Horizon Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sg-1 said: ben bu dalgacı mastürbatör arkadaşlardan mümkünse özdil'in her günkü yazılarını buraya koyup dalga geçmelerini istiyorum, öyle aradan seçmece bir iki taneyi değil. bakalım sonuçta "gülüyoruz ağlanacak halimize"yi kanıtlamış olacak mıyız? Peki ozaman herkes bir yazarın yazısını veya kendisini eleştirmeye kalktığında , her yazdığı yazıyı oturup eleştirmeye çalışsın. Nekadar mantıklı öneriler sunuyorsun öyle :). İlk senden başlayalım olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bakın siz yazıları okumuyorsunuz.3 boşluk görünce okunmaz olduğuna kanaat getiriyorsunuz sorun burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 adamın bir tek yazısını değil, o bir tek yazıdan çıkıp genelleme yaparak her yazısını, üstelik anlattıklarıyla değil, anlatış şekliyle eleştirenlere benim lafım. sen de onlardan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ya yanlışım varsa düzeltin. çölaşanı fazla takip etmezdim. ama bu özdil, zamanında akp yi eleştirdiği için "hükümetle aramızı bozma" diye kovulan çölaşan ın yerine getirilmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 hayır, sabah çalık a satıldıktan sonra hürriyete geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Hayır öyle birşey yaptığım yok , mantıklı yazıları da var. Her yazısını da patlatan tipler görmedim burada. Sonuç olarak bana göre yılmaz el enterdil. Yozdil de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 fenris said: ya yanlışım varsa düzeltin. çölaşanı fazla takip etmezdim. ama bu özdil, zamanında akp yi eleştirdiği için "hükümetle aramızı bozma" diye kovulan çölaşan ın yerine getirilmedi mi? Pek sayılmaz, Çölaşan yazılarını yazarken gelmişti Özdil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/17700158.asp Adam doğru yazmış, izmirde yaşayanlar bayraklı muhabbettini falan iyi bilirler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Yılmaz ÖZDİL olm bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/_np/4661/13084661.jpg DEAL WITH IT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birsorumolacak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 GEd said: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/17700158.asp Adam doğru yazmış, izmirde yaşayanlar bayraklı muhabbettini falan iyi bilirler zaten. merhaba,su konu hakkında 2 cift laf etcem sonra gitcem bu topikten yılmaz özdil in cogu yazısı abartılı,dogrudur ama su ilce bölme olayı yok mu akp nin yaptıgı tam bir şerefsizlik ben izmir güzelyalı da yaşıyorum,yani yaşıyordum,en azından ben öyle biliyordum,bilen bilir güzelyalı merkez tansaş ın yanında oturuyorum ve bir gün uyandıgımda artık konak belediyesine baglı degil de gecekondu semtlerinin ve dar gelirli vatandaşların cogunlukta oldugu karabağlar(!) belediyesine baglı oldugumu ögrendim izmiri bilmeyenler icin istanbul üzerinden örnek vereyim aradaki mesafeyi,güzelyalı kadıköy ise karabaglar avcılar oluyor,bütün banka belediye işlerim icin kalkıp her seferınde o kadar mesafeyi akp ye söve söve gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 aynen.. bende bayraklıya taşınmış oldum birden.. bi zararı yok ama ne bileyim kendimi bornovada iken daha iyi hissediodum(: nese.. adamlarn hiç işine de yaramadı bu şekilde bölmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 harbi kasmış adam bunun için ya helal valla iyi güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birsorumolacak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 sonra da gelip izmir cok rererö,sokaklarında işsizler var,caddelerini bok goturuyor diyorlar hedehödö,neyse melih gökcek olabilirdi başımızda buna da şükür,çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 şu tez aşamasına geleyim izmirdeki iş ilanlarını değerlendireceğim olmadı çanakkale! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 seni bursa'ya alıcaz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 olmaz black mesa bekler seni -dostum fizikci bekliyorduk iktisatci cikti bu freeman! keynesyen maliye anlatiersin combine a artik, depresyona girip intehar eder giderler bu dunyadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Yılmaz Özdil de ermiş gibi bir hal var. Bir köşe yazarlığıyla girdiği havalara bak elemanın. Millet 10-15 kitabı dayadı tak diye bunun gibi havalara giremedi o moda giremedi. Adamın gözlere bak photoshopdan kontrastıyla oynamışlar gibi. Demek çok seveni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?73,5543837,5543837 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 para alıyo lan bu adam yazdığı yazılar için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hepsi alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/17783714.asp adam haklı hahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18033464.asp emek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 son yazisinda ben hakliydim diyor. Bence KK'ya haksizlik ediyor adam son 80 senedir CHP nin gitmedigi yerlere gitti sesi kisildi. Ha KK'dan adam olur mu olmaz ama herif bisiler yapmaya calisti. Baykal olsaydi acaba bu kadar emek verirmiydi neymis birde %29 birakmis partiyi hadi ordan derim. YÖ bildigin baykali geri istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yözdil bildiğin baykalcı zaten. baykal da akpnin alternatifi yok diye oy aldığının farkında değil, %20 fix oyun var sanıyor. bu adam şu anda muhalefeti baltalayarak türkiyedeki en büyük hainliği yapmaktadır. yandaş medya da bu olayı seçimin ötesine taşıyarak servis etmekte ortalığı kızıştırmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar