yantı verdi ABD'nin Cleveland kentinde 2 hafta önce başarılı bir by-pass ameliyatı geçiren Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Türkiye'ye döndü. Eşi Ahsen Unakıtan ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Kemal Unakıtan, sağlığına ilişkin bilgi verdi. İşte açıklamaları: 5 DAMARIM DEĞİŞTİ "Tedavi için ABD'ye gittim. Ayın 16'sında bir ameliyat getirdim. Onlar bitti ve Türkiye'ye dönebilirsin dediler. Fazla beklemeden ben de döndüm.Hastalığımda yanımda olan tüm dostlarıma, çiçek gönderen tüm dostlarıma, bana erişemediği halde dualarını gönderen bütün dostlara çok teşekkür ediyorum. Bu arada medyaya da teşekkür ediyorum. Gerekli ilgiyi fazlasıyla gösterdiler. Hatta hastaneye gelip yayın yaptılar. Orada bir Türk TV'sini izlemek mümkündü. Bütün halkımıza çok teşekkür ediyorum. Allah kimseyi oralara muhtaç etmesin. Ama o doktarları da başımızdan eksik etmesin. 1 haftaya kadar çalışmaya başlarım sanırım. Ameliyat sırasında da sıkıntıyı benden çok eşim ve çocuklar çektiler. Beni narkozla uyuttular, bir şey görmedim de duymadım da. Sonradan dediler ki "5 tane damarın değişti" İcra bir bütündür. Hükümet bir bütündür. Asil yoksa vekil vardır. Asil yoksa vekil asil gibi hareket edebilir. İstenmeyen sebeplerden de olsa yokluğum sözkonusuydu. O arada yapılan tüm tasarruflar da geçerlidir." SADECE SENİN DEĞİL MİLLETİN UNAKITANIYIM Bakan Unakıtan'dan sonra eşi Ahsen Unakıtan konuştu: "Önce her zamanki gibi Rabbime şükrediyorum. Bakan Türk milletine hizmet aşkı dolu bir insan. Hacettepe’ye grip nedeniyle başvurmuştuk. Damarlarının tıkalı olduğunu öğrenince kabullenemedim. Bakan, by pass gerekiyorsa bu olacak, ben sadece sana ait değil bundan sonra milletinde Unakıtan’ıyım ben dedi. Kemal Bey hastalığının tedavisi için Rabbime sordum. Nerede ameliyat olması daha iyi olur?' diye. İçime bir his doğdu, ABD'deki Cleveland diye... gösterdi. Rabbime şükürler olsun. ONE MUNİTE SORUSU Unakıtan daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Maliye Bakanı Unakıtan’ın oğlu Abdullah Unakıtan'ın Başbakan Erdoğan’ın Davos’taki tartışmada kullandığı ‘One minute’ lafını, marka olarak tescil ettirmek için Türk Patent Enstitüsü’ne başvurduğu haberlerini hatırlatan gazeteciler bu soruyu da Bakan'a yönetti. Unakıtan bu soruya, "One Munite”i aldığını sanmıyorum: Böyle bir şeyden haberim yok" dedi. EKONOMİ SAĞLIĞINA NE ZAMAN KAVUŞUR? "Türk ekonomisi dünya ekonomisiyle sıkı sıkıya bağlı. Bizim Türkiye’mizin etkilenmesi çok daha az onların yanında. Düşünün her gün bir şirket muazzam zararlar açıkladı. Daha yeni AIG muazzam zararlar açıkladı. Obama büyük bir paket geçirdi. İşsizlik hat safhada. İngiltere Fransa Japonya deseniz öyle. Bu dünyanın küresel krizi artık hep beraber bitmedikçe Türkiye’de de kolay kolay bitmez. Onu iyi hesaplamamız lazım. Oraya gelen birkaç iş adamıyla da konuştum. Onlar 'Türkiye’nin çok daha iyi olduğunu görüyoruz' dediler. Bizde en azından batan banka yok. Onlarda ben okudum 250 tane banka batmış. Şimdi bankalara dayanma testi yapıyorlar. Bu banka krizlere karşı ne kadar dayanabilir onun testini yapıyor. Testte dayanıksız çıkanlara herhalde bir şey düşünecekler. Dünya ekonomisi şu anda hasta. By pass olacak durumu da yok. Ona başka bir tedavi uygulamak icap ediyor. Bizi Türkiye ilgilendiriyor. Özel tedbirler aldık, almaya da devam edeceğiz." Nurlu Fotoları için Tıklayın Kaynak
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 unumuzu değil pekmezimizi akıtıyolar.
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Snefru said: eşi Ahsen Unakıtan Özeleştiri evliliği gibi olmuş.
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hehehe zaman ne kadar çabuk değişiyor. "beni Türk doktorlarına emanet ediniz" diyen liderlerden bu güne geldik. Hacettepe'de halledememişler, ABD'ye gitmiş adam :)
Overseer Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 2 sene sonrasına vermişlerdir randevuyu. torpilsiz çok zor hacettep....oh wait. aheuahue çok komedi ülkeyiz. seviyorum. dünya malından soğuttular onlar olmasa geleceğe falan yatırım yapacaktım mazallah. napardı çoluk çocuk o kadar parayla.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 dunya ekonomisine cozum getiren hizmet aski ile tutusan buyuk bakan! kutuplari su sevedasi ceken marslilara avusturalyayi ise cinlilere saticakmis
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Trajikomik ya.One minute patentine mi gülersin karısına vahiy gelmesine mi:)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 neden abd de ameliyat oldu? Bingür Sönmez paso oraya gidip konferanslarda konuşma yapıyor. doktor mu yok trde. rezalete bak.
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Türkler bilmez doktorluk ya.En iyisi amercandır ondan.Hem fakirler olsun Türkiyede ameliyat.Zengin adam americada olur.Daha yiyeceği çok mal-mülk, girilecek çok ihale, alınacak arazi var. Hayat kıymetli hele bakanınki en kıymetlisi.Bak adamın üstüne vahiy inmiş.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Rabbime sordum bu hafta slovakya da ilik gibi piyasa varmış.Bi gidiyim diyorum. Ne vatan sevgisi ne allah sevgisi var şerefsizlerde ya.Bu kadar olmaz
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bakan, by pass gerekiyorsa bu olacak, ben sadece sana ait değil bundan sonra milletinde Unakıtan’ıyım ben dedi. lol, lol ustu lol.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paramız vardı türkiyede ameliyat olmasını istemedik o yüzden Amerikaya gittik dese ne olur yani illa işe Allahı karıştırmak mı lazım. Resmen oyuncak haline getiriyorlar kutsal değerleri orda burda gereksiz kullanarak. Yok ruyasında görmüşde duymuşda.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 zuahahahahahahhahahahahahahah kadın sıyırmış kafayı, allahla filan konuşuyo lol
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Absolut said: Paramız vardı türkiyede ameliyat olmasını istemedik o yüzden Amerikaya gittik dese ne olur yani illa işe Allahı karıştırmak mı lazım. Resmen oyuncak haline getiriyorlar kutsal değerleri orda burda gereksiz kullanarak. Yok ruyasında görmüşde duymuşda. öyle dese, akp tabanı " aaa paraları varmış lan" der. böyle diyince "helal allahları varmış" oluyor
Sotto Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ehue bende NBA'e yeni bir oyuncu gitti de Türkiye'den,takım seçmekte zorlandı da Cleveland' seçti diye düşünmüştüm bir an... Tam bir komedi...
Kartan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Snefru said: Bakan Türk milletine hizmet aşkı dolu bir insan. Hacettepe’ye grip nedeniyle başvurmuştuk. Damarlarının tıkalı olduğunu öğrenince kabullenemedim. Bakan, by pass gerekiyorsa bu olacak, ben sadece sana ait değil bundan sonra milletinde Unakıtan’ıyım ben dedi. Kemal Bey hastalığının tedavisi için Rabbime sordum. Nerede ameliyat olması daha iyi olur?' diye. İçime bir his doğdu, ABD'deki Cleveland diye... gösterdi.Burası hoşmuş.
Slat Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Walsch'a özenmiş Ahsen.. Kitap falan yazmasa bari..
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 When He rolls up His sleeves He ain't just puttin' on the ritz (our God is an awesome God) There is thunder in His footsteps And lightning in His fist (our God is an awesome God) Well, the Lord wasn't joking When He kicked 'em out of Eden It wasn't for no reason that He shed his blood His return is very close and so you better be believing that our God is an awesome God REFRAIN Our God(our God) is an awesome God He reigns(He reigns) from heaven above With wisdom(with wisdom) pow'r and love our God is an awesome God And when the sky was starless in the void of the night (our God is an awesome God) He spoke into the darkness and created the light (our God is an awesome God) Judgment and wrath he poured out on Sodom Mercy and grace He gave us at the cross I hope that we have not too quickly forgotten that our God is an awesome God Refrain x3 Our God is an awesome God Our God is an awesome God (Our God is an awesome God) (Our God is an awesome God) http://www.youtube.com/watch?v=38V8jnN1Kpw
Öne çıkan mesajlar