Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bekle eğer okunmazsa gel aha size demiştim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bugün gittim 3D. Bence güzeldi film sardı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 TDK polisi geldi, "şahsi fikrim" diye bir şey olmaz dedi, gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Sıfır beklenti ile gittim, hatta fragmanı bile izlemedim. Kanımca da film genelde güzeldi, efektler bombaydı. Yalnız konu sonlara doğru baymaya başladı. Cameron amca 90 lı senelerde yazmıştım demiş ama insan bir revize eder senaryoyu. O senaryoyu yazarken doğan çocuklar şimdi oy kullanacak yaşa geldi. Bu durumda insanların Irak Savaşıyla karşılaştırmaları gayet doğal karşılanmalı. Yinede 8.5/10 veririm, uçma hissi sağolsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Spiegel said: ben begenmedim filmi. nokta. olmamis yani adamin kendi irkina ihanet etmesi bu kadar kisa surede 3-4 ay gibi bir surede insanligindan vazgecip kendini bu navi lere vermesi sacma geldi bana, inandirici degil. hani cok psiko sorunlu bir insan olmasi gerek boyle biseye kalkismasi icin oyle bi adami da o programa almazlar. ayrica film bastan sona kliseydi, daha filmin ortasinda sonunda adamin ne olacagi belli. hani gec saatte gittim ama imkansiz uyumam bir filmde ama filmin baslari ne kadar sikici olabilir aman Yarabbim. yani uyudum resmen yarim saatinde arkadas uyandirdi yanimdaki kalk olm diye. bir de ben sahsi gorusum ama insanlarin sonunda yenilip gezegeni terketmesi koydu bana acikcasi bir insan olarak. sonucta insaniz biz, boyle birsey gercek olmus olsa yemisim navisini diyip yakip yikmamiz gerek alayini =) 12 yil bunu cekmek icin beklemis birisi de, bence yazik etmis, bir terminator ya da aquaman flm cekse daha iyidi. abi yani bacakların yok, 3-4 ay boyunca öle farklı bi ırkla yaşiosun, apaayrı bi dünya, karıya aşık oluosun. REsmen adam kendini buluo orda ki o Video loglarında da psikolojisini sölüo, hangisi rüya hangisi gerçek karışmaya başladı dio. Bi de üstüne o adamlar üstüne yıkmaya çalışıolar evlerini başlarına yok ediolar vs. SEn de o sırada o tarafta savaşiosun. E zaten insan tarafında artık şansın kalmadı, orduya karşı gelmişssin bacağını alma ihtimalin de yok. Bi de bunca yıl savaşmış bi adam asker vs. Artık insanlık adına bişeyi kalmamış yani. O kadar şey üstüste gelsin, sen de direk geçersin . Ben de geçerim hehe Nie geçmeyesin ki. Hiç de garipsemedim ben. insanlıktan öle bi nefret edersin ki 1 gün de bile nefret edebilirsin yaptıklarını görünce, o hiç sorun değğili. yılların geçmesine gerek yok. Git bi savaşa senin önünde katletsinler bişeyler bak bakiim soğumuo musun insanlıktan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sesu said: İki gün üst üste izlemiş olacağım bu akşam neyse ki güzel film. İstinye-Kanyon farkını yazarım eve dönünce sdf. nooldu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bir kalemde silerim insanligi su anda bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aquila said: bir kalemde silerim insanligi su anda bile. Aynen Adam 3-5 ay iyi bile dayandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Adam insanlığa savaş açmıyoki. Greenpeace vari bir gruba katılıp ormanları yakıp yıkan corp. a savaş açıyo. Bu arada senaryo yavan kalmış. Görsel olarak şahane bir film. Sanırım ortak düşüncemizde bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Dün akşam izledim ve görsel olarak muazzam bir film. Konu ise tipik amerikan vs Irak konusunun dış dünyaya uyarlanmışı ama görsellik kesinlikle çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ghaldszar said: aquila said: bir kalemde silerim insanligi su anda bile. Aynen Adam 3-5 ay iyi bile dayandı. +1 Böyle haklı davaymış, masum hayatlarmış filan o da farketmez. Uzaydan random bi ırk gelsin, abi biz senin ırkına savaş açıcaz ama aradan eleman toplayıp birkaç kişinin aramızda yaşamasına izin verip geri kalanını yok etmeyi planlıyoruz desinler, direkt satarım abi, onların yanında savaşmaya giderim koşa koşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ama mesela sizin üzerinizden üreyeceklermiş yinede gider misin? Örnekse http://forum.paticik.com/thumbnails/48e/423/80d/2b6/a64/7d5/231/5f8/9ad/7bc/58_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Farkı yazmamı bekleyenler varmış benim aklımdan uçup gitmiş ya pardon. İstinye'yi boşverin arkadaşlar gogo Kanyon. Çok daha iyi. Yani aslında görüntü kalitesi açısından pek bir fark yok IMAX 3D de RealD de gayet başarılı ama RealD'de altyazıları entegre etmişler olaya. Altyazıları okumayan adamın bile gözünü alıyor o çünkü. İstinye'de izlerken baya küfür ettim ben. Ayrıca Kanyon'un salonları daha güzel^^ Gözlükleri de eziyor bir de sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bir de real3d vs xpand yazan birisi çıkarsa hayvani olur.. vaktim olsa ben gezicem üçünü de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 gorsel olarak benimde izledigim en iyi filmdi..3d olaylari selametle zaten, ayirt edilmiyor namussuzlar..action sahneleri falanda şampiyon olmuş.. konu absonun ve herkesin dedigi gibi biraz yavan..last samurai durumlari hehe..ama kızamadim senaryo konusunda filme..11 yil once para/teknoloji yetseymiş abovv derdik ona da eminim..tarihe gecer mi? sirf gorüntü ve cekim teknikleri yeterde artar gecmesine...Terminator 2 deki civa adam civa adam diye dolaniyoduk ilk ciktiginda..simdiki cocuklar bunu izleyip ortalikta atletik şirinleri aricak resmen.. ya filmde bir tane siyahi kardeşimi goremedim o üzdü beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bu var: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/87/Zoe_Saldana.jpg/200px-Zoe_Saldana.jpg Bu olarak: http://2.bp.blogspot.com/_RRYNK-caPgI/SwVweXTRANI/AAAAAAAAAKQ/sQ0aSfBuRwo/s1600/Avatar+Zoe+Saldana.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hollywoodun çekilmesi en zon 12 senaryodan biriydi... zoru başardı adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bir de bir anoreksia durumu söz konusuydu filmde asdaf. Şaka bir yana cinsel organlar büyük itinayla kapatılmıştı. Bir de Neytiri'nin güçlü savaşçı kadın olduğu öne sunulmak istenen sahnelerde saçları örgülü, "ben bilmem beyim bilir" sahnelerinde ise gayet açık ve düzdü. Racist anacım bunların hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Cameron`un bir nippleage röportajı var nette. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 xpand olarak gidicem sanırım mecburiyetten,var mı tavsiye falan vericek olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 mono said: gorsel olarak benimde izledigim en iyi filmdi..3d olaylari selametle zaten, ayirt edilmiyor namussuzlar..action sahneleri falanda şampiyon olmuş.. konu absonun ve herkesin dedigi gibi biraz yavan..last samurai durumlari hehe..ama kızamadim senaryo konusunda filme..11 yil once para/teknoloji yetseymiş abovv derdik ona da eminim..tarihe gecer mi? sirf gorüntü ve cekim teknikleri yeterde artar gecmesine...Terminator 2 deki civa adam civa adam diye dolaniyoduk ilk ciktiginda..simdiki cocuklar bunu izleyip ortalikta atletik şirinleri aricak resmen.. ya filmde bir tane siyahi kardeşimi goremedim o üzdü beni..filmdeki navi karakterlerinin hemen hepsi zenci bi tek kabile şefi olan dayı gerçek kızıl derili. tsutey falan hepsi zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 mono said: gorsel olarak benimde izledigim en iyi filmdi..3d olaylari selametle zaten, ayirt edilmiyor namussuzlar..action sahneleri falanda şampiyon olmuş.. konu absonun ve herkesin dedigi gibi biraz yavan..last samurai durumlari hehe..ama kızamadim senaryo konusunda filme..11 yil once para/teknoloji yetseymiş abovv derdik ona da eminim..tarihe gecer mi? sirf gorüntü ve cekim teknikleri yeterde artar gecmesine...Terminator 2 deki civa adam civa adam diye dolaniyoduk ilk ciktiginda..simdiki cocuklar bunu izleyip ortalikta atletik şirinleri aricak resmen.. ya filmde bir tane siyahi kardeşimi goremedim o üzdü beni.. mavişler de zenci sayılır hankut ben daha izleyemedim gerçi ama bi çeşit görsel şölen olcak sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 terorist kotu kalpli general (lol)'un uzaylılara terorist demesi beni bitirdi, cok guzel gondermeler de mevcuttu bana kalırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 2.filmde kesinlikle colonel duke nukem'ı görmek isterim ben.. ayrıca bi sürü tribe var. onlara da gidelim.. şu maden -adı her ne ise- neden önemli onu da öğrenelim.. ha bir de jack... dostum.. bu sefer senaryoyu yazmaya başladığın yılın 2009sonu olduğunu unutma... gerçekten adamım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 2. filmde Gelirken yanlarında bi nuke, bi de bombardıman uçağı getirirler, kabileyi gördükleri gibi basarlar abi. Yıl olmuş 2150, sen kağnı gibi ilerleyen gemiyle bombardımana gidip tnt yumağı ittirmeye kalkışıyosun kargo kapısından, ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar