tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 "roket adam" said: amma atar yapmışım. gören de amansız hastalığa yakalandım 1 ay ömrüm kaldı sanacak. ufak bi özet geçeyim de benzer şeyler yaşayanlar varsa rahatlasın. tıbbi adı seboreik dermatit ve rosacea. kronik bir durum, yıllardır sürüyor, belki hayatım boyunca da sürecek. net bir tedavisi yok. her insanda farklı bi sebepten dolayı 'azıyor. o sebebi bulman lazım. benim yüzüm uykusuz kalınca, stresli günler geçirince, hamburger yiyince ve birden çok içki içince kızarıyor. ancak o tarz baskın anlarında hafifletecek birkaç krem var. kortizonlu ilaç kullanmayın bunlar için. özeti bu. seboreik dermatit bende de var da yıllardır kortizonlu krem sürerek geçiriyorum. düzenli kortizon basıyorum suratıma resmen. kortizonsuz, iyi gelen krem ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 sürekli kortizon kullanırsan yüz derin inceliyor git gide, ve kızarıklık daha da yayılıyor. ben uzunca bi süredir la roche posay'ın bi köpüğünü kullanıyorum, bi de ducray kelual ds diye bi kremi. o kadar korkunç berbat bişi değil ya özünde, sadece insanı kısıtlıyor. yani kızın yanında hamburger yersen on beş dakikaya yüzünün burun bölgesi kızarıyo, noldu ya alala diye şaşırıyo insanlar sdflkşjsdf. allah göktanrı tüm eski yunan tanrıları ve uçan spaghetti canavarı beterinden korusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ducray kelual ds nin şampuanını kullanıyodum pek işe yaramıyodu sanki. la roche un köpüğünün adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 tiLi said: seboreik dermatit bende de var da yıllardır kortizonlu krem sürerek geçiriyorum. düzenli kortizon basıyorum suratıma resmen. kortizonsuz, iyi gelen krem ne var? protopic denen 70liralık bi krem duydum kortizonsuz diyolar bakalm araştırcam http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f8/Protopic.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 La Roche Posay Effaclar H Creme Mousse. Ama dediğim gibi, bu işin ilaçlık bi çözümü yok gibi. Hayat tarzınızı gözden geçirip ona göre harekete geçeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Stressiz olmayı hep mutlu olmayı nası öğrenecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 quakede bu kadar hırs yapmayı bırak önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ahah hayır en iyi olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 anlatılanların hepsi bende de var :S su an saçlarıma kar yağmış gibi, şöyle hafif salladığımda toz bulutu kaplıyor ortalığı. önceden kullandığım ilaçlar geçici olarak işime yarıyordu fakat artık randıman alamıyorum. özellikle mevsim değişikliklerinde, sinir stres yaptığımda ve abur cuburu fazla kaçırdığımda azıyor. Birde ilginç olarak soğuk bi ortamdan sıcak bi ortama girdiğimde kafam deli gibi kaşınıyor. bi çok kez doktora gittim hepsi aynı şeyleri söyler oldu artık hiç biride fayda etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Madecassol diye bi ilaç var. Bilmemne Asiatica (diğer adı Gotu Kola, evet) diye bi bitkinin özünden üretiliyor. Bu hastalığa acayip iyi geliyor. En yakın eczanenizde var. Alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 nasıl hastalık bu ya kızlarla tanışırken falan mı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Olm ne garip sorunlarınız var lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 buna benzer bi durum bende var alnimda deri dokulmesi var bildigin dustan sonra meth head gibi gorunuyorum vucudumda egzamalar falan cikmaya basladi yine kortizon vucuda suratada bakalim artik ne bulursam koyuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 "roket adam" said: Madecassol diye bi ilaç var. Bilmemne Asiatica (diğer adı Gotu Kola, evet) diye bi bitkinin özünden üretiliyor. Bu hastalığa acayip iyi geliyor. En yakın eczanenizde var. Alın. deniycem bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Jim_E_Rustler said: Olm ne garip sorunlarınız var lan? en azından pipileri var hehe kıza benziyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 çok utanma. az girişken ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Bu iri kepek, favorilerde kızarıklık ve kepek olayının çözümü yok bildiğim. Literatürde adı ne bu hastalığın bilmiyorum ama en büyük nedeni stres. Çünkü 1 ay boyunca yaşıyorum bu durumu, sonra 1 hafta 10 gün tatile çıkıyorum kendi kendi geçiyor, sonra tekrar başlıyor. 2-3 sefer yaşadım bu durumu. O yüzden confirme ediyorum. Nedeni 99% stres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Saeros said: Jim_E_Rustler said: Olm ne garip sorunlarınız var lan? en azından pipileri var hehe kıza benziyon http://i.imgur.com/JCUEus2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 niye kızarıyor? akpye oy mu verdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 vermiştir bu ortayolcu ya kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 5 sene olmus, hala cekiyo musun kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 http://forum.paticik.com/thumbnails/b98/514/f93/501/d1b/40d/290/9d3/878/a4c/09_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Tam bir robert kolej lise 1 tipi var lan. Helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 annemlerlen teknosaya geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar